XV kolejka FGE:Energa Toruń-Lotos PKO BP Gdynia
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
bigbird pisze:Hmm no ja nie wiem, sledzilem relacje na PLKK i wyszlo ze na 3 sekundy przed koncem Podrug weszla za Pawlak, zostawiajac z Polek tylko Lecie na parkiecie. Czyzby przez ostatnie 3 sekundy meczu Lotos gral 4 zagranicznymi zawodniczkami???
dziwne bo ostatni rzut w meczu oddała właśnie Pawlak
- hellraiser
- Junior
paulo2907 pisze:Mam jednak taką uwagę - myślę, że tą sprawą powinna zająć się PLKK. W drugiej połowie zerkając czasem na relację live (bardziej byłem już wtedy pochłonięty oglądaniem meczu w Gorzowie) dostrzegłem, że w składzie Lotosu są cztery zawodniczki zagraniczne! Nie pamiętam już które dokładnie, ale wzrok mnie nie mylił. Zresztą potwierdzają to statstyki pomeczowe - łączny czas gry Pawlak, Leciejewskiej i Tomiałowicz
Jeżeli myślimy o tej samej PLKK. To ja widziałem mecze które trwały powyżej 40 minut bez dogrywki.

-
koszykarz
no niestety szkoda porażki Torunianek....
lotos nie zachwycił : nasza ,,Jackie '' radziła sobie nieźle w pojedynkach z Ivanką czy Lecią.....
Brakuje nam wysokiej dziewczyny - typu TAYLOR ....
Gdybyśmy mieli TAYLOR to byśmy byli na miejscu Gorzowa.....
Liczę że dzialacze zrobią coś z tym fantem - bo szkoda by było tego potencjału jaki tkwi Enerdze...
PS. Mamy pecha do indywidualności rywala : tak jak w I rundzie załatwiła nas CHAMIQUE , potem w z RYBNIKIEM - PERKINS , tak teraz Alana Beard w II połowie się rozszalała......
Szkoda fauli wysokich wogóle sędziowanie było tragiczne - bo jeśli chodzi o strefę podkoszową to faule widziano tylko w Enerdze....
No ale nie ma co zwalać winy na sędziów...
a Lotos to dla mnie obecnie faworyt numer jeden do mistrzostwa.... a jeśli dojdzie CATCH - to chyba nikt nie ma złudzeń...
lotos nie zachwycił : nasza ,,Jackie '' radziła sobie nieźle w pojedynkach z Ivanką czy Lecią.....
Brakuje nam wysokiej dziewczyny - typu TAYLOR ....
Gdybyśmy mieli TAYLOR to byśmy byli na miejscu Gorzowa.....
Liczę że dzialacze zrobią coś z tym fantem - bo szkoda by było tego potencjału jaki tkwi Enerdze...
PS. Mamy pecha do indywidualności rywala : tak jak w I rundzie załatwiła nas CHAMIQUE , potem w z RYBNIKIEM - PERKINS , tak teraz Alana Beard w II połowie się rozszalała......
Szkoda fauli wysokich wogóle sędziowanie było tragiczne - bo jeśli chodzi o strefę podkoszową to faule widziano tylko w Enerdze....
No ale nie ma co zwalać winy na sędziów...
a Lotos to dla mnie obecnie faworyt numer jeden do mistrzostwa.... a jeśli dojdzie CATCH - to chyba nikt nie ma złudzeń...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”