XV kolejka FGE:Utex ROW Rybnik- AZS Poznań

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 grudnia 2008, 23:16

Michu23 pisze:
rzymi pisze:
Michu23 pisze:sete zrobiły ale razem z Utexem... Nawet wiecej bo 108 pkt :lol: :lol: :lol:

A może 118 :?: :roll:

a no faktycznie .... jeszcze większy powód do dumy :lol:

ale graty dla Poznania który wraca do gry :wink:

Oby na dłużej! :P

P.S.

Kuba wczoraj za Mikołaja byłes przebrany i rozdawałeś cukierki??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 08 grudnia 2008, 13:59

Foty z meczu :D
Źródło: www.sportowefakty.pl

DO BOJU AZS...MARSZ MARSZ MARSZ
DO BOJU MARSZ ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS :D

GRATY :!: =D>
Obrazek

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 08 grudnia 2008, 16:09

Gratki dla AZSu
Obrazek

Awatar użytkownika
Ajax
Żak

Postautor: Ajax » 09 grudnia 2008, 00:18

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3502 ... pania.html

Ciekawe spojrzenie naszego coacha, szczególnie na ocenę stylu gry poznanianek.
Pomscimy polskie znaki w stopkach: zażółć gęślą jaźń!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 grudnia 2008, 00:43

Pewnie jak sie przegrywa to zawsze zwalić wine na sędziów na brutalną gre przeciwnika, a o złym przygotowaniu przez siebie zespołu to już Mirek nie raczyl wspomnieć. Niech se gada co chce ważne że 2pkt w pełni zasłużone pojechały do Poznania. Każda seria sie kiedyś kończy. My mieliśmy 5 wygranych pod rząd a potem 5 przegranych i nikt z tego powodu nie lamentował. Takie życie!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 09 grudnia 2008, 01:01

Niech Orczyk teraz nie opowiada bzdur, bo jak Karina mu wydrukowała mecz finałowy z Muksem o wejście do ekstraklasy, to jakoś nie marudził na jakośc sedziowania. Trzeba było wygrać uczciwie, a nie czerpać splendor z chamskiego oszustwa. Teraz gdy karta się odwrocila i dla odmiany sędzina po prostu byłą kiepska, nie wypada mieć pretensji.

A tak poza tym co sie dzieje z Jaroszewicz? Zagra w ogole w tym sezonie jeszcze?

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 grudnia 2008, 14:44

Trener rybniczanek, choć przyznał, że wygrana Inei się należała, powściekał się również trochę na styl gry zespołu Dydek. - Nie da się grać w basket, jeśli ktoś komuś ciągle leży na plecach. To są jakieś zapasy albo dżudżitsu. Jestem tym zdruzgotany. Co ja mam teraz powiedzieć Amerykankom w szatni, że w Polsce gra się w wrestling? Sędziowie pozwalają na taką grę, a Kasia [Dydek - przyp. red.] wykorzystała to, że jej zawodniczki cały czas się naparzały. Chciałbym przegrać w normalnym meczu i w normalnej koszykówce, tymczasem rywalki szły jak torpeda, do tego trochę popracowały łokciami i dzięki temu wygrały - żalił się Orczyk.

AHAHAHAHHAHAHA :D Przypominaja mi sie wypowiedzi trenera Orczyka z meczów z AZS-em ... jak na konferencji smial stwierdzic ze Gorzowianki graja jak w "Piłkę ręczną" :D
Panie Orczyk koszykówka to nie brydż czy bierki gdzie nie ma kontaktu z przeciwnikiem :D
Moze pobawimy sie w obstawianie... do jakiego kolejnego sportu nawiaze ? :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 09 grudnia 2008, 17:17

Panie Orczyk byliśmy chyba na innym meczu :)

sędzina i sędzia również, mylili się w obie strony, więc na wynik nie miało to żadnego wpływu...

bez sensu komentarze. Głaskać się miały koszykarki :?:
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Michu23
Młodzik

Postautor: Michu23 » 09 grudnia 2008, 17:49

Endrju pisze:
Trener rybniczanek, choć przyznał, że wygrana Inei się należała, powściekał się również trochę na styl gry zespołu Dydek. - Nie da się grać w basket, jeśli ktoś komuś ciągle leży na plecach. To są jakieś zapasy albo dżudżitsu. Jestem tym zdruzgotany. Co ja mam teraz powiedzieć Amerykankom w szatni, że w Polsce gra się w wrestling? Sędziowie pozwalają na taką grę, a Kasia [Dydek - przyp. red.] wykorzystała to, że jej zawodniczki cały czas się naparzały. Chciałbym przegrać w normalnym meczu i w normalnej koszykówce, tymczasem rywalki szły jak torpeda, do tego trochę popracowały łokciami i dzięki temu wygrały - żalił się Orczyk.

AHAHAHAHHAHAHA :D Przypominaja mi sie wypowiedzi trenera Orczyka z meczów z AZS-em ... jak na konferencji smial stwierdzic ze Gorzowianki graja jak w "Piłkę ręczną" :D
Panie Orczyk koszykówka to nie brydż czy bierki gdzie nie ma kontaktu z przeciwnikiem :D
Moze pobawimy sie w obstawianie... do jakiego kolejnego sportu nawiaze ? :D

dokładnie rok temu mówił TO SAMO po meczach z GORZOWEM !!!!!

Czy ten czlowiek jest przytomny ???? Niech tylko popatrzy jak graja zespoły z Leszna , Gorzowa, CCC czy Torunia.....

Fakt faktem bo Terry i Atkinson jak na Amerykanki graja bardzo ,,delikatnie'' boją sie gry fizycznej....

Orczyk jest żałosny... :lol: :lol: :lol:

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 09 grudnia 2008, 23:07

Michu23 pisze: Niech tylko popatrzy jak graja zespoły z Leszna...

W tym sezonie gramy nadzwyczaj spokojnie... Chyba właśnie nam tej zadziorności brakuje, którą w zeszłym roku wywalczyliśmy 4 miejsce... pzdr. :)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”