Poważna kontuzja Anny Kędzior

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 18 sierpnia 2005, 22:06

brzydki pisze:
Viallos pisze:I znowu przeprowadzka do CCC jej nie służy. (...)

no jesli z tego stwierdzenia mam wnioskowac, ze "jeżeli ktoś/coś miałby być winny to raczej poprzedni klub, który jej nie wyleczył, ewentualnie polkowiccy lekarze, którzy ją niedokładnie zbadali przed podpisanie kontraktu" no to wybacz...

moze nie ja mam problemy z czytaniem, tylko Ty ze wyartykułowaniem myśli.

ale nie o tym mowa w tym poscie, nie mam ochoty sie klocic.
pozdrawiam

wracaj do zdrowia Dolores :!:

Chodzi o to że to ty sobie wymyśliłeś jakąs winę kogoś/czegoś o czym ja pisząc swój post wogóle nie pomyślałem. Więc odpisałem że jeżeli jakaś wina to ... itd.

Też nie mam zamiaru się kłócić - Pozdro

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 18 sierpnia 2005, 22:20

Viallos pisze:
Które to kluby? Wolę to zachować dla siebie - dodaje.

hehe - kręci bata na siebie. Jak to które - te w których grała wcześniej, czyli między innymi CCC.

U nas każda z zawodniczek zawsze jest dokładnie badana, tak abyśmy mieli pewność, że jest zdolna do gry.

Tak ją zbadaliście że uznaliście ją za zdolną do gry i podpisaliście kontrakt.

PS. Czy ten człowiek słucha sam siebie???

Hmm Trochę to dziwne, bo Dolores grała w kadrze, a tam przecież zawodniczki przechodzą badania i do tego szczegółowe :roll:

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 22 sierpnia 2005, 10:24

Ania w zawieszeniu

Poniedziałek, 22 sierpnia 2005r.

Niepewna przyszłość Anny Kędzior w CCC Polkowice

Wczoraj wczesnym rankiem koszykarki CCC Polkowice wróciły z obozu przygotowawczego w Jastarnii. - Dziewczęta trenowały bardzo ostro. Na razie jesteśmy zadowoleni, wszystko idzie zgodnie z planem, choć sen z powiek spędza nam kontuzja Ani Kędzior – mówi prezes CCC – Krzysztof Korsak. Polkowiczanka ma poważny uraz kręgosłupa i mówiło się, że może nawet skończyć z zawodowym sportem. - Na szczęście wszystko nie wygląda aż tak źle. Dzisiaj spotykamy się z Anią, zobaczymy jak rozwija się sytuacja. Dostała kompleksowe wytyczne od lekarzy, musi wzmacniać kręgosłup. Zanosi się jednak na to, że żaden z lekarzy nie zagwarantuje, że Ania może bez przeciwskazań uprawiać zawodowy sport. Nie wykluczone, że w kontrakcie Kędzior znajdzie się punkt, mówiący o tym, że zawodniczka decyduje się na grę na własną odpowiedzialność – mówi Krzysztof Korsak.
Polkowiczanki zaczynają teraz treningi na własnych obiektach i rozgrywanie spotkań kontrolnych. - W czasie weekendu mieliśmy zagrać ze Ślęzą, ale te pojedynki zostaną prawdopodobnie odwołane. Wszystko wyjaśni sie w najbliższych dniach – zapowiada szef CCC.

(ML) - Słowo Polskie Gazeta Wrocławsk

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”