Mecze Torell Basket Ligi w TVP 3

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 października 2004, 08:33

MARAS:
Toty chyba nigdy w Arenie nie byłeś! Po pierwsze ona ma 5 tys pojemności a nie 10! Po drugie ludzi na meczach jest znacznie więcej!
Na finale z Lotosem było 1000osób!

w tym roku AZS nie będzie grał w finale, w małym finale, w półfinale a w 1/4 finału najprawdopodobniej ze zdecydowanie silniejszym ale równierz zdecydowanie najmniej atrakcyjnym zespołem... Do tego mie ma sz. Pani Kulczyk i jej małżonka mgr Kulczyka (bo tak o nich pisano) a wraz z nimi tzw. "sponsorowanych". Nie obraź się Maras ale tak jak rozgrywanie meczy w arenie jest z punktu widzenia menagera d/s widowisk sportowych typowym "strzałem do własnej bramki" - tak pokazywanie tego zespołu 4 razy przy zerowym niektórych innych jest jawną niesprawiedliwością i z punktu widzenia popularyzacji dyscypliny w TV też strzałem samobójczym.
"Niedzielny" kibic zobaczy (szlagierowe mecze awizowane jako vice mistrza kraju z mistrzem, z brązowym medalistą, z euroligowym reprezentantem) jednostronne widowiska w pustej, cichej hali - pewnie zachęci to kupę potencjalnych sponsorów do inwestowania w kk...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 13 października 2004, 14:45

simon pisze:MARAS:

"Niedzielny" kibic zobaczy (szlagierowe mecze awizowane jako vice mistrza kraju z mistrzem, z brązowym medalistą, z euroligowym reprezentantem) jednostronne widowiska w pustej, cichej hali - pewnie zachęci to kupę potencjalnych sponsorów do inwestowania w kk...

Mów sobie co chcesz o nas! Ale jak przyjedziesz do Poznania to poznasz prawdę!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 października 2004, 15:00

:lol: :lol: :lol: byłem u Was w zeszłym sezonie i poznałem cała prawdę. Lipa na maksa!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 października 2004, 15:00

Maras... proszę Cię... dawno skończyły się czasy pełnej Areny na praktycznie każdym meczu pucharowym Olimpii i wielu ligowych, zapchanej dwa razy większą liczbą widzów niż oficjalna pojemność "Chwiałki", czy też fanatycznej publiczności na dawnej hali AZSu na ulicy Młyńskiej (słynne "Młyńska A, Młyńska Z, Młyńska S... Młyńska Poznań AZS"... wspaniałe czasy!). Teraz jeśli do Areny przyjdzie na ten Twój AZS 500 osób, to i tak będzie dużo. Nie zmienią tego Twoje buńczuczne wpisy na jakimkolwiek Forum... niestety... Simon ma rację - jeśli ubiegłoroczne finały w sumie nikogo nie zainteresowały, to trudno liczyć, że w tym roku porażki kogoś przyciągną.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 13 października 2004, 15:40

MARAS pisze:
simon pisze:MARAS:

Mów sobie co chcesz o nas! Ale jak przyjedziesz do Poznania to poznasz prawdę!

powialo groza :D:D:D

a tak poza tym, to nie macie szans nawet zblizyc sie poziomem do Olimpii i Arena to sie moze wypelnic tylko gdyby Olimpia sie odbudowala i wrocila na szczyty.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”