LIVE -- MEBLOTAP - POZNAŃ
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ale Hersi nie tym tonem do mnie bo kolegami spod budki z piwem nie jesteśmy. Jesli więc jestes tak łaskaw i nie jest to Akademicki Związek Sportowy to rozwiń mi ten skrót ...słucham. I podaj mi równiez łaskawie wykładnię słowa akademicki-rozumiem ze w Twoim mniemaniu nie ma to nic wspólnego z uczelnią wyższą...Hersi pisze:Mikey pisze:Cóż kolejny dziennikarzyna używa słów bez ich zrozumienia... Akademickie derby?????A cóż to jest u licha??? Co za kretyn
I tak z ciekawości: Którą to wyższą uczelnię reprezentuje zespół z Chełma
?
Najpierw się dowiedz co takiego jest AZS, a dopiero później pyszcz na forum
Ostatnio zmieniony 13 października 2005, 16:09 przez Mikey, łącznie zmieniany 1 raz.

Mikey pisze:Ale Hersi nie tym tonem do mnie bo kolegami spod budki z piwem nie jesteśmy. Jesli więc jestes tak łaskaw to rozwiń mi ten skrót ...słucham.Hersi pisze:Mikey pisze:Cóż kolejny dziennikarzyna używa słów bez ich zrozumienia... Akademickie derby?????A cóż to jest u licha??? Co za kretyn
I tak z ciekawości: Którą to wyższą uczelnię reprezentuje zespół z Chełma
?
Najpierw się dowiedz co takiego jest AZS, a dopiero później pyszcz na forum
To jest chyba zrozumiałe, że nie jesteśmy i nie będziemy. A po drugie to nie mam zamiaru ani czasu tłumaczyć komuś spraw oczywistych, bo mam całkiem inne, ciekawsze zajęcia.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
:) Tu nie ma co tłumaczyć po prostu na każdym kroku staracie się odcinać od Lublina ale nazwę AZS niechcący sobie zachowaliście i nic to że AZS ma się do Chełma jak Górnik czy Hutnik do Gdańska...Hersi pisze:To jest chyba zrozumiałe, że nie jesteśmy i nie będziemy. A po drugie to nie mam zamiaru ani czasu tłumaczyć komuś spraw oczywistych, bo mam całkiem inne, ciekawsze zajęcia.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”