Dodam na początek parę zdjęć
zdjęcia zrobione przez portal jelonka.com
- chciałem wkleić je na forum ale coś nie mogę sobie z tym poradzić więc zapraszam na:
http://jelonka.com/news,single,photos,a ... ,21#photos
zdjęcia zrobione przez finepharmazs.kk.jgora.pl
oraz dorzucam pomeczowe wypowiedzi Krzysztofa Szewczyka i Magdalen Skorek oraz Elmedin Omani i Sheena Moore.
Elmedin Omanic (trener Energi Toruń)
- Gratuluję zespołowi z Jeleniej Góry dobrego meczu. Myślę, że kibice oglądali dziś wspaniały mecz,w którym było bardzo wiele emocji do samego końca. Cieszę się, ze zwycięstwa. Mój zespół zagrał dobrze, choć nie zrealizowaliśmy 100% założeń na ten mecz a muszę powiedzieć, że przygotowywaliśmy się do niego bardziej niż do wszystkich innych. Jeszcze raz gratuluję wszystkim dziewczynom dobrego meczu.
Sheena Moore (Energa Toruń)
- Cieszę się, ze zwycięstwa. Mamy dobry zespół, który zagrał dziś bardzo dobrze. Był to otwarty mecz. Zespół gości postawił nam trudne warunki i agresywną obronę, z którą mieliśmy trochę problemów.
Krzysztof Szewczyk (trener Finepharm AZS KK Jelenia Góra)
- Na początku chciałbym pogratulować zespołowi z Torunia zwycięstwa. W ostatnim czasie był to nasz kolejny dobry mecz ale niestety zakończony porażką. Gra cieszy, ale punktów za to się nie przyznaje. Wiedzieliśmy, że zespół z Torunia będzie miał przewagę pod koszem. Byliśmy na to przygotowani, ale niestety nie do końca udało się zniwelować tej przewagi rywalek. W końcówce mieliśmy jeszcze szansę na zwycięstwo, niestety ostatnia akcja nie potoczyła się tak jak byśmy chcieli.
Magdalena Skorek (Finepharm AZS KK Jelenia Góra)
- Myślę, że zagrałyśmy dobre spotkanie. Popełniliśmy niewiele więcej błędów niż zespół z Torunia. Przeciwniczki doskonale wykorzystały właśnie te parę błędów i to się na nas zemściło, stąd przegrany mecz. Myślę, że nasza forma z meczu na mecz jest coraz wyższa.
finepharmazs.kk.jgora.pl
Pozdrawiam
+
zdjęcia wzięte ze strony plkk.pl a autorem jest: Dorota Trojan
+