zawodniczka pisze:(...)Ja widzialabym ja w Pabianicach
Mnie to mówisz ?? !! !! ??
Choć z 2giej strony...
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
MARAS pisze:osesek pisze:ann pisze:działacze zespołu są bliscy pozyskania Magdaleny Skorek
czyli wygląda na to, że jednak ŁKS ...
czyli Waligórska w Kraku??
Nic z tych rzeczy z nieoficjalnych źródeł wiem że na 99% zostaje w Poznaniu.

osesek pisze:MARAS pisze:osesek pisze:ann pisze:działacze zespołu są bliscy pozyskania Magdaleny Skorek
czyli wygląda na to, że jednak ŁKS ...
czyli Waligórska w Kraku??
Nic z tych rzeczy z nieoficjalnych źródeł wiem że na 99% zostaje w Poznaniu.
"czyli... jest szansa!!" Lloyd Christmas ( Jim Carrey ) do Mary Swanson, głupi i głupszy![]()
Wojteg pisze:CCC POLKOWICE
Obecny skład: Iwon Katarzyna, Jasnowska Ilona, Jeziorna Justyna, Korsak Patrycja, Majewska Karolina, Nowacka Agata, Pietrzak Magdalena, Tomczak Łucja, Żytomirska Olga, Pietrzak Anna, Gajewska Marta, Veronika Bortelova, Iwona Kaszuwara
Przybyły: Anna Pietrzak, Marta Gajewska, Veronika Bortelova, Iwona Kaszuwara, Anna Szyćko, Lenka Vetrovcoca, Patrycja Gulak
Odeszły: Trześniewska Elżbieta, Marczewska Anna, Pazur Agnieszka, Agata Nowacka (przewlekła kontuzja), Jaroszewicz Agnieszka, Koryzna Edyta, Justyna Jeziorna
z aktualnego skłądu mozna usunąć Agatę Nowacką, która z powodu przymusowej przerwy planuje wyjść za mąż i urodzić dziecko.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 135 gości