W dopingu na pewno wszak bijecie nas nas tej płaszczyźnie na głowę.MARAS pisze:ŁKS nie ma najmniejszych szans z nami! Taka jest naga prawda!
Szansa przed AZS
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Don Igłata
- Młodzik
Hmmm... trochę przesadzasz Pietroc. Mniej więcej tak samo by było, gdybym po wygranej z Widzewem przez Olimpię dwa lata temu zaczął jechać na wszystkich Łodzian. Myślę, że niezle coś Ci się pochrzaniło
Nie każdy Poznaniak jest kibicem AZSu, tak jak nie każdy Łodzianin Widzewa ...
Ostatnio zmieniony 24 października 2004, 21:22 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Hmm... W moim sercu pierwsze miejsce zawsze będzie miała Olimpia jednakże należę do kibiców , którzy dopingua tzw. : regionalnie - oznacza to ,że cieśże sie ze zwycięstw wszystkich zespołów poznańskich.Co nie oznacza , ze mam np : manię wielkości w postaci AZS-u.Po prostu życzę im jak najlepiej.Mam więc nadzieję Pietroc ,że twój apel był skierowany do osób kibicujących szowinistycznie , które ostatnio często zabierały głos na tym forum , a nie do ogółu poznańskich kibiców ,którzy sa dalecy od takiego stawiania sprawy.
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Hmmm... trochę przesadzasz Pietroc. Mniej więcej tak samo by było, gdybym po wygranej z Widzewem przez Olimpię dwa lata temu zaczął jechać na wszystkich Łodzian. Myślę, że niezle coś Ci się pochrzaniłoNie każdy Poznaniak jest kibicem AZSu, tak jak nie każdy Łodzianin Widzewa ...
z gory przperosilem
pietroc pisze:z gory przperosilempo prostu dzisiaj swietuje !!!
:D:D
Nie umniejszając sukcesu, to jest to TYLKO jedno zwycięstwo... na dodatek nad bardzo przeciętnym rywalem. Aż boję się pomyśleć w takim razie, co mogą usłyszeć kibice np z Polkowic jeśliby ŁKSowi udało się wygrać. Pamiętaj, że czasem zwycięstwa też należy umieć odnieść z honorem, a to wymaga szacunku dla przeciwnika, nawet o tak dziwnych (nie mam innego słowa) kibicach jak np Maras. Świętując w sposób jaki to zrobiłeś na Forum popisałeś się w podobnym stopniu, jak wcześniej Maras pisząc coś "potędze" AZSu. Pozdro!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Mówiłem Ci pietroc, zluzuj i wykasuj to ale mnie nie posłuchałes i dostales zasłużony ochrzan. Maras to jedno a drużyna zeńska AZS Poznań to co innego. Nie bedę tłumaczył kolegi euforią po zwycięstwie, mecz to jedno a forum to drugie-pietroc wykasuj to, radze jak ełkaesiak ełkaesiakowi i nie daswaj nikomu argumentów do ręki

Mikey pisze:Co do Twojej wypowiedzi Seba, oczywiscie to tylko jedno zwyciestwo,ale sam wiesz ze jakbysmy mieli dzis 3 porażki na koncie nie byłaby to wielka niespodzianka, dlatego cieszymy sie wielce bo kazde takie jedno zwycięstwo przybliza nas do wejścia do play-off
Ostatnio zmieniony 24 października 2004, 22:00 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
a ja nie wykasuje
bo nadal jestem w stanie euforii
moze i jedno zwyciestwo, ale w tym sezonie planem minimum byly 2-3 zwyciestwa w sezonie nad Ostrovia co daloby utrzymanie a 3 zwyciestwa to my juz mamy, no i wygralismy z AZS-em ktory byl typowany do 5. miejsca. No i wygralismy z zespolem w ktorym gra ulubienica "nozownikow" z Łodzi, Beata Krupska-Tyszkiewicz
:D:D
zreszta, nie wazne z kim, ale takie zwyciestwo jak dzis, tzn. po walce do ostatniej sekundy, zawsze bardzo cieszy
zreszta, nie wazne z kim, ale takie zwyciestwo jak dzis, tzn. po walce do ostatniej sekundy, zawsze bardzo cieszy
no Seba - troszkę się nie zgodzę - nie co do tego, że to tylko jedno zwycięstwo nad przeciętnym rywalem - może i tak, ale zwróć uwagę, że dla nas w tym sezonie każde zwycięstwo jest na wagę złota, a z takim AZS to mimo wszystko naprawdę wielki sukces ełksy. "Papierowo" nasz skład nawał nadzieję na utrzymanie a ty po 3 kolejkach mamy komplet zwycięstw... "Papierowo" AZS to piąta siła w TBL. Widać u nas już kolejny sezon kożystny bilans wkładu (zawodniczki, kasa) do sportowego wyniki - znaczy stopa zwrotu jest niezła
– co do niepotrzebnych uogólnień to się zgadzam...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”