Lotos Gdynia - AZS Poznań 80:64
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Matii pisze:Górczak Dominika
Dzięki
5.11.2005 W gdyni jest mecz LotosGdynia vs. Gwiazdy Ligi
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Popatrzcie sobie na to: dwie nowe zawodniczki rzuciły dla Gdyni razem 13 pkt! A my przegraliśmy z nimi 16 pkt! Więc jeśli ich na naszym meczu by nie było to mecz byłby do końca na styku.
Nareszcie sie przełamała Ciecierska, szkoda że Puma tak krótko grała bo po ostatnich trójkach w pierwszej lidze myśłałem że Lotosowi też pare rzuci
Ogólnie forma rzutowa sie poprawiła! Teraz z optymizmem czekamy na mecz z Gorzowem!
Nareszcie sie przełamała Ciecierska, szkoda że Puma tak krótko grała bo po ostatnich trójkach w pierwszej lidze myśłałem że Lotosowi też pare rzuci
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Popatrzcie sobie na to: dwie nowe zawodniczki rzuciły dla Gdyni razem 13 pkt! A my przegraliśmy z nimi 16 pkt! Więc jeśli ich na naszym meczu by nie było to mecz byłby do końca na styku.
MARAS ti nie tak

WislaLive.pl
-
Tutejszy
Margo poprawia celność
Dydek: profesjonalna postawa snajpera
Małgorzata Dydek do grudnia odpoczywa od koszykówki, w wolnym czasie rozwija się w innych dyscyplinach. Profesjonalna postawa snajpera i dumnie prezentowane "10" na strzeleckiej tablicy robią wrażenie...
Strzeleckie mistrzostwa Polski gwiazd w Gdańsku były debiutem koszykarki w roli snajpera.
Pierwszy raz miałam w rękach broń i nie miałam pojęcia, co do czego służy - przyznaje Margo. - Strzelaliśmy z ostrej amunicji i jak miałam pierwszy raz nacisnąć spust, to aż mi się ręce trzęsły - śmieje się gwiazda WNBA. - Wrażenie jest niesamowite. Jak już się w końcu trafi, to aż chce się dalej próbować. Jednak jak sobie pomyślałam, do czego taka broń jeszcze może służyć, to aż mnie dreszczyk przeszedł.
probasket.pl
Małgorzata Dydek do grudnia odpoczywa od koszykówki, w wolnym czasie rozwija się w innych dyscyplinach. Profesjonalna postawa snajpera i dumnie prezentowane "10" na strzeleckiej tablicy robią wrażenie...
Strzeleckie mistrzostwa Polski gwiazd w Gdańsku były debiutem koszykarki w roli snajpera.
Pierwszy raz miałam w rękach broń i nie miałam pojęcia, co do czego służy - przyznaje Margo. - Strzelaliśmy z ostrej amunicji i jak miałam pierwszy raz nacisnąć spust, to aż mi się ręce trzęsły - śmieje się gwiazda WNBA. - Wrażenie jest niesamowite. Jak już się w końcu trafi, to aż chce się dalej próbować. Jednak jak sobie pomyślałam, do czego taka broń jeszcze może służyć, to aż mnie dreszczyk przeszedł.
probasket.pl
Kowalik pisze:Szkoda, że przez przypadek nie trafiła sobie w głowe.
Zajebisty żart
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
matii-nzl
Pewnie że mecz był by wyrownany bez tych dwóch nowych zawodniczek które zdobyły...Gordany Kovacević (4 punkty, 1 zbiórka) oraz Rankicy Serenać (9 punktów, 2 zbiórki). Ale cóz poczekamy az przyjadą do Poznania....A narazie pooczekajmy na Gorzów.....Pozdro..MARAS pisze:Popatrzcie sobie na to: dwie nowe zawodniczki rzuciły dla Gdyni razem 13 pkt! A my przegraliśmy z nimi 16 pkt! Więc jeśli ich na naszym meczu by nie było to mecz byłby do końca na styku.
Nareszcie sie przełamała Ciecierska, szkoda że Puma tak krótko grała bo po ostatnich trójkach w pierwszej lidze myśłałem że Lotosowi też pare rzuciOgólnie forma rzutowa sie poprawiła! Teraz z optymizmem czekamy na mecz z Gorzowem!
Mytek mam dla was pocieszenie: posluchajcie sobie hymnu lotosu (kiedys byl jakis link do niego) i "zalujcie" ze takiego nie macie 
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”