Spytajcie się reportera i kamerzystów o opinie naszego dopingu!
A jeśli oglądaliście w TV to powiedzcie jak było?
AZS Poznań - PZU Polfa 54:61
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
no faktycznie, w IV kwarcie tyroche ucichnelismy....mi osobiscie skonczyla sie woda, choc to nie jest zadne wytlumacznie....
hmmm. milo slyszec ze "troszke bylo nas slychac"
repertuaru moze nie mamy zbyt bogatego[do nastepnego spotkania popracujemy nad tym-obiecuje
] ale co do flag to co konkretnie sie nie podobalo[lub podobalo] panu kamerzyscie?
z gry dzieki za odp, kazda taka ocena moze byc budujaca!
Szymon pisze:Oglądając relację w telewizji stwierdzam że troszkę było was słychać.
Rozmawiałem z jednym z kamerzystów i powiedział że nic specjalnego nie pokazaliście. Flagi słabiutkie, repertuar skromny. Stwierdził że nie było czego filmować.
hmmm. milo slyszec ze "troszke bylo nas slychac"
repertuaru moze nie mamy zbyt bogatego[do nastepnego spotkania popracujemy nad tym-obiecuje
z gry dzieki za odp, kazda taka ocena moze byc budujaca!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Troszkę było nas słychać - stwierdził Pan kamerzysta z Pabianic...
Mam nadzieję, że wiecie ( w końcu większość jeździć po Polsce) jak ogromna jest hala sportowa Arena, gdzie swoje mecze rozgrywają nasze akademiczki. Powierzchnia użytkowa łącznie z tarasem wynosi: 13 500 m2 .Kubatura: 114 000 m3 .Wysokość kopuły: 27 m.Średnica: 100 m. Dane techniczne sam mówią za siebie
. W 9 + 1
osób bardzo trudno jest zrobić taki "show" żeby w każdym zakątku Areny było słychać nasz doping. Jednak po meczu z Polfą zostałem poinformowany przez jedną z zawodniczek, że nasz doping był bardzo dobrze słyszalny przy parkiecie i ławce rezerwowych. Co do flag: nie są wykonane z super dokładnością, ponieważ wszystkie są zrobione przez ręce ludzi z Klubu Kibica. Wiele z nich robiłem sam wraz z pomocą : Marasa, Wrony, Łukasz (materiał)
P.S
Jeżeli się nie mylę to Pan Kamerzysta najpierw usiadł sobie "pod nami" ale nagle uciekł, może doping był za głośny
Mam nadzieję, że wiecie ( w końcu większość jeździć po Polsce) jak ogromna jest hala sportowa Arena, gdzie swoje mecze rozgrywają nasze akademiczki. Powierzchnia użytkowa łącznie z tarasem wynosi: 13 500 m2 .Kubatura: 114 000 m3 .Wysokość kopuły: 27 m.Średnica: 100 m. Dane techniczne sam mówią za siebie
P.S
Jeżeli się nie mylę to Pan Kamerzysta najpierw usiadł sobie "pod nami" ale nagle uciekł, może doping był za głośny
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”