AZS PWSZ - AZS Poznań 64:69

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

pytanko do poznania

Postautor: thomas72 » 06 grudnia 2004, 23:19

panowie widzieliście zdjęcia które wysłałem do mira<poznan> ??
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 grudnia 2004, 00:00

Kuba pisze:
Mikey pisze:Hmm to załuj Miru... żałuj... :wink:
Wspomniany wielokrotnie rok 1999 hala ŁKS derby z Włókniarzem-latajace krzesła, piłki do kosza :shock: ławki - Szymon i Viallos coś wiedza na ten temat :twisted: :wink:
Rok 2002 Derby w hali Włókniarza-150 kibiców z Łodzi, na parkiecie: ochroniarze, policja z psami, hoolsi na glebie zakuwani w kajdanki :shock:
OK żeby nie było, bo gotów jeszcze mnie Admin zbanować, a Szymon nie wpuści mnie więcej do swojej hali:).Tak na poważnie, te wydarzenia były godne potępienia i miejmy nadzieje ze sie nie powtórzą. Tez wole wypic piwko z Szymionem na hali niz się z nim napierniczać -PEACE!

Ci z ŁKSu to samo nożownicy, bandyci itp więc nic dziwnego ;-)
rok 2002 zdaje się i "Zadyma w Polkowicach" po meczu z Polfą Pabianice
prasa cała trąbiła na ten temat, a w rzeczywistosci nic groznego praktycznie sie nei stało, prócz lekkiej przepychanki miedzy kibicami. te wszystkie artykuly piszace o tym jak to "spanikowany tłum mało co nie staranował tych pseudokibiców" i ze niby mamy tylko jedno wyjście z hali (są trzy) - do dnia dzisiejszego pamietam ;-)

Kurde Kuba! Ty znów swoje. Jakie przepychanki??? No przecież był spokój wtedy, jak już kiedyś pisałem chodziłem sobie po Waszej hali i jakoś niczego nie widziałem.
Co do zadym na koszu to i owszem, widziałem. Poza wymienionymi przez Mikeya jeszcze kilka z naszym udziałem. W Gorzowie i Starachowicach. Było też starcie w Pabianicach z kibicami z Rybnika. Porażki też się zdarzały np. Kraków 1992 oraz Poznań - bodajże 1995. Przyznaje, wówczas zadymki mi się podobały i brałem w nich czynny udział. Jednak z upływem czasu przestało mnie to rajcować. Tak jak napisał Mikey, teraz wolę usiąść i się piwka napić.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 grudnia 2004, 00:13

Odnośnie zadym koszykarskich, to chyba największą (niestety w złym tonie) był atak na karolewie na nasypie na zatrzymany pociąg do Pabianic. Z kibicami Włókniarza jechała wtedy ochrona - niewiele to mogło pomóc przy około 150-200 napastników - zdjęcia zdemolowanej jednostki ukazały się pamiętam wtedy w "Życiu Pabianic". Jedynym śmiesznym akcentem tej niechlubnej akcji był fakt, że zdemolowano wówczas wagon... taki normalny - a prasa zamieściła zdjęcia jednostki :lol: :lol: :lol: - cóż - "sztuka jest sztuka" - o ile się nie mylę to jakiś 94 rok? a było to po wspominanym gdzieś niedawno 5 meczu 1/2 finału w którym Urbankowska "kulejąc" wyszła w końcówce i wygrała mecz...
Jednak lepiej robić pojedynki na browce...

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 grudnia 2004, 00:20

simon pisze:. Z kibicami Włókniarza jechała wtedy ochrona -
Jednak lepiej robić pojedynki na browce...

Ojjj... o ile pamiętam to żadnej ochrony z nami nie było. Ale "akcja" przez Was była wtedy przygotowana perfekcyjnie.

A co do pojedynku na browce to tak czaszkuję że już dawno się nie pojedynkowaliśmy :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 grudnia 2004, 00:26

Jak to - była z Wami straż miejska o ile się nie mylę nie tylko na tym meczu... (a może pomyliłem...)- a co do akcji to wiesz, ełksa na bogate doświadczenia z piłkarskiego podwórka i przemycenie dywersanta tylko po to by "zerwał" hamulec w okolicach "Beed'a" - to wręcz standartowa procedura... - zresztą nieważne - było-minęło i całe szczęście, że to już tak dawno temu...

A co do browców to... może jakaś forumowa wigilijka by się przydała? a może to pomysł do szerszej rozwagi? - w końcu święta za pasem i trzeba się opłatkiem podzielić, nie?

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 grudnia 2004, 00:33

Hmmmm... straż miejska to była z nami w Krakowie w 1992. Ale wtedy na derbach ????/ Jakoś nie przypominam sobie mundurowych :? :? :?

Jeśli chodzi o forumową wigilię to jak najbardziej :lol: . Poszedłbym nawet dalej z planami i pomyslał nad zorganizowaniem forumowego Sylwestra !!!

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 grudnia 2004, 00:52

Z tym sylwkiem to u mnie np. już nie da rady - ale "opłatek" się konkretyzuje właśnie z viallosem na 17.12.2004 - piątek godz. 20.00

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 07 grudnia 2004, 09:09

kyS pisze:(...)W zeszlym sezonie przyjechli ultras z gdanska i zrobili taka zadyme, ze HoHo (...)

Ja tylko tak żeby nie było pomówień używanie słowa "ultras" w stosunku do kibiców robiących zadymy jest błędem. Zazwyczaj tacy goście to zwykli chuligani lub "pseudochuligani" czyli podpite małolaty dla których zdemolowanie stadionu, pociągu czy tramwaju to szczyt chuliganki ponieważ są frajerami i nie staną twarzą w twarz z innymi "ekipami mocnych wrażeń" do walki.

Aha i żeby nie było ja również od dłuższego czasu jestem przeciwny awnaturą, szczególnie podczas meczy koszykarek, na neutralnym terenie to już co innego :D :twisted:

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 07 grudnia 2004, 10:07

lisu bardzo przepraszam za moj blad:
W zeszlym sezonie przyjechly kabany z gdanska (chlopaki chyba od urodzenia na silowni siedzieli) i zrobili taka zadyme, ze HoHo
oczywiscie jak kazdy na tym forum jestem przeciwny awantutrom !pokoj!
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”