4 kolejka: AZS KK Jelenia G. - AZS PWSZ Gorzów 78:70
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
A może jednak Jelenia była naprawde lepsza?kyS pisze:wedlug mnie to zwykle lekcewazenie przeciwnika z naszej strony

Nie mowie, ze Jelenia jest chlopcem do bicia. Wydaje mi sie, ze skoro druzyna dokonala wzmocniej, ktore powinny byc zrobione juz w zeszlym sezonie i skoro zakladany jest plan walki o medal, to powinna sie lepiej prezentowac, a tak niestety nie jest.
Jelenia byla lepsza i wygrala.
Jelenia byla lepsza i wygrala.

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:Gratulacje dla Jeleniej Góry. Szczrze mówiąc nie spodziewałem się takiego wyniku
Gratulacje dla Jeleniej Góry i Natalii Małaszewskiej
Ja po meczu w Krakowie pisałem, że JG sprawi kilka niespodzianek bo widać , że jest to zupełnie inna drużyna niz w zeszłym sezonie. Nie sądzę aby Gorzów zlekceważył rywalki. Wydaje mi się, że był słabszy w tym meczu.
Jeśli jednak gorzowianki zlekceważyły Jelenią Górę to dobrze o nich nie świadczy i może się okazać, że ich zespół będzie jeszcze uczestnikiem niejednej niespodzianki. Osobiście wolałbym aby mój zespół okazał się w danych dniu słabszy niż miał swiadomość ze podszedł lekceważąco do spotkania.

WislaLive.pl
I pewnie tak bylo, wszystko przez te emocjeMarco TS pisze:(...) Osobiście wolałbym aby mój zespół okazał się w danych dniu słabszy niż miał swiadomość ze podszedł lekceważąco do spotkania.

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
Dario_P
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Kilka fotek z meczu można obejrzeć tutaj - http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... p=11&g=157
trener
Przykro to powiedzieć,ale naszego trenera sytuacja powoli przerasta.Dziewczyny wydoroslaly a pan trener dalej chce im matkowac,ale one juz tego nie chca.Przyszly nowe i one nie pozwalaja juz panu Dariuszowi na pewne gierki.Szkoda Basi,ale jak trener powiedzial w jednym wywiadzie jej czas juz sie tu skonczył.Ale dlaczego nie puszczał w meczu Sicrett ona mu wygrala w Lesznie.Po raz pierwsz zauwazyl Judyte-moze kupili mu okulary.Boje sie o Zalesiaczke oby jej nie zajechal.dziewczyny 3majcie sie
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”