Zyzia pisze:dlatego taka rotacja w naszym klubie,poprostu każda koszykarka chce otrzymać komplet mebli wiedząc o tym ,że są najlepsze w Polsce,czy to coś złego![]()
![]()
Takie życie...
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
dlatego taka rotacja w naszym klubie,poprostu każda koszykarka chce otrzymać komplet mebli wiedząc o tym ,że są najlepsze w Polsce,czy to coś złego
Zyzia pisze:ann pisze:śmieszni jesteście kibice z Chelma i znawca(znad morza?)
![]()
a ty co,na żartach się nie znasz![]()
![]()
![]()
ann pisze:Zyzia pisze:ann pisze:śmieszni jesteście kibice z Chelma i znawca(znad morza?)
![]()
![]()
![]()
a wyobraź sobie,że się znam, tyle, że na takich bardziej na poziomie ale rozumiem,że od co niektórych nie mogę takich wymagać![]()
najbardziej zabawne z tego wszystkiego jest to, że nabijacie się z nazwy LKS-u a sami również macie sponsora w nazwie zespolu, zresztą kto teraz go nie ma.
ann pisze:najbardziej zabawne z tego wszystkiego jest to, że nabijacie się z nazwy LKS-u a sami również macie sponsora w nazwie zespolu, zresztą kto teraz go nie ma.
Hersi pisze:ann pisze:Zyzia pisze:ann pisze:śmieszni jesteście kibice z Chelma i znawca(znad morza?)
![]()
![]()
![]()
a wyobraź sobie,że się znam, tyle, że na takich bardziej na poziomie ale rozumiem,że od co niektórych nie mogę takich wymagać![]()
najbardziej zabawne z tego wszystkiego jest to, że nabijacie się z nazwy LKS-u a sami również macie sponsora w nazwie zespolu, zresztą kto teraz go nie ma.
Wszystko się zgadza, tyle, że ktoś tu kiedys pouczał innych kibiców, że są fanami butów, mebli czy olejów. A tu proszę - szanse się wyrównały
ale nam nazwa sponsora w naszej nazwie absolutnie nie przeszkadza
już dawno doszliśmy do wniosku,że lepiej mieć ją w nazwie niż zlikwidować klub,takie czasy
Lisu pisze:Hersi różnica jest taka że my wciąż dopingujemy ŁKS, nasz klub wciąż nazywa się ŁKS, na flagach mamy ŁKS, na szalikach i koszulkach również a Siemens to tylko sponsor który widnieje jako drugi człon. Czemu? Ano temu że takie czas jak już ktoś napisał tylko że powtarzam po raz kolejny nasz klub wciąż się nazywa ŁKS a Siemens jest tylko sponsorem! Na ŁKSie nikt nigdy nie dopingował sponsora i uwierz mi że i tak będzie tym razem - akurat to mogę Ci zagwarantować - pozdro dla kumatych
Skoro nic ci do tego to nie ujadaj i zakończ temat. Zajmij sie meblami czy tapicerkami czy czym tam się szczycicie. Dla nas mozecie mieć taboret w logo, ch... nas to obchodzi więc też kończymy temat.Hersi pisze:Jak widzisz nam również nigdy nie przeszkadzała - rozumiem zaś, że Wam nasza przeszkadza
Jak dla mnie to i możecie mieć w nazwie Unimil czy Osram, bo nic mi do tego

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość