przemoe pisze:Wiesz o czymś o czym ja nie wiem? Gulich, Allen i?
Fakt, 1 za dużo wam dodałem, jakos tak z przyzwyczajenia ze zawsze 2 panie spoza Europy :)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, Kuba, przemoe
przemoe pisze:Wiesz o czymś o czym ja nie wiem? Gulich, Allen i?
ChrisLbn pisze:Na stronie Wisły jest dzisiejsza informacja z zaktualizowanym terminarzem spotkań ligowych krakowskiej drużyny. Zgodnie z nim w lidze zagra 12 zespołów (w tym Toruń).
http://wislacanpack.pl/aktualizacja-terminarza-eblk/
brak informacji gdyż komisja ligi cofnęła Enerdze licencje warunkowa.Roman Szabla pisze:Zapytam krótko, co z Toruniem?
- na stronie ligi nie ma ich ani w terminarzu, ani w tabeli.
- z tego co się mówi to nadal nie realizują podpisanych ugód i nie spłacają zaległości.
- kontrakty (podobno?) podpisane, a trenerka i zawodniczki siedzą w domu.
- liga za niewiele ponad 3 tygodnie.
Powyżej kilka faktów, a co mówi pani Krysia?
WybuchowaZocha pisze:brak informacji gdyż komisja ligi cofnęła Enerdze licencje warunkowa.Roman Szabla pisze:Zapytam krótko, co z Toruniem?
- z tego co się mówi to nadal nie realizują podpisanych ugód i nie spłacają zaległości.
basket02 pisze:WybuchowaZocha pisze:brak informacji gdyż komisja ligi cofnęła Enerdze licencje warunkowa.Roman Szabla pisze:Zapytam krótko, co z Toruniem?
Skąd info o cofnięciu licencji? Ostatnio w TVP Bydgoszcz była wypowiedź pani Krysi i pana Krystka o zawodnikach i meczach sparingowych pod koniec września.
WybuchowaZocha pisze:basket02 pisze:WybuchowaZocha pisze: brak informacji gdyż komisja ligi cofnęła Enerdze licencje warunkowa.
Skąd info o cofnięciu licencji? Ostatnio w TVP Bydgoszcz była wypowiedź pani Krysi i pana Krystka o zawodnikach i meczach sparingowych pod koniec września.
Ostatnio też na TOYA TV jeśli mnie pamięć nie myli była też wypowiedź Pani Krysi o tym, że ruszają wkrótce przygotowania do sezonu oraz o tym, że prowadzi rozmowy ze Svitkiem i że, są blisko podpisania umowy na nowy sezon. Nie wierzę w słowa wypowiadane przez tą osobę.
Teraz ma czas na wykazanie się Pani Krysia i Pan Krystek - 7 dni na odwołanie od decyzji komisji ligi.
basket02 pisze:To ja nie wiem w co wierzyć, bo ostatnio konto koyersport na Twitterze ogłosiło, że Maja Scekic zagra w Toruniu w najbliższym sezonie.
matrix pisze:W poniedziałek 9 września Komisja Odwoławcza cofnęła licencję MMKS Katarzynki Toruń. Klub nie spełni żadnej z obietnic wcześniejszych
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości