Przed meczem: AZS PWSZ Gorzów - ŁKS Łódź

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 października 2005, 14:23

MARAS pisze:
oprawca pisze:Kto jest teoretycznie słabszy?? Gorzów?? buahahaha. Ide jutro do zakładów bukmacherskich i stawiam pewniaka. Czyli AZS. :)

Zapamiętaj to sobie raz na całe życie! Nie ma pewniaków szczególnie w żeńskiej koszykówce! :P

na przyklad pierwszy mecz play-offów w zeszlym sezonie, kiedy AZS Poznan pokonal Wisłę, ktora byla stawiana jako taki pewniak właśnie.....

3mam kciuki za ŁKS, bo Gorzow ma tyle samo pkt co my i nie moze nam odskoczyc, szczegonie w perspektywie kolejnego meczu w Arenie.... 8)
reloaded :]

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 21 października 2005, 15:33

Ja tam jeszcze na tabele nie patrze, bo jakos zbytnio mnie to w tym sezonie nie interesuje, bo raczej (z calym szacunkiem dla pozostalych druzyn) w tym sezonie nie spadniemy z ligi, a jakichs wiekszych szans na medal tez nie widze. Natomiast jesli chodzi o mecz z LKSem (nie jestem nowym uzytkownikiem :wink: ), to ja zagraja Szott z Karpinska nie daje wiekszych szans LKSowi, ale jak ich zabraknie to tez wygramy, bo moze Kozdron z Zurowska i Czarnecka uwieza w siebie (chodzi mi szczegolnie o te dwie pierwsze) i zagraja na swoim maksymalnym poziomie. Nie wiem czemu, ale jakos mam takie pozytywne nastawienie do tego meczu :)
ps pamietam, ze w poprzednim sezonie wymeczylismy u siebie zwyciestwo po dogrywce i poleglismy w Lodzi
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 21 października 2005, 15:52

i poleglismy w Lodzi

no ja też pamiętam...grrr :cry: :wink:

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 21 października 2005, 21:15

mati pisze:
i poleglismy w Lodzi

no ja też pamiętam...grrr :cry: :wink:
Z calej mojej wypowiedzi akurat ten element powinien byc pominiety :D :lol: :D
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 21 października 2005, 21:44

kyS pisze:Z calej mojej wypowiedzi akurat ten element powinien byc pominiety :D :lol: :D

dlaczego :shock: :shock: :idea: :idea: :?: :?: :lol: zwłaszcza, że mati uznał go za tak istotny? :wink:

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 21 października 2005, 22:14

Iwanek8 pisze:Ja tylko bardzo, bardzo, bardzo mocno wierze w AZS-PWSZ Gorzow ... czy to cos zlego :?: :?: Jezeli tak no to sorka ... ;) hehe:D Poprawie sie na przyszlosc ;) Pozdrawiam kibicow ŁKS-u :)

młoda ja tez nie zauwazyłem w twojej wypowiedzi nic obrazliwego i nie przejmuj sie i nie przepraszaj, bo nie masz za co. wierzysz w nas i masz racje ja tez wierze i jestem ze swoim klubem, ale nie jutro :( anginka). szacuneczek
Obrazek

Awatar użytkownika
Iwanek8
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Iwanek8 » 21 października 2005, 23:37

Szkoda ze nie bedzie Ciebie Thomas ...:( jedno gardlo mniej do kibicowania :P ale damy rade ;) hehe :] i zycze SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA :D
Koszykowka to nie tylko MILOSC ................ to STYL ZYCIA....

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”