AZS Meblotap Chełm przed sezonem

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 19 sierpnia 2005, 16:31

Matii - nzl pisze:o prosze.... wykasowany wpis mikey'a :lol: to nic... jak cos mam go zapisanego tak na kiedys 8)

A kto tu kasuje posty bez mojej wiedzy??? :wink: Czyżby sam piszący??

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 sierpnia 2005, 20:28

Matii - nzl pisze:Widzisz Mikey i to jest wlasnie rozmowa z Wami na forum. Ja napisze w odpowiedzi jednemu ze gdyby nie numery sedziowskie wcale nie gralibysmy w barazach a Mati jak i Ty juz myslice ze chodzi mi o medale czy cos innego. I nie dziw sie ze lubie sie z baketmaniakami czy kibicami z Gdyni. Bo to ich rozni od Was... ze oni sobie nie dopowiadaja do czyjejs wypowiedzi co im w tym momencie najbardziej pasuje. Dalej ciagnac temat poczatek Twojego posta widac obrazuje przejaw braku inteligencji u lodzkiego kibica zwanego Mikey'm. Kazdy z Was marudzil na takie a nie inne sedziowanie. Wy rowniez. Forum jest chyba po to by rozmawiac, komentowac. Pociesze Cie Mikey bo teraz Ci nie pokaze tematow w ktorych zabierales glos nie maja pojecia o sprawie, a to tylko dlatego ze mam wakacje i jak sam widzisz nawet nie chce mi sie zalogowac. Ale wcale nie jest mi smutno ze nie moge Ci udowodnic to co pisalem w poprzednim poscie tylko dlatego ze nadchodzi kolejny sezon i jestem pewien ze szybko sie cos znajdzie :) piszesz o moich wypowiedziach (Ty to rozumiesz jako brednie) na temat pracy sedziowskiej. To powiedz mi kibicu z Lodzi jak mozesz komentowac moje wypowiedzi jezeli wogole Cie nie bylo na danym meczu.... baaa nie masz zadnych doniesien z danego meczu :D ooo i to jest wlasnie jeden z przejawow Twojego komentowania spraw o ktorych nie masz pojecia... nie ma Cie na meczu, nikogo z Twoich pupilkow rowniez, a komentujesz i odrazu twierdzisz ze pisze brednie :shock: ale juz sie nauczylem ze na forum jest kilku wysoko uzdolnionych bajkopisarzy ktorzy w nieopisany przez nauke sposob potrafia duchem byc bardzo daleko od miejsca gdzie spoczywa cialo i doskonale wiedziec jak bylo naprawde :lol: :lol: :lol:
Tak, wykasowałem tamten post zeby nie zaogniac sytuacji i nie ciągnać dalej tego watku, ...ale widać się nie da. Po pierwsze zbastuj sobie chłopcze teksty o mojej inteligencji bo nie jesteś absolutnie nikim żeby móc sie w najmniejszym stopniu o niej wypowiadać, kim jesteś dzieciaku żeby szczekać jak kundel że wypowiadam się w tematach o których nie mam pojęcia, i kto poza tobą tak płacze ze śmiechu? Gówno mnie obchodzi ze jestes na jakiś wakacjach, jesli nie potrafisz udwodnić tego co napisałeś po prostu shut your mouth! Jeszcze raz taka wstawka a powiem ci coś o tobie i skończy się miła atmosfera na forum. A skoro tak wspaniale się rozumiesz ze śledziami to po prostu zostaw to forum i nie męcz się z nami, żadnej straty nie poniesiemy.
P.S. Podaj z łaski kto jest moim pupilkiem :shock: , zeby osoby te mogły się ustosunkować do tego tekstu
Obrazek
Obrazek

Matii - nzl

Postautor: Matii - nzl » 19 sierpnia 2005, 21:09

wiesz... gdyby Ci zalezalo zeby nie zaostrzac dyskusji to bys wogole sie tu nie wpisywal a przynajmniej nie pisal takich idiotyzmow :) a nie zbastuje jak to okreslasz tylko dlatego ze skoro Tobie wolno mnie obrazac to ja bede wypowiadal sie co do Twojej osoby... widze znowu grozby - Mikey to sie nudne robi 8) co Ty mi mozesz? I pisalem Mikey spokojnie.... spokojnie... jeszcze nie raz bede mogl Ci udowodnic :) wystarczy ze dalem maly przyklad w poprzednim poscie i juz piane toczysz :D ....aha uwiez mi sa takie osoby... skoro tyle tu jestes na tym forum i porzednich to powinienes wiedzec ze jest bardzo duzo osob ktore tylko czytaja to forum. Nie wpisuja sie z roznych powodow :) i nie sa to dzieciaczki :P

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 sierpnia 2005, 22:39

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Padam ze śmiechu :lol: :lol: :lol: :!: Zajebista pyskówka :lol: :!: Tylko uważajcie, żeby Wam żyłka nie pękła, bo lipa będzie :lol: :!: :lol: :lol:

A tak w kwestii formalnej, to nie wiedziałem Mikey że jesteś taki groźny i że tak dobrze znasz angielski :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 sierpnia 2005, 23:07

Matii - nzl pisze:wiesz... gdyby Ci zalezalo zeby nie zaostrzac dyskusji to bys wogole sie tu nie wpisywal a przynajmniej nie pisal takich idiotyzmow :) a nie zbastuje jak to okreslasz tylko dlatego ze skoro Tobie wolno mnie obrazac to ja bede wypowiadal sie co do Twojej osoby... widze znowu grozby - Mikey to sie nudne robi 8) co Ty mi mozesz? I pisalem Mikey spokojnie.... spokojnie... jeszcze nie raz bede mogl Ci udowodnic :) wystarczy ze dalem maly przyklad w poprzednim poscie i juz piane toczysz :D ....aha uwiez mi sa takie osoby... skoro tyle tu jestes na tym forum i porzednich to powinienes wiedzec ze jest bardzo duzo osob ktore tylko czytaja to forum. Nie wpisuja sie z roznych powodow :) i nie sa to dzieciaczki :P
Są równiez i takie, i jest ich jak myślę zdecydowanie więcej, które nie tylko nabijają się z Twoich fantastycznych wynurzeń, ale traktują Cię conajmniej mało poważnie żeby nie powiedzieć z usmiechem politowania na twarzy. A co do tych którzy tylko czytają to forum, a którzy tak gremialnie ponoć mają ze mnie ubaw :lol: cieszę się ze dostarczam im radości ale niestety ani Twoi przyjaciele z Chełma ani z Gdyni nie stanowią dla mnie żadnego najmniejszego autorytetu :lol: W sprawie gróźb natomiast (nie dodałeś że karalnych :lol: ) :shock: :lol: :lol: :lol: Masz najwyraźniej chyba jakąś traumę chłopcze jeśli w moim tekście jest groźba :shock: . Mnie Twoja szanowna osoba obchodzi tyle co wasz Meblotap czyli sam wiesz ile... tak wiec straszenie Ciebie i zawracanie sobie głowy jakimś nawiedzonym człowiekiem gdzies z krańca Polski nie lezy w moim interesie. Swoją drogą to dobrze ze tylko mały promil kibiców ŁKS czyta to forum i nie skojarzą Cie przy nastepnej wizycie w Łodzi, gdzie oczywiście jak zawsze gorąco zapraszamy :lol: \:D/ Pozdrawiam baj baj
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 sierpnia 2005, 23:11

Szymon pisze:

A tak w kwestii formalnej, to nie wiedziałem Mikey że jesteś taki groźny i że tak dobrze znasz angielski :lol: :lol: :lol:
groźny jestem że hoho, nie pamiętasz? zobaczysz na turnieju w Poznaniu :twisted: , a co do angielskiego...to ciiii to taka lipa - tytuł jednej piosenki :wink:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 19 sierpnia 2005, 23:19

ja znam tylko jedną piosenkę
shut your mouth!
a wykonuje ja garbage, fajne zeichentrik wideo :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 sierpnia 2005, 23:22

osesek pisze:ja znam tylko jedną piosenkę
shut your mouth!
a wykonuje ja garbage, fajne zeichentrik wideo :wink:
własnie o tej piosence mówię :)
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 19 sierpnia 2005, 23:27

hehe... sie gra sie ma 8)
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 19 sierpnia 2005, 23:47

myslalem ze od kiedy Maras przestal pisac debilne posty to na kkforum bedzie wzgledny spokoj, niestety pomylilem sie :D

oczywiscie moj ulubieniec z Chelma i jego manie :D

1. sedziowie.

macie rzeczywiscie pecha :) tylko jak to szlo bo juz nie pamietam dokladnie watku z teoria spiskowa lodzko-pabianicka i nie tylko przeciw biednemu Chelmowi sprzed paru miesiecy :D:D:D moze przypomnisz :)
to ze sam jestes sedzia i "wiesz co trzeba robic zeby zaistniec" tez mozesz napisac bo juz zapomnialem :D:D:D

2. grozby

o ile manie krzywdzenia przez sedziow ciezko zrozumiec to akurat Mikey nie dziw sie ze kolega odbiera twoje posty jako grozby. zreszta, nie musi ich czytac, wystarczy ze tylko przeczyta notke w profilu pod tytulem "skąd". W koncu jako nozownik z Łodzi siejesz panike u "basket fana" z Chelma :D:D:D LOL

3. kompleks nizszosci

no coz, Mikey jestes idiota i brak ci inteligencji :D:D:D przeciez to jasne skoro smiesz watpic w spiskowe teorie matiego, no coz. ja bym jednak uwazal zanim komus naublizam.

4. "co Ty mi mozesz? "

to juz typowe tylko ze glownie dla dzieci, po tobie bym sie tego nie spodziewal. siedze przed kompem to pyskuje kazdemu i "co wy mi mozecie". no comment. ja jednak radze uwazac bo roznica pogladow to jedno a obrazanie kogos to drugie.

a teraz jedno zdanie na serio: Matii daj se na luz bo sie z ciebie ludzie smieja.

ps. ja az prawie monitor poplulem :)
ps2. ZAPRASZAMY DO ŁODZI :P

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 20 sierpnia 2005, 00:02

"przyganiał kocioł - garnkowi" akurat... :lol: :lol: :lol: :lol: (czyli sędzia - sędziemu...) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - ale jaja :wink:

A na poważnie - niestety, sport składa się tak z "nieszczęśliwych" akcji, które powinny wyjść - a nie wiadomo dlaczego nie wyszły - jak i z szczęśliwych, które wyjść nie powinny ... a jednak! Pisanie, że "gdyby mi piłka nie zeszła a bramkarz się potknął - to byłaby bramka sezonu" - zawsze kwituje się uśmiechem – zwłaszcza, jeśli się w całej karierze tylko trzy bramki strzeliło...

Myślę po prostu, że każdy zespół ma ze 2-3 mecze na sezon, w których „gdyby nie sędziowie” to by wygrał. Często wystarczy jedna błędna decyzja w odpowiednim momencie. Po prostu „gdybanie” nie ma sensu – jest jak jest, a jest przecież całkiem fajnie.

Pozdrawiam wakacyjnie zwaśnione strony – dajcie sobie luzu, bo się zdenerwuję i mi w sobotę ryby nie będą brały… :evil: :wink: :lol:

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 20 sierpnia 2005, 00:20

simon, to jest jednak juz irytujace jezeli po kazdym meczu a nawet w przerwie miedzysezonowej probuje sie wszystko zwalac na sedziow i wogole wszystko dookola byle nie na zawodniczki. mozemy mowic ze gdyby nie sedzia (zreszta chyba najbardziej charakterystyczny w lidze :) ) to obecnie bylibysmy potega jak lotos bo mielibysmy mistrza w 98r i gralibysmy w Eurolidze ktora sobie wywalczylismy ale coz, ostatecznie ten final przegralismy i tyle. zreszta to i tak byloby uzasadnione bo to byl 1 mecz i 1 sytuacja. niektorzy nmatomiast po kazdym ale to kazdym meczu maja pretensje do sedziow. moze kolega chce sie popisac ze zna przepisy, moze chce pokazac ze bylby od nich lepszy a moze zwczajnie brak mu inwencji do szukania wymowek byleby tylko nie napisac ze zawodniczki z Chelma byly gorsze ale to juz niestety innych smieszy ale i irytuje.

Matii - nzl

Postautor: Matii - nzl » 20 sierpnia 2005, 02:17

heheeh..... no faktycznie Mikey to jest zabawne..... powiem szczerze ze bardzo czesto wywoluje te tematy tylko po to zeby zajac sobie jakos czas :) a i sorki za wyrazenie ale cholernie sie ciesze ze lykasz wszystko jak mlody pelikan.... ale kurcze ze przyjda koledzy to nie sadzilem :lol: aaa powiem szczerze ze planuje wyjazd do Lodzi... jak bedzie mi dane sie z kims zabrac to stawie sie !! hi hi hi hi bedzie cool.... dalej co tam bylo.... ahaa no tak :P heheeh albo coz :P narazie poprzestanmy na tym.... przeczekam miesiac i wroce do tematu pare dni przed wyjadem tak zebys nie stracil bojowego nastawienia buahahahaha.... a moze jak sie zobaczymy to Ci powiem cos co mnie smieszy od naszego ostatniego spotkania :) hmm a tak wogole to jezeli odwiedze Lodz to mam nadzieje ze sie zrewanzujesz i wpadniesz na lubelszczyzne do Chelma :) ja tyle w tym temacie bo ten humor co miales mi poprawic poprawiles. jest good do nastepnego hihihihiih

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 sierpnia 2005, 09:17

Matii - nzl pisze:heheeh..... no faktycznie Mikey to jest zabawne..... powiem szczerze ze bardzo czesto wywoluje te tematy tylko po to zeby zajac sobie jakos czas :) a i sorki za wyrazenie ale cholernie sie ciesze ze lykasz wszystko jak mlody pelikan.... ale kurcze ze przyjda koledzy to nie sadzilem :lol: aaa powiem szczerze ze planuje wyjazd do Lodzi... jak bedzie mi dane sie z kims zabrac to stawie sie !! hi hi hi hi bedzie cool.... dalej co tam bylo.... ahaa no tak :P heheeh albo coz :P narazie poprzestanmy na tym.... przeczekam miesiac i wroce do tematu pare dni przed wyjadem tak zebys nie stracil bojowego nastawienia buahahahaha.... a moze jak sie zobaczymy to Ci powiem cos co mnie smieszy od naszego ostatniego spotkania :) hmm a tak wogole to jezeli odwiedze Lodz to mam nadzieje ze sie zrewanzujesz i wpadniesz na lubelszczyzne do Chelma :) ja tyle w tym temacie bo ten humor co miales mi poprawic poprawiles. jest good do nastepnego hihihihiih
:wink: Nie będzie następnego razu nawiedzony człowieczku z krańców Polski, ani w Chełmie ani w Łodzi :lol: A wracać do swojego ulubionego tematu mozesz kiedy chcesz i gdzie chcesz-czekamy niecierpliwie!!! Ciesze sie ze Twój humor się poprawił, nasz również :lol: Liczymy ze już niedługo przedstawisz nam w swoich płomiennych postach kolejne sensacyjne wieści z frontu, o ogólnopolskim spisku sędziów i heroicznej walce Chełma z całym złem ligi skierowanym przeciwko swojej utalentowanej drużynie \:D/ Mam gorącą nadzieję ze nie będziesz zachowywał tych cennych informacji dla siebie i podzielisz sie nimi z przyjaciółmi na kkforum, zebyśmy byli zorientowani co się tak naprawdę dzieje w ekstraklasie i byli świadomi czemuz to zespół Meblotapu mimo ze był oczywiście lepszy (tak jak zawsze zresztą) przegrał znów jednym punktem. Takze czekamy, czekamy, pisz koniecznie, umieramy z ciekawości cóż nam tam znowu za hicior zaserwujesz 8)
P.S. Seba, miałes jednak wczoraj 100% racji :?
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”