XV kolejka FGE:Energa Toruń-Lotos PKO BP Gdynia

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

bigbird
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: bigbird » 07 grudnia 2008, 09:21

Hmm no ja nie wiem, sledzilem relacje na PLKK i wyszlo ze na 3 sekundy przed koncem Podrug weszla za Pawlak, zostawiajac z Polek tylko Lecie na parkiecie. Czyzby przez ostatnie 3 sekundy meczu Lotos gral 4 zagranicznymi zawodniczkami???

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 07 grudnia 2008, 09:39

bigbird pisze:Hmm no ja nie wiem, sledzilem relacje na PLKK i wyszlo ze na 3 sekundy przed koncem Podrug weszla za Pawlak, zostawiajac z Polek tylko Lecie na parkiecie. Czyzby przez ostatnie 3 sekundy meczu Lotos gral 4 zagranicznymi zawodniczkami???

dziwne bo ostatni rzut w meczu oddała właśnie Pawlak :lol:

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 07 grudnia 2008, 10:04

wniosek: nie wierzcie statystykom i relacjom live :)

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 07 grudnia 2008, 10:07

paulo2907 pisze:Mam jednak taką uwagę - myślę, że tą sprawą powinna zająć się PLKK. W drugiej połowie zerkając czasem na relację live (bardziej byłem już wtedy pochłonięty oglądaniem meczu w Gorzowie) dostrzegłem, że w składzie Lotosu są cztery zawodniczki zagraniczne! Nie pamiętam już które dokładnie, ale wzrok mnie nie mylił. Zresztą potwierdzają to statstyki pomeczowe - łączny czas gry Pawlak, Leciejewskiej i Tomiałowicz

Jeżeli myślimy o tej samej PLKK. To ja widziałem mecze które trwały powyżej 40 minut bez dogrywki. :P :P :P :P :P :P :P 8)
Obrazek

koszykarz

Postautor: koszykarz » 07 grudnia 2008, 12:07

no niestety szkoda porażki Torunianek....

lotos nie zachwycił : nasza ,,Jackie '' radziła sobie nieźle w pojedynkach z Ivanką czy Lecią.....

Brakuje nam wysokiej dziewczyny - typu TAYLOR ....

Gdybyśmy mieli TAYLOR to byśmy byli na miejscu Gorzowa.....

Liczę że dzialacze zrobią coś z tym fantem - bo szkoda by było tego potencjału jaki tkwi Enerdze...

PS. Mamy pecha do indywidualności rywala : tak jak w I rundzie załatwiła nas CHAMIQUE , potem w z RYBNIKIEM - PERKINS , tak teraz Alana Beard w II połowie się rozszalała......

Szkoda fauli wysokich wogóle sędziowanie było tragiczne - bo jeśli chodzi o strefę podkoszową to faule widziano tylko w Enerdze....

No ale nie ma co zwalać winy na sędziów...

a Lotos to dla mnie obecnie faworyt numer jeden do mistrzostwa.... a jeśli dojdzie CATCH - to chyba nikt nie ma złudzeń...

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 07 grudnia 2008, 12:14

Nie przesadzaj, nam też gwizdali 'po aptekarsku'.. Chociaż jak pisałem wcześniej - błędy były w obie strony.
Czy są dostępne jakieś zdjęcia z meczu?
ObrazekObrazek

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 08 grudnia 2008, 01:51

ObrazekObrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”