Przyszłość Agnieszki Szott
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Alexx pisze:To jest najlepsza propozycja dla Agi. Drugi trener w SMS-ie.
Z grą niech ona da juź sobie spokój. Chyba ,że chce zostać niepełnosprawną trenerką.
Widać że w tym Izraelu nie zrobili jej badań lekarskich.
Może pozwolisz, że Aga sama zdecyduje co dalej będzie robić i z pewnością nie będzie słuchać rad osób, które nie mają pojęcia o Jej obecnym stanie zdrowia.
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
https://bartolino78.wordpress.com
BARTOLINO pisze:Alexx pisze:To jest najlepsza propozycja dla Agi. Drugi trener w SMS-ie.
Z grą niech ona da juź sobie spokój. Chyba ,że chce zostać niepełnosprawną trenerką.
Widać że w tym Izraelu nie zrobili jej badań lekarskich.
Może pozwolisz, że Aga sama zdecyduje co dalej będzie robić i z pewnością nie będzie słuchać rad osób, które nie mają pojęcia o Jej obecnym stanie zdrowia.
Po to stworzono taki temat aby forumnowicze wpisywali to co myślą.
Jej obecny stan zdrowia może być jedynie następstwem jej licznych wcześniejszych kontuzji. Chyba ,że jest w ciąży
Założenia tego tematu nie komentuję, choć swoje zdanie mam. Natomiast nie wiem na jakiej podstawie oceniasz stan zdrowia Agi nie mając pojęcia jaki jest stan faktyczny.
Pewnie że zawsze sobie można pospekulować, tylko chyba nie byłoby Ci miło jakby ktoś nie będący w temacie zaczął publicznie wypisywać takie "miłe" teksty i tu podeprę się Twoją wypowiedzią: "Z grą niech ona da już sobie spokój. Chyba ,że chce zostać niepełnosprawną trenerką."
Polecam trochę wstrzemięźliwości w dawaniu takich rad...
Pewnie że zawsze sobie można pospekulować, tylko chyba nie byłoby Ci miło jakby ktoś nie będący w temacie zaczął publicznie wypisywać takie "miłe" teksty i tu podeprę się Twoją wypowiedzią: "Z grą niech ona da już sobie spokój. Chyba ,że chce zostać niepełnosprawną trenerką."
Polecam trochę wstrzemięźliwości w dawaniu takich rad...
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
thomas72 pisze:"co wy wiecie o zabijaniu" smiac mi sie chce jak to czytam...
kto mi powie kto z was pracuje za darmo??? jedna osoba niech tu sie znajdzie.
aaaa... jak znam age to zapewne podejmie mądrą decyzje co do swojej kariery zawodowej, którą na pewno poprę... pozdrawiam
thomas72 to ze od zawsze jestes po stronie Agnieszki to wiemy
Ale powiedz czy kazda zawodniczka odrzuca bardzo dobra oferte z rodzinnego miasta na oferte gry za granica. ??
Prawda jest taka ze popelnila wielki blad decydujac sie na opuszczenie Gorzowa chociazby dlatego ze tutaj miala najlepszych fachowców w dziedzinie przygotowania fizyczno-atletycznego i jej organizm Ci ludzie znali od podszewki. To ze nie miala przez półtora roku kontuzji tez o czymś świadczy... a odrazu po odejsciu z Gorzowa kontuzja...
Coz nalezy tylko Agnieszce zyczyc szybkiego powrotu do zdrowia
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
to fakt jestem po stronie Agi bo jest po prostu super człowiekiem
druga sprawa to nawet ja nie znam kwot transferów(bo uwazam ze to tylko sprawa stron zainteresowanych), ale moze ty wiesz lepiej
trzecia sprawa to to ze polemizowałbym o tym, ze kontuzja Agi była po odejsciu z naszej druzyny
a tak po prostu mysle ze Aga mimo wszystko przezywa teraz super czas i sama podejmie decyzje, które beda pomyslne dla niej
zycze ci szybkiego powrotu do zdrówka mała
druga sprawa to nawet ja nie znam kwot transferów(bo uwazam ze to tylko sprawa stron zainteresowanych), ale moze ty wiesz lepiej
trzecia sprawa to to ze polemizowałbym o tym, ze kontuzja Agi była po odejsciu z naszej druzyny
a tak po prostu mysle ze Aga mimo wszystko przezywa teraz super czas i sama podejmie decyzje, które beda pomyslne dla niej
zycze ci szybkiego powrotu do zdrówka mała
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”