w dodatku w prymitywny sposób podgrzewa antagonizmy Krakowsko-Poznańskie z innej dyscypliny.....i zaśmieca forum.
![]()
nie krakowsko-poznańskie, tylko wiślacko-poznańskie.
A tak w ogóle, to schowajcie już pazurki, dziewczyny...
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
garnett pisze:Prawnik?????![]()
![]()
Żenada na maksa...![]()
Mam pytanie do moderatorów:
Czy ten wpis patrese nie nadaję sie na bana ?
Nie dotyczy on meczu Wisła - Leszno ,co wiecej nie ma nic wspólnego z koszykówką....w dodatku w prymitywny sposób podgrzewa antagonizmy Krakowsko-Poznańskie z innej dyscypliny.
....i zaśmieca forum.
Pokaz chamstwa i siły za wszelką cenę. Nawet na forum. I nawet dla 3 kibiców Tęczy Leszno. Bluzgali na was czy jak? Śmieszne. Tylko po co? Jakieś kompleksy wynikające z tego, że nie jesteście w stanie dorównać innym ekipom? Nie koszykarskim oczywiście...
Nie mierz wszystkiego i wszystkich swoją miarą. To, że w Krakowie nie byłoby możliwe swobodne zajmowanie miejsc przez kibiców przyjezdnych normalnie zachowujących się, to nie znaczy, że gdzie indziej nie jest to możliwe. Nawet znienawidzeni kibice Legii w 2004 roku zasiadali wśród kibiców Lecha, którzy jeszcze im kupowali bilety. Bez policji, płotów itd. I co? Stało się coś? Nie. Ale jeśli ktoś rozumuje w ten sposób co Ty i próbuje robić zadymę z byle gówna, to nigdy tego nie zrozumie. Trochę klasy trzeba mieć. To tyle z mojej strony.
P.S. Ostrzeżeń się nie boję, ale trochę mi głupio robiąc bałagan na forum jeszcze jako jeden z moderatorów. Dlatego przepraszam innych raz jeszcze- już więcej w tym temacie nie będę się udzielał.
Pozdrowień nie wrzucaj sobie do siebie. Pozdrawiam innych.

patrese pisze:
A w czym jest "żenada na maksa", można wiedziećZdaję sobie sprawę, że trochę odszedłem od tematu (zresztą nie tylko ja), więc przeprosiłem pozostałych i już więcej się nie udzielam.
Ja podgrzewam jakieś antagonizmyA kto tutaj wysuwa groźby dostania wp...dal, gdy ktoś nie raczy wstać podczas hymnu Wisły
![]()
Umiesz czytać![]()
Bo pisać na pewno nie, skoro w jednym wyrażeniu popełniasz 2 błędy ortograficzne i 1 merytoryczny. Żenada do kwadratu- określiłbym to.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości