VIII kolejka FGE:TS Wisła Kraków-Tęcza Leszno

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 21 października 2008, 18:18

w dodatku w prymitywny sposób podgrzewa antagonizmy Krakowsko-Poznańskie z innej dyscypliny. :evil:....i zaśmieca forum. :wink:

nie krakowsko-poznańskie, tylko wiślacko-poznańskie.

A tak w ogóle, to schowajcie już pazurki, dziewczyny...

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 października 2008, 20:51

antagonizmy Krakowsko-Poznańskie

:lol: istotnie - spora nieścisłość... :wink:

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 22 października 2008, 09:05

garnett pisze:Prawnik????? :roll: :roll: :roll:
Żenada na maksa... :shock:

Mam pytanie do moderatorów:
Czy ten wpis patrese nie nadaję sie na bana ?
Nie dotyczy on meczu Wisła - Leszno ,co wiecej nie ma nic wspólnego z koszykówką.... :wink: w dodatku w prymitywny sposób podgrzewa antagonizmy Krakowsko-Poznańskie z innej dyscypliny. :evil:....i zaśmieca forum. :wink:

Pokaz chamstwa i siły za wszelką cenę. Nawet na forum. I nawet dla 3 kibiców Tęczy Leszno. Bluzgali na was czy jak? Śmieszne. Tylko po co? Jakieś kompleksy wynikające z tego, że nie jesteście w stanie dorównać innym ekipom? Nie koszykarskim oczywiście...
Nie mierz wszystkiego i wszystkich swoją miarą. To, że w Krakowie nie byłoby możliwe swobodne zajmowanie miejsc przez kibiców przyjezdnych normalnie zachowujących się, to nie znaczy, że gdzie indziej nie jest to możliwe. Nawet znienawidzeni kibice Legii w 2004 roku zasiadali wśród kibiców Lecha, którzy jeszcze im kupowali bilety. Bez policji, płotów itd. I co? Stało się coś? Nie. Ale jeśli ktoś rozumuje w ten sposób co Ty i próbuje robić zadymę z byle gówna, to nigdy tego nie zrozumie. Trochę klasy trzeba mieć. To tyle z mojej strony.

P.S. Ostrzeżeń się nie boję, ale trochę mi głupio robiąc bałagan na forum jeszcze jako jeden z moderatorów. Dlatego przepraszam innych raz jeszcze- już więcej w tym temacie nie będę się udzielał.
Pozdrowień nie wrzucaj sobie do siebie. Pozdrawiam innych.

A w czym jest "żenada na maksa", można wiedzieć :?: Zdaję sobie sprawę, że trochę odszedłem od tematu (zresztą nie tylko ja), więc przeprosiłem pozostałych i już więcej się nie udzielam. Ja podgrzewam jakieś antagonizmy :?: A kto tutaj wysuwa groźby dostania wp...dal, gdy ktoś nie raczy wstać podczas hymnu Wisły :?:
Umiesz czytać :?:
Bo pisać na pewno nie, skoro w jednym wyrażeniu popełniasz 2 błędy ortograficzne i 1 merytoryczny. Żenada do kwadratu- określiłbym to. :roll:

P.S. Pytam jedynie co autor miał na myśli, a nie rozpoczynam dyskusji na nowo. Na kolejne dziecięce zaczepki Marco nie odpowiadam- przecież zawsze jako ostatni musi zabrać głos. Nawet wtedy, gdy go nikt o to nie prosi. Ale dzieci tak mają, dlatego w pełni rozumiem...
Ostatnio zmieniony 22 października 2008, 12:14 przez patrese, łącznie zmieniany 1 raz.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 22 października 2008, 10:28

patrese pisze:
A w czym jest "żenada na maksa", można wiedzieć :?: Zdaję sobie sprawę, że trochę odszedłem od tematu (zresztą nie tylko ja), więc przeprosiłem pozostałych i już więcej się nie udzielam.

już pisałeś że się nie udzielasz a cały czas piszesz :lol: kłopoty w podejmowaniu a raczej realizacji decyzji ile razy się mamy jeszcze spodziewać zakończenie dyskusji z twojej strony?
Ja podgrzewam jakieś antagonizmy :?: A kto tutaj wysuwa groźby dostania wp...dal, gdy ktoś nie raczy wstać podczas hymnu Wisły :?:
Umiesz czytać :?:

jakie groźby karalne? ja rozumiem, ze prawnicy mają takie nawyki by różnie interpretować sytuacje i dopasowywać je do swoich wersji jednak między słowem "wypier...." a słowem "dostaniesz wpier..." jest różnica.

Na chwile obecną to sami sobie grozicie i sami sobie wkręcacie filmy o jakimś tam wpierd w Krakowie. tak było po akcji z aw i tak samo jest i teraz, szkoda ze usunął priva (ale durny był) gdzie jasnowidz kulka napisał, jak to teraz kibice z Leszna będą mieć przejeb.....

a ty prawniku stosujesz już tutaj ewenementy na skalę światową w interpretacji zdarzenia.

Bo pisać na pewno nie, skoro w jednym wyrażeniu popełniasz 2 błędy ortograficzne i 1 merytoryczny. Żenada do kwadratu- określiłbym to.

jakby znów wypunktować twój brak przygotowania do dyskusji to wyjdzie 10! (silnia jakbyś nie wiedział)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”