Chociaż może nie mam racji, niech Hell się wypowie.
XII kolejka FGE:TS Wisła Kraków-Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
tomaszek
rzymi pisze:Ja w tym nie widzę nic z kibicowania Wiśle. Hell jak już na pewno kibicuje samej Bobie
a może Hell to taki pantofelek. Kibicuje jak zawieje... a najlepiej żeby komuś sie przypodobać
a co do meczu to dla mnie bez znaczenia kto wygra. Niech wygra lepszy tego dnia i tyle. Dla mnie ważne jest żeby AZS wygrywał... a reszta...?! że tak powiem "bez znaczenia"
być może brak Claw spowoduje że (WRESZCIE) przebudzą sie inne wartosciowe koszykarki jak Skera , Canty - ale tak czy siak - Zapolski jest słabiutkim trenerem , który nie ma w głowie żadnej taktyki...
i tylko umiejenosci poszczególnych koszykarek powodują że Zapolski jeszcze jest trenerem..
Wisła powinna siegnac po kogoś z wyższej półki...
i tylko umiejenosci poszczególnych koszykarek powodują że Zapolski jeszcze jest trenerem..
Wisła powinna siegnac po kogoś z wyższej półki...
Endrju pisze:Osobiscie WQr... mnie to ... ze takiego meczu nie pokazuje telewizja... a Rybnik - Pabianice...
Nie ma to jak promocja sportu![]()
![]()
Wrrrr
tu masz racje.... Powinno być pokazywane najciekawsze spotkanie kolejki.... a nie najnudniejsze...
Cieka jestem kto będzie oglądal Rybnik - Pabianice ???
Chyba tylko na chwile by zobaczyć tą nową amerykanke z Rybnika za perkins i to wszystko...
i to ma być promocja koszykówki ? Wybierając mecze do jednego kosza ??
Czy do jednego kosza, to się jeszcze okaże. Nie zapominajmy, że Rybnik w ostatniej kolejce wygrał tylko 76:73 z ŁKSem.
Wracając do tematu.. Nie gra Holdsclaw. Oby na Euro się wykurowała.
jakby ktoś chciał:
Wisła - Orzeł
Po pierwszej kwarcie 17:16 dla Wisły.
Wracając do tematu.. Nie gra Holdsclaw. Oby na Euro się wykurowała.
jakby ktoś chciał:
Wisła - Orzeł
Po pierwszej kwarcie 17:16 dla Wisły.

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
17:16 dla Wisly po 1 kwarcie:)
Poczatkowo widoczny brak Holdsclaw... pozniej gra sie troszke wyrownala... za duzo zdecydowanie fauli CCC :/
Jednak rzuty osobiste w Wisle... duzo sie nie zmienilo...
Poczatkowo widoczny brak Holdsclaw... pozniej gra sie troszke wyrownala... za duzo zdecydowanie fauli CCC :/
Jednak rzuty osobiste w Wisle... duzo sie nie zmienilo...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- hellraiser
- Junior
tomaszek pisze:rzymi pisze:Ja w tym nie widzę nic z kibicowania Wiśle. Hell jak już na pewno kibicuje samej Bobie
a może Hell to taki pantofelek. Kibicuje jak zawieje... a najlepiej żeby komuś sie przypodobać![]()
Jest też inna teoria: Hell kibicuje "wielkim" tej ligi. Ale Hell obudź się!!! Liga się zmienia
Bez obrazy ale z powyższych postów mi tak wyszło
![]()
Tak kibicuję Wiśle żeby się przypodobać kibicom Wisły.Bo jak im się podliże to będą bardziej lubili Bobe.
A co do "liga się zmienia" HAHAHA po prostu wielcy na początku mieli falstart. Ale miło że mamy na tym forum marzycieli

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
hellraiser pisze:tomaszek pisze:rzymi pisze:Ja w tym nie widzę nic z kibicowania Wiśle. Hell jak już na pewno kibicuje samej Bobie
a może Hell to taki pantofelek. Kibicuje jak zawieje... a najlepiej żeby komuś sie przypodobać![]()
Jest też inna teoria: Hell kibicuje "wielkim" tej ligi. Ale Hell obudź się!!! Liga się zmienia
Bez obrazy ale z powyższych postów mi tak wyszło
![]()
Tak kibicuję Wiśle żeby się przypodobać kibicom Wisły.Bo jak im się podliże to będą bardziej lubili Bobe.
A co do "liga się zmienia" HAHAHA po prostu wielcy na początku mieli falstart. Ale miło że mamy na tym forum marzycieli![]()
No to faktycznie ladny falstart w 9 kolejce
Odnosnie marzycieli juz kiedys ktos o tym pisal
Co do meczu... 1/8 z osobistych...Polkowic... lekka przesada... WRRR
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
- hellraiser
- Junior
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”