Meblotap AZS Chełm - AZS Poznań 55:74
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
To chyba najlepszy mecz Akademiczek w całych rozgrywkach>Teraz wystarczy pokonać Gorzów u siebie i zapowiadane 5 miejsce stanie się faktem.Warto odnotować ,że nie licząc zwycięstwa nad Ostrovią z pierwszej rundy , jest to jedyne tak wysokie zwycięstwo AZS-u.Cieszy ,że w dodatku na parkiecie rywala gdyż wiktorii wyjazdowych również było jak na lakerstwo.Byłem sceptykiem przed meczem gdyż ostatnie zwycięstwa w słabym stylu nie nastrajały optymistycznie.Brawo dla "Krupci" i reszty drużyny.
Acha pozdrowienia dla prowadzącego audycję w radiu Lublin
Z ciekawszych "stwierdzeń": o Shacquali Wiliams(nie wiem czy dobrze napisałem imię) -"no proszę a wydaje się ,że nie lubimy szakali.....
o Lauren Bull- przypominają mi się czasy Chicago Bulls (śmiech)

Acha pozdrowienia dla prowadzącego audycję w radiu Lublin
Z ciekawszych "stwierdzeń": o Shacquali Wiliams(nie wiem czy dobrze napisałem imię) -"no proszę a wydaje się ,że nie lubimy szakali.....
o Lauren Bull- przypominają mi się czasy Chicago Bulls (śmiech)
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2005, 18:41 przez Saletra, łącznie zmieniany 1 raz.
Gratulacje dla AZS-u Poznan za bardzo dobry mecz. Trenerzy odrobili swoje lekcje i swietnie ustawili druzyne a zawodniczki wykonaly zalozenia. Karpinska, Krupa najlepsze na parkiecie. Naszym dzisiaj nic nie wychodzilo (duza w tym zasluga przeciwniczek), druga polowa katastrofalna. Bardzo slaba obrona jeszcze slabszy atak. Mam nadzieje ze dzisiejszy mecz da naszym trenerom i zawodniczkom do myslenia ... U nas najlepsza Williams, dobrze pokazala sie tez Daria Cybulak ....
Wszystkiego najlepszego dla przemilej kapitan AZS Poznan z okazji urodzin.
Wszystkiego najlepszego dla przemilej kapitan AZS Poznan z okazji urodzin.
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”