Co do meczu, trzeba było wygrać i nic więcej gwarantując sobie 6 miejsce i raczej nic wyżej, jeżeli nie będzie żadnych kombinacji poza sportowych zagramy z Gorzowem w ćwierćfinale i myślę, że to najlepsze rozwiązanie z możliwych.
PS
Ktoś wie co z Małą, kontuzja?
24 kolejka FGE:Energa Toruń - AZS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 24 kolejka FGE:Energa Toruń - AZS Poznań
Akuart specjalista od statów sie odezwał. Nie widzac meczu potrafi nadinterpretowac wydarzenia na boisku.
Ogólnie rzecz ujmując koszykarz nawet postów nie umie edytowac nie piszac już nic o koszykówce. Piotr zgadza sie Mazic zrobiła ostatnio 19 pkt tylko zespoły z któymi gra sa na poziomie ...ŁKS-u
Zobacz ze Mazic ładnie zagrała tez w Toruniu z Portugalkami.
Radunovic to odpowiednik Grzesia Rasiaka i nie ma sie tu co rozwodzić. Skoro w klubie ktos podjał dezycje ze "dziurawe rece" Gulak Lipki sa gorsze od Hajdany musimy to uszanowac. A po sezonie z wielka raodsica powiedziec dzieki i nie wracaj tu wiecej
Ogólnie rzecz ujmując koszykarz nawet postów nie umie edytowac nie piszac już nic o koszykówce. Piotr zgadza sie Mazic zrobiła ostatnio 19 pkt tylko zespoły z któymi gra sa na poziomie ...ŁKS-u
Zobacz ze Mazic ładnie zagrała tez w Toruniu z Portugalkami.
Radunovic to odpowiednik Grzesia Rasiaka i nie ma sie tu co rozwodzić. Skoro w klubie ktos podjał dezycje ze "dziurawe rece" Gulak Lipki sa gorsze od Hajdany musimy to uszanowac. A po sezonie z wielka raodsica powiedziec dzieki i nie wracaj tu wiecej
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Re: 24 kolejka FGE:Energa Toruń - AZS Poznań
Jak zwykle jesteś w błędzie drogi Hermesie - akurat tam gdzie gra Mazić , czyli większości klubów greckich bliżej jest do Gran Canarii z którą polegliśmy - niż do ŁKS -u. Pomijam tylko Athinaikos - to jedyny zespół z wyższej półki.
A porównywać mecze Mazić z Portugalkami - z którymi nawet juniorski MUKS by wygrał - nie wypada.
PS. Poraz kolejny proszę moderatorów o upomnienie dla Hermesa. Moderatorzy mnie o edytowanie postów nie upominają - więc tym bardziej twoja osóbka - nie powinna. Nie chcesz - nie czytaj.
A porównywać mecze Mazić z Portugalkami - z którymi nawet juniorski MUKS by wygrał - nie wypada.
PS. Poraz kolejny proszę moderatorów o upomnienie dla Hermesa. Moderatorzy mnie o edytowanie postów nie upominają - więc tym bardziej twoja osóbka - nie powinna. Nie chcesz - nie czytaj.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”