Matii - nzl pisze:o prosze.... wykasowany wpis mikey'ato nic... jak cos mam go zapisanego tak na kiedys
A kto tu kasuje posty bez mojej wiedzy???
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Tak, wykasowałem tamten post zeby nie zaogniac sytuacji i nie ciągnać dalej tego watku, ...ale widać się nie da. Po pierwsze zbastuj sobie chłopcze teksty o mojej inteligencji bo nie jesteś absolutnie nikim żeby móc sie w najmniejszym stopniu o niej wypowiadać, kim jesteś dzieciaku żeby szczekać jak kundel że wypowiadam się w tematach o których nie mam pojęcia, i kto poza tobą tak płacze ze śmiechu? Gówno mnie obchodzi ze jestes na jakiś wakacjach, jesli nie potrafisz udwodnić tego co napisałeś po prostu shut your mouth! Jeszcze raz taka wstawka a powiem ci coś o tobie i skończy się miła atmosfera na forum. A skoro tak wspaniale się rozumiesz ze śledziami to po prostu zostaw to forum i nie męcz się z nami, żadnej straty nie poniesiemy.Matii - nzl pisze:Widzisz Mikey i to jest wlasnie rozmowa z Wami na forum. Ja napisze w odpowiedzi jednemu ze gdyby nie numery sedziowskie wcale nie gralibysmy w barazach a Mati jak i Ty juz myslice ze chodzi mi o medale czy cos innego. I nie dziw sie ze lubie sie z baketmaniakami czy kibicami z Gdyni. Bo to ich rozni od Was... ze oni sobie nie dopowiadaja do czyjejs wypowiedzi co im w tym momencie najbardziej pasuje. Dalej ciagnac temat poczatek Twojego posta widac obrazuje przejaw braku inteligencji u lodzkiego kibica zwanego Mikey'm. Kazdy z Was marudzil na takie a nie inne sedziowanie. Wy rowniez. Forum jest chyba po to by rozmawiac, komentowac. Pociesze Cie Mikey bo teraz Ci nie pokaze tematow w ktorych zabierales glos nie maja pojecia o sprawie, a to tylko dlatego ze mam wakacje i jak sam widzisz nawet nie chce mi sie zalogowac. Ale wcale nie jest mi smutno ze nie moge Ci udowodnic to co pisalem w poprzednim poscie tylko dlatego ze nadchodzi kolejny sezon i jestem pewien ze szybko sie cos znajdziepiszesz o moich wypowiedziach (Ty to rozumiesz jako brednie) na temat pracy sedziowskiej. To powiedz mi kibicu z Lodzi jak mozesz komentowac moje wypowiedzi jezeli wogole Cie nie bylo na danym meczu.... baaa nie masz zadnych doniesien z danego meczu
ooo i to jest wlasnie jeden z przejawow Twojego komentowania spraw o ktorych nie masz pojecia... nie ma Cie na meczu, nikogo z Twoich pupilkow rowniez, a komentujesz i odrazu twierdzisz ze pisze brednie
ale juz sie nauczylem ze na forum jest kilku wysoko uzdolnionych bajkopisarzy ktorzy w nieopisany przez nauke sposob potrafia duchem byc bardzo daleko od miejsca gdzie spoczywa cialo i doskonale wiedziec jak bylo naprawde
![]()
![]()

Są równiez i takie, i jest ich jak myślę zdecydowanie więcej, które nie tylko nabijają się z Twoich fantastycznych wynurzeń, ale traktują Cię conajmniej mało poważnie żeby nie powiedzieć z usmiechem politowania na twarzy. A co do tych którzy tylko czytają to forum, a którzy tak gremialnie ponoć mają ze mnie ubawMatii - nzl pisze:wiesz... gdyby Ci zalezalo zeby nie zaostrzac dyskusji to bys wogole sie tu nie wpisywal a przynajmniej nie pisal takich idiotyzmowa nie zbastuje jak to okreslasz tylko dlatego ze skoro Tobie wolno mnie obrazac to ja bede wypowiadal sie co do Twojej osoby... widze znowu grozby - Mikey to sie nudne robi
co Ty mi mozesz? I pisalem Mikey spokojnie.... spokojnie... jeszcze nie raz bede mogl Ci udowodnic
wystarczy ze dalem maly przyklad w poprzednim poscie i juz piane toczysz
....aha uwiez mi sa takie osoby... skoro tyle tu jestes na tym forum i porzednich to powinienes wiedzec ze jest bardzo duzo osob ktore tylko czytaja to forum. Nie wpisuja sie z roznych powodow
i nie sa to dzieciaczki
Pozdrawiam baj baj

Matii - nzl pisze:heheeh..... no faktycznie Mikey to jest zabawne..... powiem szczerze ze bardzo czesto wywoluje te tematy tylko po to zeby zajac sobie jakos czasa i sorki za wyrazenie ale cholernie sie ciesze ze lykasz wszystko jak mlody pelikan.... ale kurcze ze przyjda koledzy to nie sadzilem
aaa powiem szczerze ze planuje wyjazd do Lodzi... jak bedzie mi dane sie z kims zabrac to stawie sie !! hi hi hi hi bedzie cool.... dalej co tam bylo.... ahaa no tak
heheeh albo coz
narazie poprzestanmy na tym.... przeczekam miesiac i wroce do tematu pare dni przed wyjadem tak zebys nie stracil bojowego nastawienia buahahahaha.... a moze jak sie zobaczymy to Ci powiem cos co mnie smieszy od naszego ostatniego spotkania
hmm a tak wogole to jezeli odwiedze Lodz to mam nadzieje ze sie zrewanzujesz i wpadniesz na lubelszczyzne do Chelma
ja tyle w tym temacie bo ten humor co miales mi poprawic poprawiles. jest good do nastepnego hihihihiih
Mam gorącą nadzieję ze nie będziesz zachowywał tych cennych informacji dla siebie i podzielisz sie nimi z przyjaciółmi na kkforum, zebyśmy byli zorientowani co się tak naprawdę dzieje w ekstraklasie i byli świadomi czemuz to zespół Meblotapu mimo ze był oczywiście lepszy (tak jak zawsze zresztą) przegrał znów jednym punktem. Takze czekamy, czekamy, pisz koniecznie, umieramy z ciekawości cóż nam tam znowu za hicior zaserwujesz 

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości