Cavek pisze:(...)tylko niech mi nie wmawiaja ze Łódź to wschod Polski i ma sie zajac "narybkiem" z tej czesci kraju.
Kto Ci wmawia, że Łódz to wschód Polski?
Pozdrawiam.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Cavek pisze:(...)tylko niech mi nie wmawiaja ze Łódź to wschod Polski i ma sie zajac "narybkiem" z tej czesci kraju.
Seba pisze:Cavek pisze:(...)tylko niech mi nie wmawiaja ze Łódź to wschod Polski i ma sie zajac "narybkiem" z tej czesci kraju.
Kto Ci wmawia, że Łódz to wschód Polski?Umiesz czytać, to co jest napisane? Podkreśliłeś w pierwszym poście w tym temacie "Łódz ... centrum-wschód" i gdybyś jak zwykle nie zaczął snuć jakiś chorych teorii tylko ruszył głową, wpadłbyś na pomysł, że miasto to miało by być według Pana Langierowicza jedynie ośrodkiem w którym siedzibę miałby SMS zrzeszający zawodniczki z wyraznie wskazanych regionów. Tylko tyle i dla Ciebie AŻ tyle... Pozdrawiam.
Cavek pisze:simon nzl pisze:Zgadzam się z Matim - skołę proponowałbym założyć własnie tam - gdzie nie ma pracy z młodzieżą. W Łodzi jest kilka klubów mimo wszystko. Ale... inna sprawa to taka, że reklamę daje się nie w tym miejscu gdzie towar jest nie znany - tylko tam gdzie się dobrze sprzedaje - żeby sprzedawał się jeszcze lepiej. Na grunt nieznany (surowy) potrzebna jest pożywka w postaci sukcesu zawodowego najpierw - promocji, tak zeby potencjalne następczynie swych sportowych wzorców garnęły się do koszykówki - tak jak ma to miejsce choćby własnie w Łodzi czy teraz w Gdyni od lat...
W Lublinie sa tradycje. Start Lublin , AZSy itd. Niewazne. Ja nie mam nic przeciwko SMS w Łodzi tylko niech mi nie wmawiaja ze Łódź to wschod Polski i ma sie zajac "narybkiem" z tej czesci kraju.
simon pisze:Zapomnijmy już o tej "wschodniej" Łodzi - ani tak nie jest, ani nawet nie mamy ambicji aby tak było - mnie interesuje jednak co innego - właśnie jestem za tym, żeby taki SMS czy jak tam kto chce go nazywać powstał choćby - no właśnie w Lublinie. Skoro ma tradycje to jeszcze lepiej - ale wiesz, opowieści 12-to letnim dziewczynkom o "tradycjach" to lipa a nie "lep" na trenowanie kosza. Jeśli są ku temu podwaliny trzeba pracować nad zbudowaniem zespołu, który dostarczy wzorców itd. Jak Daiva np. zaczęła trenować "podrocznikowe" dzieci - to po prostu szałem dla nich była możliwość wybiegania za (wówczas jeszcze) rączkę ze swoją "guru"
I za to za Was trzymam kciuki – i za inne ośrodki w kraju. Chciałbym, aby ŁKS był najlepszy, ale najlepiej... z najlepszych.
pozdrawiam
Cavek pisze:Człeniu mnei naprawde wali gdzie powstanie ten SMS. Wskazalem tylko ze wskazywanie Łodzi jako SMS skupiajacego zawodniczki ze wschodu moim zdaniem jest bledem. Kolejne proby obrazania mnie przemilcze. Kultura osobista jest Ci obca.
Seba pisze:Cavek pisze:Człeniu mnei naprawde wali gdzie powstanie ten SMS. Wskazalem tylko ze wskazywanie Łodzi jako SMS skupiajacego zawodniczki ze wschodu moim zdaniem jest bledem. Kolejne proby obrazania mnie przemilcze. Kultura osobista jest Ci obca.
Widzę, że się trochę podjarałeś...
Boze żeś sie uczepił tego wschodu jak rzep psiego ogona. Nikt Ci niczego nie wmawia. Łódź ma być odpowiedzialna za centrum i wschód kraju. To mała różnica od zdania ze Łódź lezy na wschodzie...Cavek pisze:W Lublinie sa tradycje. Start Lublin , AZSy itd. Niewazne. Ja nie mam nic przeciwko SMS w Łodzi tylko niech mi nie wmawiaja ze Łódź to wschod Polski i ma sie zajac "narybkiem" z tej czesci kraju.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości