Matii pisze:Waldi pisze:Matii pisze:Waldi pisze:Matii pisze:Marco TS pisze:Simon musisz ich zorzumiec raz na pare lat zajac 3-4 miejsce to szczyt mozliwosci i tylko wtedy moga przeczytac ze sa zepsolem z gornej polki.
PS: Sledzie mnie wqr......

wiesz Marco.... my sie cieszymy ze raz na pare lat zajmujemy 3-4 miejsce, natomiast Tobie bym sie radzil cieszyc ze masz taka silna druzyne, ktora jezeli nie spelni oczekiwan sponsora moze stac sie nagle bidna. Roznica jest taka ze jak u nas odejdzie jeden sponsor, my gramy dalej i bedziemy miec jeszcze mozliwoosc do radosci z 3-4 miejsca natomiast u Was CAN-PACK jak sie pozegna to znow bedziecie bic sie o utrzymanie jak to bylo calkiem niedawno

wiec ciesz sie ze narazie masz druzyne z gornej polki... gdyz za chwile mozesz miec z nizszej ligi

Matii, coś mi się wydaje, że jak od was odejdzie Meblotap to już nie zagracie w żadnej lidze. Ostanie się jedynie Biomlek (chyba nie przekręciłem nazwy).
no to zle Ci sie wydaje..... malo wiesz.
No to tylko się cieszyć, że jest alternatywa dla firmy Meblotap. Po prostu nikomu nie życzę aby zniknął jego klub.
Waldi ja tez nikomu tego nie zycze, tylko tekst marco "
Simon musisz ich zorzumiec raz na pare lat zajac 3-4 miejsce to szczyt mozliwosci i tylko wtedy moga przeczytac ze sa zepsolem z gornej polki" pokazal szczeniackie rozumowanie kolegi z Krakowa. Nasmiewa sie z nas ze nie stac nas na zawodniczki z gornej poki, przez co najwyzej dla nas to srodek tabeli, dlatego wspomnialem jaka sytuacja byla koszykarek Wisly calkiem niedawno gdy walczyly o utrzymanie. Nagle przyszedl jeden sponsor i sypna kasa, a co bedzie jak ten jeden sponsor odejdzie.... bo u nas po odejsciu jednego bedzie ciezko, ale nie tragicznie.
szczeniak?? chyba sie zapomniales kolego!!!! bedziesz musial odszczekac te slowa przy okazji.
heheh nasmiewanie sie??? nie nasmiewam sie z tego ze was nie stac bo w calej histori Wisly takich lat bylo wiecej niz calej PLKK razem wzietej. Smieszy mnie tlyko fakt ze po 3 meczach okresla sie druzyne z gornej polki. I nie boj sie o Wisle od 100 lat dajemy sobie rade i jakos nic nas nie zdmuchnelo ze sportwoej mapy polski.
A post tamtem ma tyle do dyskusji ze tak jak sledzie uwazasz ze jestescie lepsi od Wisly tylko dlatego z eprzez ostatnie lata byliscie lepsi w koszykowce ale klubowi jakim byla jest i bedzie Wisła , ŁKS Widzew Legia, Ślask, Lechia, Zawisza, i inne nigdy nie dorownacie.