Tadeusz Aleksandrowicz - Powalczymy o Puchar Polski

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

simon nzl

Postautor: simon nzl » 03 marca 2005, 14:02

Powiem tak - ja myślę, że trener miał na myśli nie samą pozycję zawodniczek w grze (2-3) ale zadanie jakie przed nimi stawiał w specyficznych momentach akcji - penetracje, branie na siebie odpowiedzialność za zakończenie akcji, które się nie kleją no i przede wszystkim 1/2 dystans...

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 03 marca 2005, 14:34

simon nzl pisze:Powiem tak - ja myślę, że trener miał na myśli nie samą pozycję zawodniczek w grze (2-3) ale zadanie jakie przed nimi stawiał w specyficznych momentach akcji - penetracje, branie na siebie odpowiedzialność za zakończenie akcji, które się nie kleją no i przede wszystkim 1/2 dystans...

No to jeśli tak mielibyśmy rozumieć Jego słowa, to Julki w ogóle nie widzę na zastępstwie :? , niestety :(
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 03 marca 2005, 21:46

Edzia pisze:
simon nzl pisze:Powiem tak - ja myślę, że trener miał na myśli nie samą pozycję zawodniczek w grze (2-3) ale zadanie jakie przed nimi stawiał w specyficznych momentach akcji - penetracje, branie na siebie odpowiedzialność za zakończenie akcji, które się nie kleją no i przede wszystkim 1/2 dystans...

No to jeśli tak mielibyśmy rozumieć Jego słowa, to Julki w ogóle nie widzę na zastępstwie :? , niestety :(
nooooo..... to to tak, - ja też nie widzę... - czy tak, czy siak... Zresztą wogóle jej nie widzę w tak silnym zespole...

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 03 marca 2005, 21:57

simon pisze:nooooo..... to to tak, - ja też nie widzę... - czy tak, czy siak... Zresztą wogóle jej nie widzę w tak silnym zespole...

No właśnie, muszę to przyznać... :( U nas Jej nie wyszło, dobrze zaprezentowała się na samym początku, ale teraz...
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 marca 2005, 00:09

Wiesz - gdzie indziej może grać całkiem, całkiem - ale tu to chyba już nie - np. "Kangur" - w ełksie urosła właściewie do miana gwiazdy ligi (tak jak wcześniej Toma) - bo zespół "nazwiskowo" słabszy i ciężar gry był na nich - w Wiśle i Polfie grają (choć Kaśka akurat jest kontuzjowana) ale może nie ogony, lecz z pewnością nie stanowią o zespole.
Może i Julka gdzieś indziej się odnajdzie...
Ps. A przy okazji - przed sezonem z ŁKS ubyła Skorek, Kenig, Perlińska - wszystkie aktualnie "na kontuzji"...

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 04 marca 2005, 09:45

simon pisze:Ps. A przy okazji - przed sezonem z ŁKS ubyła Skorek, Kenig, Perlińska - wszystkie aktualnie "na kontuzji"...

No, to normalnie zawodniczki skontuzjowane sprzedaliście wszystkim :evil: Wasz plan rozbicia mocnych zespołów od środka udał się :wink: :lol: :lol:
"Oto jest miłość.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”