Fantasy BLK - 2015/16
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
adrenalina
- Amator
Re: Fantasy BLK - 2015/16
Podział na ligi, pogrubiłem osoby ktore juz sie zgłosiły.
PLKK
1 Garnett
2 Bartolino
3 Greebo
4 Justi
5 Betti
6 Ałgaja
7 Japa
8 Rzymi
I liga
1 Przemoe
2 Golew
3 Paulo2907
4 Żancia_a
5 bart_81
6 tadziu
7 ROWRafik
8 A.R.C.H.I.ball
II liga
1 markylipek
2 diablewcielone:p
3 OjTam
4 Krysti
5 Reaktywacja
6 Koszykarz
- koszykówka_kobiet
- nowy uzytkownik
- Pawlak
- Albi
Adrenalina był w poprzednim sezonie zdyskwalifikowany za niewystawianie składu, wobec czego w tym sezanie nie zagra.
PLKK
1 Garnett
2 Bartolino
3 Greebo
4 Justi
5 Betti
6 Ałgaja
7 Japa
8 Rzymi
I liga
1 Przemoe
2 Golew
3 Paulo2907
4 Żancia_a
5 bart_81
6 tadziu
7 ROWRafik
8 A.R.C.H.I.ball
II liga
1 markylipek
2 diablewcielone:p
3 OjTam
4 Krysti
5 Reaktywacja
6 Koszykarz
- koszykówka_kobiet
- nowy uzytkownik
- Pawlak
- Albi
Adrenalina był w poprzednim sezonie zdyskwalifikowany za niewystawianie składu, wobec czego w tym sezanie nie zagra.
Ostatnio zmieniony 12 września 2015, 18:54 przez Greebo, łącznie zmieniany 6 razy.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
też gram
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Ja też zagram :)
ALBI pisze:Ja też zagram :)
ale nie w tym sezonie. z 1 posta w temacie:
zgłaszać się mogą wszystkie osoby zalogowane przed opublikowaniem tego posta.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Kosz-ykarz
- Junior
mogę zagrac ?;) W minionym sezonie mialem niestety problemy z nety i na play offy ciezko mi bylo byc na biezaco , wystawiac skaldy etc.
W koncu juz troszke na forum jestem ;)
Kosz-ykarz pisze:mogę zagrac ?;) W minionym sezonie mialem niestety problemy z nety i na play offy ciezko mi bylo byc na biezaco , wystawiac skaldy etc.
Jesteś na liście zespolow, wiec ok. Albi tez moze grac, nie zerknąlem date zalogowania tylko na ilsoc psotów
- markylipek
- Młodzik
Proszę wszystkie osoby które zgłaszają się do gry po raz pierwszy, o przejrzenie regulaminu którejś z poprzednich edycji fantasy PLKK. Ogólne zasady w tym roku jak zwykle się nie zmienią.
Równocześnie informuje ze te osoby będą trochę restrykcyjnie traktowane w trakcie draftu - ten jeśli dwa razy nie zmieszczą się z wyborem zawodniczki w wyznaczonym terminie to zostaną z gry usunięte.
Równocześnie informuje ze te osoby będą trochę restrykcyjnie traktowane w trakcie draftu - ten jeśli dwa razy nie zmieszczą się z wyborem zawodniczki w wyznaczonym terminie to zostaną z gry usunięte.
Gram.
Przy okazji dodam, że
Prosiłbym też o uzupełnienie kadr Gdyni i Widzewa. W Gdyni: Elena Skerović G (Czarnogóra), a w Widzewie: Aija Brumermane C (Łotwa) i Tierra Hawkins F (USA).
Druga prośba to dopisanie przy zawodniczkach zagranicznych narodowości, bo to potem ułatwia wybór podczas draftu.
Przy okazji dodam, że
to G.A.R.C.H.I. ball pisze:MKK Siedlce
Keena Mays
Prosiłbym też o uzupełnienie kadr Gdyni i Widzewa. W Gdyni: Elena Skerović G (Czarnogóra), a w Widzewie: Aija Brumermane C (Łotwa) i Tierra Hawkins F (USA).
Druga prośba to dopisanie przy zawodniczkach zagranicznych narodowości, bo to potem ułatwia wybór podczas draftu.
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
https://bartolino78.wordpress.com
https://bartolino78.wordpress.com
-
Kosz-ykarz
- Junior
gram zatem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”