Lotos Gdynia - Wisła Kraków 66:72 i 70:65 (2-2)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Nasze padły fizycznie :/ mam nadzieje ze do srody dojda do siebie zwłaszcza Ann. Kara przeszła obok meczu..
Szkoda. Mecz był do wygrania. Lotos grał co najwyzej srednio. My dobrze na poczatku - potem słabo. Teraz trzeba obronic własny parkiet.
Szkoda. Mecz był do wygrania. Lotos grał co najwyzej srednio. My dobrze na poczatku - potem słabo. Teraz trzeba obronic własny parkiet.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Gratulacje dla zawodniczek (i tylko li wyłącznie zawodniczek) Lotosu za podniesienie się z przykucu (bo jeszce nie były na kolanach).
Komentarz w telewizji bynajmniej nie gdyńskiej a o zasięgu ogólnopolskim T R A G I C Z N Y . Takiej k... komedii komentaorskiej dawno nie słyszałem ( "wczoraj mało brakowało aby Lotos zwyciężył
", "Serenac wyglada na zmęczoną, ale... ona przeważnie tak wygląda..."
). Jakbym słuchał Łapickiego w starych kronikach filmowych... Wszystko co Lotos jest dobre piękne i wspaniałe to co Wisła najwyżej niezłe... Rozumiem ze Pani Czerlonko kibicuje Lotosowi ale albo niech nie komentuje spotkań przed kamerami na paśmie ogólnopolskim albo niech się hamuje z takimi tekstami-wszak słuchają tego komentarza nie tylko fani Lotosu, a nie ma wątpliwosci ze większosc ogladajaca ten mecz przed TV trzymała kciuki za Wisłę. Na początku jescze się powstrzymywała ale z biegiem czasu teksty typu: "Miejmy nadzieje ze Wislaczki się zmęczą", "niestety Wisła znów trafia"... były normą a o próbie obiektywnego komentarza nawet nie było mowy. Madej jak ta cipa tylko przytakiwał, ale on to akurat się nadaje do komentowania amatorskich biegów po lesie
Kiedy Raczyński komentował mecze Pabianic nie słyszałem takiej prywaty, można widac starać się zachowac minimum obiektywizmu . Mam nadzieję ze mecze w Krakowie komentować będzie Patrycja Czepiec albo jedna z byłych Wiślaczek i będzie to komentarz skrajnie subiektywny.
Komentarz w telewizji bynajmniej nie gdyńskiej a o zasięgu ogólnopolskim T R A G I C Z N Y . Takiej k... komedii komentaorskiej dawno nie słyszałem ( "wczoraj mało brakowało aby Lotos zwyciężył

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”