Co słychać w Toruniu ?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Re: Co słychać w Toruniu ?

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 03 kwietnia 2011, 18:35

zostawcie pana Janusza . Ten człowiek od lat jest tam człowiekiem orkiestrą jeśli chodzi o bycie woźnym.. :lol:
i chyba sam byłby zaskoczony że został przywołany na forum :lol: :lol: :lol:

NAMAX
Amator

Postautor: NAMAX » 03 kwietnia 2011, 18:46

Koszykarz (Toruń) pisze:Duet Jasnowska - Szczechowiak - a w drużynie żona Jack Blacka :lol: .

Ale to marzenia . EDO ma kontrakt w Toruniu - działacze na pewno nie zerwą umowy. Chyba że sam Omanić ma już dość. Ale sezon sam spieprzył więc mógłby się zrehabilitować.. 8)

N o zrehabilituje sie w Polkowicach za gruba kase.

NAMAX
Amator

Postautor: NAMAX » 03 kwietnia 2011, 18:50

matrix pisze:może być,a w Toruniu chętnie bym widział Krzysia Koziorowicza. 8) przy ewentualnym odejściu Greka do Wisełki to i w Lotosie miejsce się zwolni.

Może być i Koziorowicz ale najważniejsze żeby był to trener który walczy razem z dziewczynami a nie obraza się i czesto odpuszcza bo MA FOCHA.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 03 kwietnia 2011, 19:03

NAMAX pisze:i czesto odpuszcza bo MA FOCHA.

i często sprowadza dziewczyny ze swojej stajni.(to nie moja opinia,ale trzeba być głuchym,aby tego nie słyszeć lub nawet odnosić samemu takiego wrażenia) 8)
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

adrenalina
Amator

Postautor: adrenalina » 03 kwietnia 2011, 21:44

No no, widzę ploteczki przedostają się już. Nasz trener jest kuszony w tej chwili przez 3 kluby. Co do składu na przyszły sezon to jest jeszcze za wcześnie. Z pewnych źródeł mogę podać, że klub chce zostawić koniecznie 3 zawodniczki, a nad dwiema innymi jeszcze się wahają...

:mrgreen:

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 03 kwietnia 2011, 22:10

hmm.. koniecznie to wydaje mi się Krawiec. A gdyby to ODE MNIE zależało to bym zostawił Maksimović...

a tą 3 ? Chyba Lizzane Murphy - lub Szpila Tłumak - które ogónie jakoś specjalnie nie zawiodły...

Będzie ciekawie 8) 8) 8)

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 03 kwietnia 2011, 22:11

adrenalina pisze:No no, widzę ploteczki przedostają się już. Nasz trener jest kuszony w tej chwili przez 3 kluby. Co do składu na przyszły sezon to jest jeszcze za wcześnie. Z pewnych źródeł mogę podać, że klub chce zostawić koniecznie 3 zawodniczki, a nad dwiema innymi jeszcze się wahają...

:mrgreen:

to że klub chce zostawić to jedno. Ale chyba słowo należy do trenera a nie do pani Krysi 8) 8) 8)

Polkowice , Pruszków - kto jeszcze chce EDO 8) 8) 8)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 04 kwietnia 2011, 13:37

Koszykarz (Toruń) pisze:Polkowice , Pruszków - kto jeszcze chce EDO 8) 8) 8)

jak to kto? Lotos i Ewelina Gala czekają. 8) Teraz na poważnie: 3 zawodniczki? nie będę oryginalny,jak powiem,że wśród nich są Emilia Tłumak i Monika Krawiec,a wahanie? chyba same zainteresowane też mają coś do powiedzenia.
PS.Co do Jeli to porozmawiałem z nią krótko ostatnio i na pewno wiele nie zależy od niej samej. 8)
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2011, 13:39 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 04 kwietnia 2011, 13:39

Edo możecie sobie zachować - my tutaj tego pajaca nie chcemy :shock:
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 04 kwietnia 2011, 13:45

cały czas czekam na Krzysztofa Koziorowicza.Ten szkoleniowiec przez ostatnie lata pracy zrobił na mnie wrażenie,którego jakoś podczas jego pracy w Lotosie nie miałem.
Toruń ma pecha bo ok. 50 km. dalej jest inny klub FGE,który akurat w tym sezonie będzie góra trzy pozycje niżej,a mina trenera Ziemińskiego podczas ostatnich pojedynków z Energą naprawdę była chciejska 8)

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 04 kwietnia 2011, 13:59

No Artego w przyszłym roku ma celować bardzo ambitnie.. 8) Zobaczymy.

Koziorowicz ??? A niby co sprawiło na Tobie wrażenie ?

Dla mnie Lider (ale czy KONIECKI cudotwórca ? )jest pozytywną niespodzianką - przeciętne Amerykanki , przeciętne Polki - a wynik dobry.

Krawiec , Tłumak (no tak - Szpila raczej nie odejdzie - i dobrze bo RACZEJ nie zawiodła)

Dla dobra zespołu - JELA powinna zostać. Podpora , pod koszem , silny charakter.

No właśnie - Jeśli WSZYSTKIE zawodniczki w drużynie będą miały takie cechy charakteru w drużynie to będę dumny :P

Tak więc - zostanie EDO - i przynajmniej będzie barwnie 8)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 04 kwietnia 2011, 14:02

Koszykarz (Toruń) pisze:Koziorowicz ??? A niby co sprawiło na Tobie wrażenie ?

na dzień dobry bardzo fajny kontakt z zawodniczkami.Artego? Nie zdziwię się,jak Pati Gulak tam również trafi. 8) aha daj panie Boze w Toruniu taką panią Mosby i Ross w tym sezonie to rozmawialibyśmy być może(wiadomo co jest tylko w życiu pewne) nieco inaczej.

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 04 kwietnia 2011, 14:38

oglądając Mosby i Ross - miałem to samo odczucie.... Jak brązowy medalista zeszłego sezonu mógł wziąć taką Hajdanę... Rozumiem jakby to był ratujący się jak może ŁKS.. ale Energa ?
Zwolniono dwie Gulak i Mazić - bo miała PRZYJŚĆ JEDNA a KONKRETNA.
a przyszło drewno...
Z wiecznie kontuzjowaną Alicią też niestety - trzeba się pożegnać.. Zresztą 0/26 za 3 pkt. Od Amerykanek żadamy TEGO co gra choćby Mosby w Pruszkowie...

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 04 kwietnia 2011, 14:44

Koszykarz (Toruń) pisze:Z wiecznie kontuzjowaną Alicią też niestety - trzeba się pożegnać.. Zresztą 0/26 za 3 pkt. Od Amerykanek żadamy TEGO co gra choćby Mosby w Pruszkowie...

taaa,a ja nie zapomnę,jeśli chodzi o Gladden słów prezesa Krystka przed sezonem skierowanych do mnie. 8)

yanek
Żak

Postautor: yanek » 04 kwietnia 2011, 14:46

Koszykarzu Jelena Maksimović i silny charakter ? Sorry, ale to bzdura po prostu.

Ile razy jej nerwy puszczały i walnęła którąś z rywalek z łokcia ? Mecze play-off ? Jelena grała najlepiej z drużynami z dołu tabeli.

Co do trenera to wątpie, że Edek odejdzie. Jeśli mielibyśmy szukać jego zastępcy to uważam, że nie w Polsce. Zrobić jak Lotos i Wisła, i poszukać trenera- fachowca niepracującego jeszcze w naszym kraju. Może będzie miał pewne problemy początkowo z aklimatyzacją, ale z dostępnych trenerów w Polsce żaden nie robił szału. Ona nie powinna być pewniakiem do zostania w składzie. Można mieć pewne wątpliwości co do niej. Tylko lepszej raczej nie znajdziemy.
:)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”