Szansa przed AZS

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 24 października 2004, 20:19

MARAS pisze:ŁKS nie ma najmniejszych szans z nami! Taka jest naga prawda!
W dopingu na pewno wszak bijecie nas nas tej płaszczyźnie na głowę. :lol: A co do nagosci to rzeczywiscie okazało sie ze wicekról jest nagi :)
Obrazek
Obrazek

kibic

Postautor: kibic » 24 października 2004, 20:35

majoneez pisze:Szansa, szansa i po szansie... :D :wink:
No i prawidłowo.

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 24 października 2004, 20:57

Maaarasss! Gdzie jesteś? Czy przypadkiem coś się nie stało? :lol:

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 24 października 2004, 21:04

Maras !!! nie mielismy rzeczywiscie najmniejszych szans !!! :D:D:D

a teraz wybaczcie ale musze: :)
Jechać z Pyrami, ŁKS jechać z Pyrami

Coście tak smutne, hej Pyry coście tak smutne ???

i jeszcze specjalnie dla Marasa:
Coś ty tak cicho, hej Maras coś ty tak cicho ? :D:D:D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 24 października 2004, 21:16

Hmmm... trochę przesadzasz Pietroc. Mniej więcej tak samo by było, gdybym po wygranej z Widzewem przez Olimpię dwa lata temu zaczął jechać na wszystkich Łodzian. Myślę, że niezle coś Ci się pochrzaniło :( Nie każdy Poznaniak jest kibicem AZSu, tak jak nie każdy Łodzianin Widzewa ...
Ostatnio zmieniony 24 października 2004, 21:22 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 24 października 2004, 21:20

Oj dajcie już spokój Marasowi, "naga prawda" go przytłoczyła :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 24 października 2004, 21:23

Hmm... W moim sercu pierwsze miejsce zawsze będzie miała Olimpia jednakże należę do kibiców , którzy dopingua tzw. : regionalnie - oznacza to ,że cieśże sie ze zwycięstw wszystkich zespołów poznańskich.Co nie oznacza , ze mam np : manię wielkości w postaci AZS-u.Po prostu życzę im jak najlepiej.Mam więc nadzieję Pietroc ,że twój apel był skierowany do osób kibicujących szowinistycznie , które ostatnio często zabierały głos na tym forum , a nie do ogółu poznańskich kibiców ,którzy sa dalecy od takiego stawiania sprawy.

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 24 października 2004, 21:23

Seba pisze:Hmmm... trochę przesadzasz Pietroc. Mniej więcej tak samo by było, gdybym po wygranej z Widzewem przez Olimpię dwa lata temu zaczął jechać na wszystkich Łodzian. Myślę, że niezle coś Ci się pochrzaniło :( Nie każdy Poznaniak jest kibicem AZSu, tak jak nie każdy Łodzianin Widzewa ...

z gory przperosilem :) po prostu dzisiaj swietuje !!! :D:D:D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 24 października 2004, 21:30

pietroc pisze:z gory przperosilem :) po prostu dzisiaj swietuje !!! :D:D:D

Nie umniejszając sukcesu, to jest to TYLKO jedno zwycięstwo... na dodatek nad bardzo przeciętnym rywalem. Aż boję się pomyśleć w takim razie, co mogą usłyszeć kibice np z Polkowic jeśliby ŁKSowi udało się wygrać. Pamiętaj, że czasem zwycięstwa też należy umieć odnieść z honorem, a to wymaga szacunku dla przeciwnika, nawet o tak dziwnych (nie mam innego słowa) kibicach jak np Maras. Świętując w sposób jaki to zrobiłeś na Forum popisałeś się w podobnym stopniu, jak wcześniej Maras pisząc coś "potędze" AZSu. Pozdro!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 24 października 2004, 21:44

Mówiłem Ci pietroc, zluzuj i wykasuj to ale mnie nie posłuchałes i dostales zasłużony ochrzan. Maras to jedno a drużyna zeńska AZS Poznań to co innego. Nie bedę tłumaczył kolegi euforią po zwycięstwie, mecz to jedno a forum to drugie-pietroc wykasuj to, radze jak ełkaesiak ełkaesiakowi i nie daswaj nikomu argumentów do ręki
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 24 października 2004, 21:46

Co do Twojej wypowiedzi Seba, oczywiscie to tylko jedno zwyciestwo,ale sam wiesz ze jakbysmy mieli dzis 3 porażki na koncie nie byłaby to wielka niespodzianka, dlatego cieszymy sie wielce bo kazde takie jedno zwycięstwo przybliza nas do wejścia do play-off
Obrazek

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 24 października 2004, 21:52

Mikey pisze:Co do Twojej wypowiedzi Seba, oczywiscie to tylko jedno zwyciestwo,ale sam wiesz ze jakbysmy mieli dzis 3 porażki na koncie nie byłaby to wielka niespodzianka, dlatego cieszymy sie wielce bo kazde takie jedno zwycięstwo przybliza nas do wejścia do play-off

:D Ja muszę przyznać właśnie tym jestem zdziwiony - u Was chyba mniej wiary w sukces niż u wielu obserwujących troszkę z boku to, co się dzieje w ŁKSie. Popatrz np na wpisy Natalii z Chełma - ona jest przekonana, że jej zespół wygra praktycznie każdy mecz, ale w taki NORMALNY, kibicowski sposób (a nie w stylu Marasa)... nawet mimo tego, iż podstaw do optymizmu jeszcze mniej niż w Łodzi ;)
Ostatnio zmieniony 24 października 2004, 22:00 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 24 października 2004, 21:57

a ja nie wykasuje :D bo nadal jestem w stanie euforii :D moze i jedno zwyciestwo, ale w tym sezonie planem minimum byly 2-3 zwyciestwa w sezonie nad Ostrovia co daloby utrzymanie a 3 zwyciestwa to my juz mamy, no i wygralismy z AZS-em ktory byl typowany do 5. miejsca. No i wygralismy z zespolem w ktorym gra ulubienica "nozownikow" z Łodzi, Beata Krupska-Tyszkiewicz :D:D:D

zreszta, nie wazne z kim, ale takie zwyciestwo jak dzis, tzn. po walce do ostatniej sekundy, zawsze bardzo cieszy

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 24 października 2004, 22:00

pietroc do diabła, wykasuj to i nie wszczynaj konfliktów z resztą Poznania :evil:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 24 października 2004, 22:04

no Seba - troszkę się nie zgodzę - nie co do tego, że to tylko jedno zwycięstwo nad przeciętnym rywalem - może i tak, ale zwróć uwagę, że dla nas w tym sezonie każde zwycięstwo jest na wagę złota, a z takim AZS to mimo wszystko naprawdę wielki sukces ełksy. "Papierowo" nasz skład nawał nadzieję na utrzymanie a ty po 3 kolejkach mamy komplet zwycięstw... "Papierowo" AZS to piąta siła w TBL. Widać u nas już kolejny sezon kożystny bilans wkładu (zawodniczki, kasa) do sportowego wyniki - znaczy stopa zwrotu jest niezła :D – co do niepotrzebnych uogólnień to się zgadzam...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”