Transfery przed sezonem 2004/05

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 09 czerwca 2004, 17:50

Wojtek pisze:W przyszłym sezonie w Brzegu napewno będą grały Mukosiej, Kędzior, Proszczenko i Chełczyńska. Co do Lorek i Żyłczyńskiej rozmowy są w toku.

Na TVN oczywiście :lol: :lol: :lol:

Z Anią Kędzior i Dorotą Piątkowską miałem okazję spotkać się we wtorek - rozmowy także są w toku 8)

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 09 czerwca 2004, 20:20

Muszę przyznać, że Ania Kędzior podpisała kontrakt w Brzegu, a jeśli chodzi o Dorotę Piątkowską to postanowione nie podpisywać z nią kontraktu, gdyż nie przeszła pomyślnie badań lekarskich.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 10 czerwca 2004, 10:14

Wojtek pisze:Muszę przyznać, że Ania Kędzior podpisała kontrakt w Brzegu, a jeśli chodzi o Dorotę Piątkowską to postanowione nie podpisywać z nią kontraktu, gdyż nie przeszła pomyślnie badań lekarskich.

Bardzo dobra wiadomość - "Dolores" w Brzegu czuje się jak w domu !!!
Nie ma co ukrywać, że skład brzeskich Cukierków bedzie oparty głównie na zawodniczkach z Meblotapu i Wołomina oraz tych, które pozostaną czyli najprawdopodobniej Magda Pietrzak, Agnieszka Cichocka, Iwona Niedobecka (jeśli tylko z kolanem będzie wszystko ok.) i Joanna Chełczyńska.

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 11 czerwca 2004, 14:41

Jeśli Dolores będzie grała tak jak przed odejściem od nas do Polkowic to napewno może być podporą drużyny i jej najlepszą zawodniczką.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 11 czerwca 2004, 15:48

GURU pisze:Jeśli Dolores będzie grała tak jak przed odejściem od nas do Polkowic to napewno może być podporą drużyny i jej najlepszą zawodniczką.

Ania jest stworzona do tego by grać w Brzegu :D Po nieudanych wyprawach do Polkowic i Chełma czas zagrać na swoim wysokim poziomie !! A mówią, że do tej samej rzeki dwa razy się nie wchodzi. "Odra" - to wyjątek, który potwierdza tą regułę :wink:

don Ricardo

Postautor: don Ricardo » 15 czerwca 2004, 16:01

Siba odchodzi z Wiselki :( i Kobryn

don Ricardo

Postautor: don Ricardo » 15 czerwca 2004, 16:04

a do Wisly przychodzi jeszcze S.S.A. (w nazwie oczywiscie)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 17 czerwca 2004, 12:10

Do nas przychodiz Sibora!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Re: Transfery przed sezonem 2004/05

Postautor: qiero » 17 czerwca 2004, 14:23

Kuba pisze:CUKIERKI ODRA BRZEG
Przychodzą: Kubiak, Mukosiej, Kędzior, Proszczenko, Chełczyńska,
Odchodzą: Krysiewicz, Krauze, Szott, Żyłczyńska, Żytomirska Lorek,
[/b]

Joanna Chełczyńska nie przychodzi do Cukierków, tylko w nich zostaje.

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 17 czerwca 2004, 22:08

Słyszałem informacje (ale nie jestem jej pewny) że w Brzegu przebywa na testech jakaś białoruska skrzydłowa.
Jak ktoś ma jakieś informacje na temat transferów w Brzegu to chętnie poczytam.

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 17 czerwca 2004, 22:19

A pamięacie jak na pierwszym kkforum ktoś napisał że pewnego dnia w Brzegu widział murzynkę "na mieście", więc pewnie jekaś czarnoskóra będzie grała Cukierkach :lol: :lol: :wink:

Gość

Postautor: Gość » 17 czerwca 2004, 22:24

GURU pisze:Słyszałem informacje (ale nie jestem jej pewny) że w Brzegu przebywa na testech jakaś białoruska skrzydłowa.
Jak ktoś ma jakieś informacje na temat transferów w Brzegu to chętnie poczytam.

To może ta ze Slęzy - Kuźmiankowa czy jak jej tam?

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 18 czerwca 2004, 11:55

majoneez pisze:A pamięacie jak na pierwszym kkforum ktoś napisał że pewnego dnia w Brzegu widział murzynkę "na mieście", więc pewnie jekaś czarnoskóra będzie grała Cukierkach :lol: :lol: :wink:

Kto wie może i jakaś murzynka zasili brzeskie szeregi w tym sezonie :lol: .
Ale Ty lepiej martw sie żebyście mieli pełen skład i nie spadli z ligi. :cry:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 19 czerwca 2004, 11:19

majoneez pisze:A pamięacie jak na pierwszym kkforum ktoś napisał że pewnego dnia w Brzegu widział murzynkę "na mieście", więc pewnie jekaś czarnoskóra będzie grała Cukierkach :lol: :lol: :wink:

To pisałem ja :lol: :lol: :lol: pamiętam do dziś jaką zrobiłem furorę i szum na forum :lol: :lol: :lol: Nie ma to jak "sezon ogórkowy" :wink: A jeśli chodzi o Białorusinkę, to ja bym z chęcią widział w Brzegu taką jedną Olgę M. :wink: Oj przydałaby się nam...

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 19 czerwca 2004, 17:16

MARIO pisze:

To pisałem ja :lol: :lol: :lol: pamiętam do dziś jaką zrobiłem furorę i szum na forum :lol: :lol: :lol: Nie ma to jak "sezon ogórkowy" :wink: A jeśli chodzi o Białorusinkę, to ja bym z chęcią widział w Brzegu taką jedną Olgę M. :wink: Oj przydałaby się nam...

A ja mam swoje zdanie na jej temat.Wyraziłem je swego czasu na starym forum.Same indywidualne umiejętności gry w kosza to trochę za mało wszak wszyscy wiemy ,że jest to gra zespołowa.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”