Niezły wykład
Małgorzata Dydek nie dla Polfy
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Belfer pisze:Za to mi płacą, tylko czemu tak mało ...![]()
"Jakiś belfer z Pabianic napisał:" - tak inteligentnie pewien spec nad specami od kk zagaił, do lektury materiału "przeczytanego gdzieś w necie" - jak (o czym nie wiedziałem) nazywa się nasze forum. Rozumiem, że tak jak w średniowieczu imienia "złego" lepiej nie używać bezpośrednio...
Widzę "Belfer", że Twa sława stała się "uniwersalna ponad podziałami" :lol: - cytowana także "gdzieś w necie'2"
http://www.basketmania.pl/viewtopic.php?t=4004
A jak tam już wszedłem, to widzę że kolejny nieświadomy ełkaesiak skazał się "na pożarcie" i coś tam marudzi o jakiś (niesłusznych na pewno) złotych medalach dla ŁKS...
http://www.basketmania.pl/viewtopic.php?t=3994
Sory za te linki - ale... ech, bluźnić nie będę...
- Belfer
- Żak
Pewnie "gdzieś na Wybrzeżu"
, już zbierają drewno na stos, na którym chętnie umieściliby mnie i chyba nie tylko mnie.
To Nasze "gdzieś w necie" jak napisali, chyba znalazło się już na indeksie "stron" zakazanych, pod karą ... i tu się zastanawiam, co oni mogą wymyślić
PS: A ja lubię tak od czasu do czasu, wtrącić jakąś miłą i przyjemną dla "ucha" (zwłaszcza w internecie
) ciekawostkę historyczną. Tylko "gdzieś na Wybrzeżu" nie potrafią docenić poczucia dumy z własnego klubu czy miasta, jak zmienia się co rok lub dwa nazwę to jak utożsamiać się z drużyną i jej historią, o mieście już nawet nie wspominam.
Dzięki Simon za linki do jedynej słusznej ideologicznie strony o koszykówce kobiecej w Polsce

To Nasze "gdzieś w necie" jak napisali, chyba znalazło się już na indeksie "stron" zakazanych, pod karą ... i tu się zastanawiam, co oni mogą wymyślić
PS: A ja lubię tak od czasu do czasu, wtrącić jakąś miłą i przyjemną dla "ucha" (zwłaszcza w internecie
Dzięki Simon za linki do jedynej słusznej ideologicznie strony o koszykówce kobiecej w Polsce
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
-
Don Igłata
- Młodzik
Cholera, skąd ta armata po naszej stronie pod Grunwaldem?????
Mam "Zarys historii wojskowości powszechnej" Sikorskiego, "Bitwę pod Grunwaldem" Kuczyńskiego, "Kroniki " Długosza (pod redakcją Samsonowicza), "Władysław II Jagiełło"Krzyżaniakowa i Ochmański , a i więcej by się znalazło - i ... nic o tym nie wiem.
A może Jagiełło Olgierdowicz przed bitwą nie uczestniczył w mszach,
a ... obliczał kąty do strzelania z armaty z Pabianic?
Mam "Zarys historii wojskowości powszechnej" Sikorskiego, "Bitwę pod Grunwaldem" Kuczyńskiego, "Kroniki " Długosza (pod redakcją Samsonowicza), "Władysław II Jagiełło"Krzyżaniakowa i Ochmański , a i więcej by się znalazło - i ... nic o tym nie wiem.
A może Jagiełło Olgierdowicz przed bitwą nie uczestniczył w mszach,
a ... obliczał kąty do strzelania z armaty z Pabianic?
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”