I kolejka FGE:ŁKS Łódź - Widzew Łódź 43-55

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: I kolejka FGE:ŁKS Łódź - Widzew Łódź

Postautor: matrix » 27 września 2010, 21:03

simon pisze:
matrix pisze:tak,jak i komentarz telewizyjny z tego spotkania,a najbardziej rozbawiło mnie stwierdzenie pani Eli Trześniewskiej,że zawodniczka Paszewa znakomicie realizuje założenia trenerskie. 8)
PS.aha współczuję trenerowi Trześniewskiemu,bo naprawdę robi wszystko z obecnie dysponowanego materiału,aby było dobrze.

Powiedz mi czy żartujesz, szydzisz, zbyty jaja sobie robisz - czy piszesz poważnie?

Ps: Łódź, piękne miasto pierwszoligowych derbów koszykarskich: viewtopic.php?f=30&t=4912

Nigdy nie żartowałem, nie szydziłem ze słabszego personalnie zespołu,a bynajmniej nie miałem takiego zamiaru!!! po prostu na krótką chwilę wcieliłem się w rolę trenera łódzkiego teamu.Oby już w Bydgoszczy ŁKS pokazał lepszą grę,bo ambicji i woli walki dziewczynom odmówić nie można.
PS.Simon jestem pewien,że o ŁKS(podobno ma "sztamę" z Zawiszą,a Zawisza z jeszcze jednym bliskim mojemu sercu klubem) to Ty wiesz niemal wszystko i jeśli masz taką możliwość to pozdrów Dorotę od kibica z Torunia... 8)
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: I kolejka FGE:ŁKS Łódź - Widzew Łódź 43-55

Postautor: simon » 27 września 2010, 22:20

Ależ nie chodziło mi nawet w najskrytszych wizjach o to, że możesz szydzić ze słabego ŁKS - tylko zastanawia mnie czy naprawdę nie wiesz, że trener jest jednocześnie prezesem i zarządem w jednej osobie i że sam sobie pozostawił do "dyspozycji" taki a nie inny zespół...?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”