XII kolejka FGE:Energa Toruń-AZS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- hellraiser
- Junior
- hellraiser
- Junior
matrix pisze:Jeśli Energa znajdzie się w "szóstce"(co jest w tym sezonie całkiem realne) to cała Polska czapki z głów przed panem Omaniciem,który już jest dla mnie mistrzem taktyki i gry defensywnej!!!
To chyba dowcip.
A jak nie to ja -jak Lotos dojdzie do finału PLKK to cała Polska czapki z głów przed Winnickim który już jest dla mnie mistrzem taktyki

matrix pisze:Zobaczymy co ten Wojtek do spółki z człowiekiem,który w ubiegłym sezonie w Toruniu zniszczył wszystko co było do zniszczenia zdziała w obecnych rozgrywkach...
Raczyński jedyne co robi w Wiśle to przybija piątki na rozgrzewce, a tego nie da się zepsuć
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
-
koszykarz
hellraiser pisze:matrix pisze:Jeśli Energa znajdzie się w "szóstce"(co jest w tym sezonie całkiem realne) to cała Polska czapki z głów przed panem Omaniciem,który już jest dla mnie mistrzem taktyki i gry defensywnej!!!
To chyba dowcip.
A jak nie to ja -jak Lotos dojdzie do finału PLKK to cała Polska czapki z głów przed Winnickim który już jest dla mnie mistrzem taktyki
Katarzyna Dydek po meczu wczorajszym powiedziała że Energa będzie walczyć o medal . Zobaczymy
Ałgaja pisze:matrix pisze:Zobaczymy co ten Wojtek do spółki z człowiekiem,który w ubiegłym sezonie w Toruniu zniszczył wszystko co było do zniszczenia zdziała w obecnych rozgrywkach...
Raczyński jedyne co robi w Wiśle to przybija piątki na rozgrzewce, a tego nie da się zepsućChoć szkoda, że zrezygnował z przybijania na "dwie ręce" - pokazał to tylko na meczu w Pabianicach.
U Nas to się najlepiej prezentował jedynie na estradzie Baja Pomorskiego
Jeśli Energa znajdzie się w "szóstce"(co jest w tym sezonie całkiem realne) to cała Polska czapki z głów przed panem Omaniciem,który już jest dla mnie mistrzem taktyki i gry defensywnej!!!
nie był, nie jest i nie będzie.
czy nie przegraliście przypadkiem 2-3 meczy w końcówkach?
a od taktyki przez 2 sezony Omanica w Wiśle był zupełnie kto inny.
-
koszykarz
koszykarz pisze:mam nadzieje że nie myślisz o Zapolskim![]()
![]()
bo to wychodzi wam w tym roku![]()
Holdsclaw ratuje mu posadę .....
Wojt to ma takie pojęcie o taktyce jak Herkt o zawodniczkach europejskich//zagranicznych//nieznanych Herktowi
Czarna Żmija na razie zajmuje się grzaniem dupy na ławce...
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

ann pisze:Jeśli Energa znajdzie się w "szóstce"(co jest w tym sezonie całkiem realne) to cała Polska czapki z głów przed panem Omaniciem,który już jest dla mnie mistrzem taktyki i gry defensywnej!!!
nie był, nie jest i nie będzie.
czy nie przegraliście przypadkiem 2-3 meczy w końcówkach?
a od taktyki przez 2 sezony Omanica w Wiśle był zupełnie kto inny.
ale przegraliśmy z nie bylekim!!!! to nie byli koszykarscy frajerzy...
-
koszykarz
Hmm.. Czyli drużyny, z którymi wygraliście, to koszykarscy frajerzy, tak
nie wiedziałem, że teraz wyznacznikiem pozycji w hierarchii zespołów jest wynik meczu przeciwko Toruniowi....
No ale z jednym się zgodzę. Powalczyć można z każdym i ta walka przynosi czasami zwycięstwo. Parę przypadków już mieliśmy, kolejny będzie w czwartek, 20.11.

nie wiedziałem, że teraz wyznacznikiem pozycji w hierarchii zespołów jest wynik meczu przeciwko Toruniowi....
No ale z jednym się zgodzę. Powalczyć można z każdym i ta walka przynosi czasami zwycięstwo. Parę przypadków już mieliśmy, kolejny będzie w czwartek, 20.11.

-
koszykarz
rzymi pisze:Hmm.. Czyli drużyny, z którymi wygraliście, to koszykarscy frajerzy, tak![]()
nie wiedziałem, że teraz wyznacznikiem pozycji w hierarchii zespołów jest wynik meczu przeciwko Toruniowi....![]()
![]()
![]()
![]()
No ale z jednym się zgodzę. Powalczyć można z każdym i ta walka przynosi czasami zwycięstwo. Parę przypadków już mieliśmy, kolejny będzie w czwartek, 20.11.![]()
![]()
człowieku - pomyśl czasem jak coś napiszesz... Nie ma to jak głos z Gdyni (nie w temacie zresztą)
kto pisze że wyznacznikiem hierarchi jest gra przeciw Toruniowi ???
Lepiej sie nie udzielaj...
matrix pisze:ale przegraliśmy z nie bylekim!!!! to nie byli koszykarscy frajerzy...![]()
![]()
koszykarz pisze:kto pisze że wyznacznikiem hierarchi jest gra przeciw Toruniowi ???
nie wiedziałem, że teraz wyznacznikiem pozycji w hierarchii zespołów jest wynik meczu przeciwko Toruniowi....![]()
![]()
![]()
![]()
nie wiem, ja to tak odebrałem i do tego napisałem raczej humorystycznie.. ale.. hmmm lepiej odejdź od komputera bo tak przeżywasz to co napisałem, że boję się, że zrobisz sobie krzywdę następnym razem

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”