XII kolejka FGE:Energa Toruń-AZS Poznań

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 17 listopada 2008, 17:20

Dla mnie ...Tytuł zdobyty przez Wojtka (do "małej " spółki z AdF) jest 2 razy więcej warty niż oba tytuły zdobyte przez Omanica razem wzięte.
Obrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 17 listopada 2008, 17:25

Zobaczymy co ten Wojtek do spółki z człowiekiem,który w ubiegłym sezonie w Toruniu zniszczył wszystko co było do zniszczenia zdziała w obecnych rozgrywkach... :shock:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 17 listopada 2008, 17:32

matrix pisze:Jeśli Energa znajdzie się w "szóstce"(co jest w tym sezonie całkiem realne) to cała Polska czapki z głów przed panem Omaniciem,który już jest dla mnie mistrzem taktyki i gry defensywnej!!!

To chyba dowcip.

A jak nie to ja -jak Lotos dojdzie do finału PLKK to cała Polska czapki z głów przed Winnickim który już jest dla mnie mistrzem taktyki
Obrazek

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 17 listopada 2008, 17:36

matrix pisze:Zobaczymy co ten Wojtek do spółki z człowiekiem,który w ubiegłym sezonie w Toruniu zniszczył wszystko co było do zniszczenia zdziała w obecnych rozgrywkach... :shock:

Raczyński jedyne co robi w Wiśle to przybija piątki na rozgrzewce, a tego nie da się zepsuć :wink: Choć szkoda, że zrezygnował z przybijania na "dwie ręce" - pokazał to tylko na meczu w Pabianicach.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

koszykarz

Postautor: koszykarz » 17 listopada 2008, 17:43

hellraiser pisze:
matrix pisze:Jeśli Energa znajdzie się w "szóstce"(co jest w tym sezonie całkiem realne) to cała Polska czapki z głów przed panem Omaniciem,który już jest dla mnie mistrzem taktyki i gry defensywnej!!!

To chyba dowcip.

A jak nie to ja -jak Lotos dojdzie do finału PLKK to cała Polska czapki z głów przed Winnickim który już jest dla mnie mistrzem taktyki

Katarzyna Dydek po meczu wczorajszym powiedziała że Energa będzie walczyć o medal . Zobaczymy :D

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 17 listopada 2008, 17:45

Ałgaja pisze:
matrix pisze:Zobaczymy co ten Wojtek do spółki z człowiekiem,który w ubiegłym sezonie w Toruniu zniszczył wszystko co było do zniszczenia zdziała w obecnych rozgrywkach... :shock:

Raczyński jedyne co robi w Wiśle to przybija piątki na rozgrzewce, a tego nie da się zepsuć :wink: Choć szkoda, że zrezygnował z przybijania na "dwie ręce" - pokazał to tylko na meczu w Pabianicach.

U Nas to się najlepiej prezentował jedynie na estradzie Baja Pomorskiego :lol: :lol: :lol: w asyście człowieka,który znał angielski... :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 17 listopada 2008, 18:01

Jeśli Energa znajdzie się w "szóstce"(co jest w tym sezonie całkiem realne) to cała Polska czapki z głów przed panem Omaniciem,który już jest dla mnie mistrzem taktyki i gry defensywnej!!!

nie był, nie jest i nie będzie.
czy nie przegraliście przypadkiem 2-3 meczy w końcówkach?
a od taktyki przez 2 sezony Omanica w Wiśle był zupełnie kto inny.

koszykarz

Postautor: koszykarz » 17 listopada 2008, 18:19

mam nadzieje że nie myślisz o Zapolskim :lol: :lol:
bo to wychodzi wam w tym roku :lol:
Holdsclaw ratuje mu posadę .....

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 17 listopada 2008, 18:27

koszykarz pisze:mam nadzieje że nie myślisz o Zapolskim :lol: :lol:

Wojt to ma takie pojęcie o taktyce jak Herkt o zawodniczkach europejskich//zagranicznych//nieznanych Herktowi

Czarna Żmija na razie zajmuje się grzaniem dupy na ławce...
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 17 listopada 2008, 18:32

koszykarz pisze:mam nadzieje że nie myślisz o Zapolskim :lol: :lol:

zwariowałam :lol: :lol: :lol:
i jeśli chodzi o ścisłość to Zapolski w Wiśle nie pracował za Omanica.to jednak o jeden fachowiec za dużo :lol: :lol: :lol: :twisted:

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 17 listopada 2008, 18:44

ann pisze:
Jeśli Energa znajdzie się w "szóstce"(co jest w tym sezonie całkiem realne) to cała Polska czapki z głów przed panem Omaniciem,który już jest dla mnie mistrzem taktyki i gry defensywnej!!!

nie był, nie jest i nie będzie.
czy nie przegraliście przypadkiem 2-3 meczy w końcówkach?
a od taktyki przez 2 sezony Omanica w Wiśle był zupełnie kto inny.

ale przegraliśmy z nie bylekim!!!! to nie byli koszykarscy frajerzy... :lol: :lol: :lol: Wszystkiego wygrać nie można,a porażki z Wisłą,Lotosem,Gorzowem(gdzie pół klubów FGE trzęsie przed Nimi portkami...)? Co się odwlecze...,ale pożyjemy zobaczymy!!!!

koszykarz

Postautor: koszykarz » 17 listopada 2008, 18:49

no własńie : przecież nikt z Energi nawet nie śmie sie obecnie równać z Wisła czy Lotosem - w przeciwieństwie do Gorzowa - gdzie już dokonują ,,koronacji '' :lol: :lol: :lol:
ale powalczyć z Wisłą czy Lotosem - zawsze można :D

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 17 listopada 2008, 18:59

Hmm.. Czyli drużyny, z którymi wygraliście, to koszykarscy frajerzy, tak :?:
nie wiedziałem, że teraz wyznacznikiem pozycji w hierarchii zespołów jest wynik meczu przeciwko Toruniowi.... :roll: :P :P :P
No ale z jednym się zgodzę. Powalczyć można z każdym i ta walka przynosi czasami zwycięstwo. Parę przypadków już mieliśmy, kolejny będzie w czwartek, 20.11. :D :D :D
ObrazekObrazek

koszykarz

Postautor: koszykarz » 17 listopada 2008, 19:11

rzymi pisze:Hmm.. Czyli drużyny, z którymi wygraliście, to koszykarscy frajerzy, tak :?:
nie wiedziałem, że teraz wyznacznikiem pozycji w hierarchii zespołów jest wynik meczu przeciwko Toruniowi.... :roll: :P :P :P
No ale z jednym się zgodzę. Powalczyć można z każdym i ta walka przynosi czasami zwycięstwo. Parę przypadków już mieliśmy, kolejny będzie w czwartek, 20.11. :D :D :D

człowieku - pomyśl czasem jak coś napiszesz... Nie ma to jak głos z Gdyni (nie w temacie zresztą)
kto pisze że wyznacznikiem hierarchi jest gra przeciw Toruniowi ???

Lepiej sie nie udzielaj...

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 17 listopada 2008, 19:18

matrix pisze:ale przegraliśmy z nie bylekim!!!! to nie byli koszykarscy frajerzy... :lol: :lol:

:roll: :?:

koszykarz pisze:kto pisze że wyznacznikiem hierarchi jest gra przeciw Toruniowi ???

:roll: :?:

nie wiem, ja to tak odebrałem i do tego napisałem raczej humorystycznie.. ale.. hmmm lepiej odejdź od komputera bo tak przeżywasz to co napisałem, że boję się, że zrobisz sobie krzywdę następnym razem
:shock:
ObrazekObrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”