LIVE 13. kolejka TBL
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:ja mogę w niedziele zasiąść za kompem wiec jakby co to 605722913-będe czekał na wiesci z niedzielnych pojedynków
czyli smsy mam słac do Ciebie, tak? pytam bo kilka osob z ostrowa chce wysylac do kogos innego, a dopiero ten ktos na forum czy jakos tak..niezly bajzel sie zrobil....prosze o odp:]
reloaded :]
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:Mikey pisze:ja mogę w niedziele zasiąść za kompem wiec jakby co to 605722913-będe czekał na wiesci z niedzielnych pojedynków
czyli smsy mam słac do Ciebie, tak? pytam bo kilka osob z ostrowa chce wysylac do kogos innego, a dopiero ten ktos na forum czy jakos tak..niezly bajzel sie zrobil....prosze o odp:]
Mytek, czy Ty czytasz co cytujesz???? Przecież Mikey wyraźnie napisał że przed kompem będzie siedział w niedziele!!! Dziś ja będe przy kompie, więc jeśli masz ochote to przysyłaj smsy do mnie.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Oki, wybaczam![]()
.
Co do "live" to mati też ma mi przysyłać info. Zgadajcie się żeby wasze informacje się nie pokrywały.
mysle ze mozemy zrobic tak, ze: ja bede wysylal na poczatkui kazdej kwarty a Mati na koncu lub w srodku...wszystko jest do ustalenia....
mysle ze to juz wszystko, pozdrawiam i zycze emocji!!!!!
reloaded :]
MARIO pisze:Kuba pisze:Wciąz nie zgłosił się nikt chętny do przeprowadzenia relacji z Brzegu! Mario? Qiero? Adam? chłopaki, nie obijać sie![]()
![]()
O ile zdążę (a powinienem) z Wrocławia to będę pisał do Mikey'a.
Ja zdecydowanie odpadam, bo siedzę przy stoliku.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”