Seba pisze:mati pisze:Wacek to mój ziomuś:D
Wiadomo... główny kandydat do tytułu MISS ARBITER'2005hihihi
Śmiesz wątpić?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Matii - nzl pisze:widzisz Mikey, glupis jak but... nigdzie tam nie jest napisane ze to spisek sedziow... poprostu byli beznadziejnie slabi... a poza tym, kolejny raz zabierasz glos w czyms czego nie widziales... poczytaj sobie komentarze z tego meczu na naszej stronie. Uwazasz ze tyle osob odrazu szuka winy wsrod sedziow jak przegrywa nasz klub? Jezeli wychodzisz z takiego zalozenia to zycze Ci powodzenia w Twoim smiesznym wyimaginowanym swiecie... niech Ci sie zyje w nim 100 lat a nawet i dluzej.
"Przegrana w meczu z Pabianicami to:
- blamaż naszej drużyny 24% (11)
- blamaż sędziów i PLKK 24% (11)
- wkalkulowana w sezon przegrana 47% (21)
- nie mam zdania 4% (2) "
Simon wyjaśnił niekonsekwencje autora tej ankiety i nie pozostaje mi nic dodać. I naprawdę nie zdziwi mnie gdy właśnie tyle osob z Chełma będzie szukało winy wśród sędziów-dorobiliscie się juz takiej sławy na forumMatii - nzl pisze:widzisz Mikey, glupis jak but... nigdzie tam nie jest napisane ze to spisek sedziow... poprostu byli beznadziejnie slabi... a poza tym, kolejny raz zabierasz glos w czyms czego nie widziales... poczytaj sobie komentarze z tego meczu na naszej stronie. Uwazasz ze tyle osob odrazu szuka winy wsrod sedziow jak przegrywa nasz klub? Jezeli wychodzisz z takiego zalozenia to zycze Ci powodzenia w Twoim smiesznym wyimaginowanym swiecie... niech Ci sie zyje w nim 100 lat a nawet i dluzej.

natalia pisze:Jednak, mimo zbliżonych bilansów, każdy inny wynik, niż wysoka wygrana CCC, będzie sporą niespodzianką. Oba zespoły prezentują zupełnie odmienne bieguny.
To moze przypomnienie w innej interpretacji:Zyzia pisze:no to może dla przypomnienia:
sezon 02/03
CCC-Meblotap 52-54 bęcki![]()
Meblotap-CCC 59-55 bęcki![]()
sezon 03/04
Meblotap-CCC 61-73
CCC-Meblotap 83-79
sezon 04/05
Meblotap-CCC 62-63 prawie bęcki![]()
CCC-Meblotap 68-76 bęcki![]()

Zyzia pisze:
no to może dla przypomnienia:
simon pisze:Zyzia pisze:
no to może dla przypomnienia:
Jak to miło, że przyznajesz iż ŁKS sprawił Meblotapowi "prawie bęcki"w pierwszej kolejce , przegrywając zaledwie 1 punktem...:lol:
![]()
- gratuluję interpretacji...
![]()
![]()
![]()
ale powinienem się przyzwyczaić do tych nowości interpretacyjnych...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości