Chyba znasz obozy Lecha- Arka- Cracovia ?
A z WKSem dla Kolejorza jest kosą !
WKS- Wisła Kraków- Pogoń Szczecin!!!!!!!
Zrób notatki z mojego wykladu!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
MARAS pisze:Dobrze Mikey już tłumacze! Ponieważ temat tego postu po częsci dotyczył Wrocławia! To tak mi naszło żeby coś rzucić w strone WKS Śląsk Wrocław, który jak chyba wiesz jest kosą Lecha Poznań!
Zrób notatki z mojego wykladu!![]()
MARAS pisze:Sławy się im pozachciewało i pojechały do Wrocka do Baru!
A swoja drogą WKS Śląsk to ch.............!
Maras pisze:Dobrze Mikey już tłumacze! Ponieważ temat tego postu po częsci dotyczył Wrocławia! To tak mi naszło żeby coś rzucić w strone WKS Śląsk Wrocław, który jak chyba wiesz jest kosą Lecha Poznań!
Zrób notatki z mojego wykładu!![]()
![]()

Szymon pisze:A ja w kwestii formalnej z zapytaniem. Jak się nazywa ta blondynka???
MARAS pisze:Dobrze Mikey już tłumacze! Ponieważ temat tego postu po częsci dotyczył Wrocławia! To tak mi naszło żeby coś rzucić w strone WKS Śląsk Wrocław, który jak chyba wiesz jest kosą Lecha Poznań!
Zrób notatki z mojego wykladu!![]()
Dobrze Mikey już tłumacze! Ponieważ temat tego postu po częsci dotyczył Wrocławia! To tak mi naszło żeby coś rzucić w strone WKS Śląsk Wrocław, który jak chyba wiesz jest kosą Lecha Poznań!
Zrób notatki z mojego wykladu!
Mikey pisze:Sory Maras czemu ma slużyć ten wpis? Możesz nam tu łopatologicznie wyjaśniec czemuż to owa drużyna jest nazywana przez ciebie ch... i dlaczego takimi ch... nie jest np Lech Poznań lub AZS Poznań?MARAS pisze:Sławy się im pozachciewało i pojechały do Wrocka do Baru!
A swoja drogą WKS Śląsk to ch.............!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości