AZS Poznań - Meblotap Chełm 79:77

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 01 listopada 2004, 22:17

Kontynuator Quaya jest na swoim miejscu!!więc się nie czepiaj

Ja radzę tobie kupic nowe buty w CCC - tym sposobem zasilisz swoją drużynę, która miała walczyc o medale a tu przegrywa z beniaminkiem z Gorzowa??co to jest??

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 01 listopada 2004, 22:18

MirU <poznań> pisze:Kontynuator Quaya jest na swoim miejscu!!więc się nie czepiaj

Ja radzę tobie kupic nowe buty w CCC - tym sposobem zasilisz swoją drużynę, która miała walczyc o medale a tu przegrywa z beniaminkiem z Gorzowa??co to jest??

a co jest z AZSem, któy miał wymiatać i miał byc THE BEST?
Z tym, czy AZS jest na swoim miejscu, to bym się kłócił!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 01 listopada 2004, 22:25

Wymiatał w poprzednim sezonie a teraz jest rok przerwy! 8)

A co z twoim CCC??

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 listopada 2004, 22:25

MirU <poznań> pisze:widze zę coś Cię nadal uwiera i nie dasz spokoju! To będziemy drążyć ten temat do skutku!

Moją receptą jest spotkanie się i uświadomienie Tobie że jesteś w ogromnym błędzie myśląc i pisząc że MARAS, MYTEK I MIRU to jedna osoba która nabiaj tam sobie punkty!

Co ty na to ?? czy wolisz dalsze drążenie tego jałowego tematu(chyba że dla ciebie jest ciekawy??)

Jeżeli to jest do mnie skierowane... a jeśli nawet nie to też odpowiem :)

Po pierwsze - jeśli coś czytasz, staraj się zrozumieć - gdzie według Ciebie napisałem, że wy - klony Marasa, nabijacie sobie punkty na "kurniku"?? :shock: Po prostu uświadomiłem Simonowi, że jesli postanowię oszukać, to może być mnie tu za chwilę trzech - tyle mam zainstalowanych przeglądarek internetowych w kompie. Napisałem też, że tak czynią tchórze, którzy bojąc się, że na jednym nicku mogą nie osiągnąć sukcesów, tworzą kilka i grają sami ze sobą (www.kurnik.pl) nabijając sobie punkty. Potrafisz to zrozumieć? Czy Ci rozrysować?

Po drugie - jak już napisałem, skończyłem drążyć temat klonów - póki piszecie nikogo nie obrażając może być Was nawet dziesięciu! Mi to nie przeszkadza... dla spokoju na tym Forum można powiedzieć że Wam nawet wierzę (trzymam skrzyżowane palce, żebym nie poszedł do piekła za kłamstwo)

Po trzecie - też już o tym pisałem - do Areny na mecze AZSu nie chodzę, podobnie, jak nie chodzę do sali np Wisły, Lotosu, ŁKSu czy Meblotapu - nie moja drużyna, mecze mnie KOMPLETNIE nie interesują. Tak samo nie interesuje mnie ilu Marasów się tu pojawi - ważne jedynie, żeby nie obrażali pozostałych Forumowiczów, nie używali przekleństw... to chyba nie takie trudne zasady do zaakceptowania.

KONIEC dyskusji z mojej strony!
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2004, 22:40 przez Seba, łącznie zmieniany 3 razy.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 01 listopada 2004, 22:32

Amen

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 listopada 2004, 22:33

Viallos pisze:Amen

Enter...

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 01 listopada 2004, 22:39

rzoumiem to co gadasz i nie musisz sobie zadawać trudu z rysowaniem tego specjalnie dla mnie!!

Nie musisz przychodzić do Areny po to że Ci wytłumaczyć to że każdy z nas jest inną osoboą i ma swoje osobne konto na tym forum! Nie jest tak jak ty myślisz że jedna osoba założyła sobie kilka kont po to aby nabijać pkt

koniec dyskusji!!!!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 listopada 2004, 22:43

MirU <poznań> pisze:
koniec dyskusji!!!!!

NARESZCIE !
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 01 listopada 2004, 22:45

napisałem to ale nie wiem czy pan seba to zrozumiał bo on juz tak pisał ale nadal wdawał się w dyskusje

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 01 listopada 2004, 22:47

no i bardzo dobrze! koniec durnej dyskusji. chcialbym tylko zeby na przyszlosc nikt nie uczyl mnie co to jest "prawdziwe kibicowanie" chyba ze sam o to poprosze.pozdrawiam wszystkich, na dzis to koniec z mojej strony..

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 01 listopada 2004, 23:03

Na naukę nigdy zbyt późno nawet jeśli jest się tak zaawansowanym w tematach kibicowskich jak fani "Starego Qłaja AZS Browar" itd... :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 01 listopada 2004, 23:12

majoneez pisze:Na naukę nigdy zbyt późno nawet jeśli jest się tak zaawansowanym w tematach kibicowskich jak fani "Starego Qłaja AZS Browar" itd... :lol: :lol: :lol:

majonez, prosze... nie komentujmy juz, bo to grozi kolejnymi 8 stronami...

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 02 listopada 2004, 00:04

majoneez pisze:Na naukę nigdy zbyt późno nawet jeśli jest się tak zaawansowanym w tematach kibicowskich jak fani "Starego Qłaja AZS Browar" itd... :lol: :lol: :lol:

zgadzam się nie komentuj już więcej bo to do niczego nie prowadzi!!

o co ci chodziło pisząć :

majoneez pisze: "Starego Qłaja AZS Browar" itd... :lol: :lol: :lol:

czekam na odpowiedź

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 02 listopada 2004, 12:28

No chłopie nie zaczynaj od nowa załagodzonej sprawy!
Obecna nazwa zespołu z Poznania to : AZS Poznań
I nie ma w tej nazwie Quay albo Stary Browar! Rozumiesz to ?
Bo zaraz moge zacząc ci wymieniać stare nazwy twojego klubu np. ŁKS Lotto Łódź!
Zakończmy tę scysję na tym! OK?

AMEN
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 02 listopada 2004, 12:45

MARAS pisze:Bo zaraz moge zacząc ci wymieniać stare nazwy twojego klubu np. ŁKS Lotto Łódź!

No proszę wymieniaj, wymieniaj... tylko dobrze w internecie poszukaj bo nie sądzę żebyś miał o nazwach ŁKSu z przed lat jakieś pojęcie.

A cały dowcip polega na tym że kibicujemy klubowi o nazwie ŁKS (Łódzki Klub Sportowy) a drugi człon to nazwa sponsora, jednak żaden prawdziwy kibic nigdy nie myślał o swoim klub jako o np. ŁKS Lotto (co myślałes że Ci podpowiem jakie były jeszcze inne nazwy). Jest tylko ŁKS a to co do niego "przyklejają" to niestety efekt chorych zwyczają w naszym sporcie i braku poszanowania dla lat tradycji, historii i barw klubowych ale to już sprawa na zupełnie inny temat.

Twój klub natomiast raz jest Quay raz Stary Browar a raz AZS i o to chodziło Majoneezowi. Jak dla mnie żałosne było to że ci "the best" kibice jeden sezon dopingują Stary Browar który w rzeczywistości nie jest klubem tylko sponsorem a w kolejnym są już fanatykami AZSu. Mam nadzieję że wasze przywiązanie do barw i klubu AZS wytrzyma więcej niż jeden sezon i gdy pojawi się sponsor który polskim zwyczajem wstawi swoją nazwę do nazwy drużyny znowu nie zmienicie barw i nie będziecie dopingować "na dobre i złe" kolejnego tworu!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”