XIII kolejka FGE:AZS KK Jelenia Góra- Energa Toruń

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 23 listopada 2008, 11:42

matishe pisze:
Ostatnia akcja należała jednak do zespołu gości na 10 sekund przed końcem punkt z rzutu osobistego zdobyła Sheena Moore a po drugim niecelnym piłkę zebrała i skutecznie wykończyła akcje Jacquelinę Moore ustalając wynik spotkania na 69:73.

źródło: PLKK.PL
Temat: Nie "odczarowały" własnej hali

NIE ZGADZAM SIĘ Z TYM FAULEM!! - było to wymuszone, biało na czarnym widoczne, udawane wrrrrr...

Brawa dla jeleniogórzanek za walkę! Ciśniemy dalej... 29.11 gramy u siebie z MUKS-em.

Pozdrawam

a ja się zgadzam!!! :lol: :lol: :lol:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 23 listopada 2008, 12:15

Michu23 pisze:
Jasny pisze:
matrix pisze:
Jasny pisze:jak nie wiecie to nie piszcie dlaczego nie pojechala ...

domyślamy się... :shock:

Ja sie nie musze domyslac bo wiem :)

mama powiedziała ? :lol:

Widzisz w tym jakis problem ;/ ?

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 23 listopada 2008, 12:17

matrix pisze:
Kuba pisze:nie powinno Cię to w ogóle obchodzić...

a Ciebie? :lol: Ciekawe co wymyśli jutrzejsza prasa,bo dla mnie rzeczą niezrozumiałą jest,że drużyna gra ważny mecz w Karkonoszach,a Nasz? Gall przebywa w tym samym czasie w Pabianicach na zupełnie innym spotkaniu...
PS. Bardzo obiektywna relacja z wczorajszego meczu Pawła Krygiera :lol: :lol: :lol: wychodzi znowu na to,że zespół gospodyń przegrał to spotkanie niezasłużenie!!!

Ale co cie to obchodzi gdzie ona byla. Widocznie nie mogla grac. Wiec po co miala siedziec w TOruniu jak mogla do rodziny pojechac . A moze to cos zwiazane z rodzina . ;/

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 23 listopada 2008, 12:28

mnie nic to nie obchodzi.... :lol: :lol: :lol: Stwierdziłem tylko fakt,a Ewelina,jak narazie jest pracownikiem firmy Energa Katarzynki Toruń....
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

matishe
Żak

Postautor: matishe » 23 listopada 2008, 13:51

Dodam na początek parę zdjęć :)

zdjęcia zrobione przez portal jelonka.com
- chciałem wkleić je na forum ale coś nie mogę sobie z tym poradzić więc zapraszam na:
http://jelonka.com/news,single,photos,a ... ,21#photos

zdjęcia zrobione przez finepharmazs.kk.jgora.pl
Obrazek

Obrazek

oraz dorzucam pomeczowe wypowiedzi Krzysztofa Szewczyka i Magdalen Skorek oraz Elmedin Omani i Sheena Moore.

Elmedin Omanic (trener Energi Toruń)

- Gratuluję zespołowi z Jeleniej Góry dobrego meczu. Myślę, że kibice oglądali dziś wspaniały mecz,w którym było bardzo wiele emocji do samego końca. Cieszę się, ze zwycięstwa. Mój zespół zagrał dobrze, choć nie zrealizowaliśmy 100% założeń na ten mecz a muszę powiedzieć, że przygotowywaliśmy się do niego bardziej niż do wszystkich innych. Jeszcze raz gratuluję wszystkim dziewczynom dobrego meczu.

Sheena Moore (Energa Toruń)

- Cieszę się, ze zwycięstwa. Mamy dobry zespół, który zagrał dziś bardzo dobrze. Był to otwarty mecz. Zespół gości postawił nam trudne warunki i agresywną obronę, z którą mieliśmy trochę problemów.

Krzysztof Szewczyk (trener Finepharm AZS KK Jelenia Góra)

- Na początku chciałbym pogratulować zespołowi z Torunia zwycięstwa. W ostatnim czasie był to nasz kolejny dobry mecz ale niestety zakończony porażką. Gra cieszy, ale punktów za to się nie przyznaje. Wiedzieliśmy, że zespół z Torunia będzie miał przewagę pod koszem. Byliśmy na to przygotowani, ale niestety nie do końca udało się zniwelować tej przewagi rywalek. W końcówce mieliśmy jeszcze szansę na zwycięstwo, niestety ostatnia akcja nie potoczyła się tak jak byśmy chcieli.

Magdalena Skorek (Finepharm AZS KK Jelenia Góra)

- Myślę, że zagrałyśmy dobre spotkanie. Popełniliśmy niewiele więcej błędów niż zespół z Torunia. Przeciwniczki doskonale wykorzystały właśnie te parę błędów i to się na nas zemściło, stąd przegrany mecz. Myślę, że nasza forma z meczu na mecz jest coraz wyższa.

finepharmazs.kk.jgora.pl
Pozdrawiam

+
zdjęcia wzięte ze strony plkk.pl a autorem jest: Dorota Trojan

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

8)

+

Obrazek