XVI kolejka FGE: ŁKS Łódź- AZS PWSZ Gorzów Wlkp.

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 grudnia 2008, 20:25

Michu23 pisze:z pewnością autor artykułu nie omieszkał co nie co zmodyfikować wypowiedzi Wlaźlak - tak by się ładnie wyszła w Gorzowie :wink: :wink: :wink:

Redaktor iki zawsze podkoloruje swoje artykuły które żyją ponoć tylko przez jeden dzień :lol: Z bacznością śledze jego reportaże i zawsze musi przeciwnej drużynie pojechac a Gorzowowi posłodzić.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 15 grudnia 2008, 20:36

MARAS pisze:
Michu23 pisze:z pewnością autor artykułu nie omieszkał co nie co zmodyfikować wypowiedzi Wlaźlak - tak by się ładnie wyszła w Gorzowie :wink: :wink: :wink:

Redaktor iki zawsze podkoloruje swoje artykuły które żyją ponoć tylko przez jeden dzień :lol: Z bacznością śledze jego reportaże i zawsze musi przeciwnej drużynie pojechac a Gorzowowi posłodzić.

Co ty gadasz...
On poprostu przekazuje rzetelną, obiektywną informacje czytelnikowi :D i pewne sprawy nazywa po imieniu :D... czy sie komus podoba czy nie 8)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 grudnia 2008, 20:46

Endrju pisze:
MARAS pisze:

Co ty gadasz...
On poprostu przekazuje rzetelną, obiektywną informacje czytelnikowi :D i pewne sprawy nazywa po imieniu :D... czy sie komus podoba czy nie 8)

No mi sie niepodoba! Za bardzo sie wozi koleś i czasami nie zna realiów jakie panują w innym klubie. Pisze tylko suche fakty siedząc na dupie w Gorzowie.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 15 grudnia 2008, 20:55

MARAS pisze:
Endrju pisze:
MARAS pisze:

Co ty gadasz...

No mi sie niepodoba! Za bardzo sie wozi koleś i czasami nie zna realiów jakie panują w innym klubie. Pisze tylko suche fakty siedząc na dupie w Gorzowie.

1.Jakie realia ? Daj przyklad w wyzej wymienionym artykule ? Moze po zwyciestwach z najlepszymi ma pisac ze to przypadek ?? Dziennikarze w calej Polsce zauwazaja jakie postepy robi Gorzow, (np. ost. wydanie magazynu "Za trzy" gdzie wyraznie stwierdzono ze Gorzow moze bic sie o final, a nawet pozniej poprawiono o Majstra 8)...)
Tylko co niektore osoby na tym forum nadal nie sa wstanie "przełknąć" takiego obrotu sprawy :D

2. Faktycznie pisze suche fakty... nie ubarwia ich :D :D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 grudnia 2008, 21:06

Endrju pisze:
MARAS pisze:
Endrju pisze:
MARAS pisze:

Co ty gadasz...

1.Jakie realia ? Daj przyklad w wyzej wymienionym artykule ? Moze po zwyciestwach z najlepszymi ma pisac ze to przypadek ?? Dziennikarze w calej Polsce zauwazaja jakie postepy robi Gorzow, (np. ost. wydanie magazynu "Za trzy" gdzie wyraznie stwierdzono ze Gorzow moze bic sie o final, a nawet pozniej poprawiono o Majstra 8)...)
Tylko co niektore osoby na tym forum nadal nie sa wstanie "przełknąć" takiego obrotu sprawy :D

2. Faktycznie pisze suche fakty... nie ubarwia ich :D :D

Nie chodziło mi o dokonania sportowe więc odstawmy to na boczny tor, ale o opis poza meczowy w sensie trybuny, kibice itd.
Drażni mnie jego styl pisania i tyle!

friel
Kadet

Postautor: friel » 15 grudnia 2008, 21:33

a mi się bardzo podoba kropa ! :P lubię jego budujący dobrą atmosferę wokół zespołu nastrój

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 15 grudnia 2008, 21:38

Pan Klimczak jest jedyny w swoim rodzaju. Jego artykuły mają w sobie wiele lokalnego zadufania, a po ich przeczytaniu można odnieść wrażenie, że AZS Gorzów to prawdziwy dream team (nawet jak przegrywa u siebie różnicą 30 pkt z Dynamem Moskwa), natomiast wszyscy dookoła są jacyś inni i dziwni. Dobrze, że po hali ŁKS-u nie przechadzały się podczas meczu białe niedźwiedzie, skoro jest tam tak przeraźliwie zimno. :lol: :lol: :lol: Skoro w drużynie AZS gra "jedna z najlepszych koszykarek w Europie" (Breitreiner), to - jak rozumiem - gorzowska hala jest jednym z najbardziej funkcjonalnych obiektów w Europie, że o jej wielkości nie wspomnę. :lol: :lol: :lol:
Pisząc to absolutnie nie deprecjonuję sukcesów AZS-u, ale jak wspomniałem - ton tego redaktora może spowodować, że niektórym w Gorzowie po prostu odbije palma (częściowo już to się nie wydarzyło). No ale jednego nie można mu odmówić - wielkiego talentu pisarskiego, takiej pasji. Przy nim Kordyl mógłby tylko siedzieć i uczyć się. :lol:
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 15 grudnia 2008, 22:48

paulo2907 pisze:Pan Klimczak jest jedyny w swoim rodzaju. Jego artykuły mają w sobie wiele lokalnego zadufania, a po ich przeczytaniu można odnieść wrażenie, że AZS Gorzów to prawdziwy dream team (nawet jak przegrywa u siebie różnicą 30 pkt z Dynamem Moskwa), natomiast wszyscy dookoła są jacyś inni i dziwni. Dobrze, że po hali ŁKS-u nie przechadzały się podczas meczu białe niedźwiedzie, skoro jest tam tak przeraźliwie zimno. :lol: :lol: :lol: Skoro w drużynie AZS gra "jedna z najlepszych koszykarek w Europie" (Breitreiner), to - jak rozumiem - gorzowska hala jest jednym z najbardziej funkcjonalnych obiektów w Europie, że o jej wielkości nie wspomnę. :lol: :lol: :lol:
Pisząc to absolutnie nie deprecjonuję sukcesów AZS-u, ale jak wspomniałem - ton tego redaktora może spowodować, że niektórym w Gorzowie po prostu odbije palma (częściowo już to się nie wydarzyło). No ale jednego nie można mu odmówić - wielkiego talentu pisarskiego, takiej pasji. Przy nim Kordyl mógłby tylko siedzieć i uczyć się. :lol:

Moze przerazliwie zimno nie bylo... ale sam na wlasnej skurze sie przekonałem ze troszke podziębiony jadąc na mecz... teraz "płuca wypluwam" i antybiotyki nie pomagaja... :?
A moze co niektórym w innych miastach troche ta "palma" odbiła i pomimo porazek nadal sie bardzo wywyzszaja (mowiac o przyszlosci nie patrzac na terazniejszosc ) i nie potrafia dopuscic mysli ze jakas inna druzyna moze troszke namieszac...
Moze to nie pan Klimczak czy inni Gorzowianie maja zejsc na ziemie...

Michu23
Młodzik

Postautor: Michu23 » 15 grudnia 2008, 22:52

styl tego dziennikarzyny drażni WSZYSTKICH - tylko nie Gorzowiaków...

Czemu nie jestem zaskoczony ???

ten redaktor chyba bierze jakieś tablety....

Każdy artykuł o meczu Gorzowa PRZESŁODZONY na maksa....

friel
Kadet

Postautor: friel » 15 grudnia 2008, 23:12

wyluzuj to nie nasze dziewczyny drapią paznokciami po ścianie ze stresu że po nieudanym meczu lokalna prasa zje je na przystawkę przemawiasz jakaś zazdrością zażenowaniem że u was tego nie ma nie wiem .
Ja go lubię robi dobrą atmosferę wokół zespołu i to jest ważne nie chcesz nie czytaj .
Co do Hali AZS-u jest mała fakt ale mamy dobrą siłownie nowoczesną salę odnowy biologicznej wszystko pod ręką nowe "pachnące farbą" i jest ciepło naprawdę ciepło i nie kłam nawet że nie ,dla nas wpakowanie się na halę ŁKS-u to termiczny szok po prostu nic klubowi nie ujmując chętnie za rok usiądę na ich nowym obiekcie :)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 grudnia 2008, 23:29

Jedyny któremu palma odbiła to właśnie redaktor iki. Bo dobry dziennikarz to taki który potrafi obiektywnie napisać o obu stronach, a w przypadku Pana Klimczaka to trudne a wręcz awykonalne.
Rozumiem że tworzy dobrą atmosferę wokół zespołu, ale traktuje z taką pogardą zespoły przeciwnika że aż nieładnie. Dajcie mu do zrozumienia żeby sie opanował!

friel
Kadet

Postautor: friel » 16 grudnia 2008, 10:51

Może nasz trener przewidział treść Tekstu naszego dziennikarza i dla tego już na konferencji skomplementował zasłużenie zespół ŁKS-u od góry do dołu

Michu23
Młodzik

Postautor: Michu23 » 16 grudnia 2008, 11:51

MARAS pisze:Jedyny któremu palma odbiła to właśnie redaktor iki. Bo dobry dziennikarz to taki który potrafi obiektywnie napisać o obu stronach, a w przypadku Pana Klimczaka to trudne a wręcz awykonalne.
Rozumiem że tworzy dobrą atmosferę wokół zespołu, ale traktuje z taką pogardą zespoły przeciwnika że aż nieładnie. Dajcie mu do zrozumienia żeby sie opanował!

dokładnie !!!

a po meczu w Gdyni to wręcz niesprawiedliwie Gorzow przegrał... - oczywiście zdaniem Klimnczaka......

Bo nie potrafił napisać że Lotos był po prostu lepszy.....

Ten człowiek nie jest obiektywny - i kibice z Gorzowa przynajmniej w tym aspekcie powinni przyznać rację....

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 16 grudnia 2008, 12:15

Michu23 pisze:
MARAS pisze:Jedyny któremu palma odbiła to właśnie redaktor iki. Bo dobry dziennikarz to taki który potrafi obiektywnie napisać o obu stronach, a w przypadku Pana Klimczaka to trudne a wręcz awykonalne.

dokładnie !!!

a po meczu w Gdyni to wręcz niesprawiedliwie Gorzow przegrał... - oczywiście zdaniem Klimnczaka......

Bo nie potrafił napisać że Lotos był po prostu lepszy.....

Ten człowiek nie jest obiektywny - i kibice z Gorzowa przynajmniej w tym aspekcie powinni przyznać rację....

Heh dla Ciebie Lotos był juz lepszy zanim sie spotkanie rozpoczęło...
A czy był po prostu lepszy ?? Wyszło im ost 5 minut i odjechali nam... do tego moze jeszcze cos zacytuje...

mawi pisze:Wislak PB napisał:
Nie wyobrażam sobie np. aby AZS grał w finale z Lotosem. Do Gdyni doszła jeszcze Catch , szybkie 4 - 0 w serii i koniec... Nie na to kibice czekają cały sezon ( no może poza tymi z Gorzowa )

Jestem pewny że sędziowie też niewyobrażają sobie innego finału i bedą robić wszystko aby do nitego nie doszło. Oglądając cztery razy końcówkę meczu w Gdyni -możecie też to zrobić - widać to ewidentnie.

Nie sadze zeby w tym meczu była widoczna nie wiadomo jaka róznica klas. Lotos nie kontrolowal meczu, cały czas miał "nóż na gardle" i gdyby nie 3-ki w koncowce inaczej dzisiaj bysmy gadali...

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 16 grudnia 2008, 13:18

Endrju pisze:

A czy był po prostu lepszy ?? Wyszło im ost 5 minut i odjechali nam.

a po wygranej Gorzowa z Wisłą można było przeczytać, że dokonano na Wiśle dzieła zniszczenia (choć tylko różnicą 5 punktów :lol:). Wyszło wam w końcówce i to z osłabioną Wisłą.

szkoda,że takiej wersji nie można było nigdzie przeczytać

Lotos w takim przypadku zrobił drugi Grunwald z AZS-em.

zwycięstwa zasłużone ale niektórym to już odbija z tego wszystkiego

Endrju jak się powołujesz na jakiejś cytaty to warto zastanowić się czy nie wychodzi się na hipokrytę bo

z jednej strony zarzucasz komuś pewność siebie przed meczem

a cytujesz
Jestem pewny że sędziowie też niewyobrażają sobie innego finału i bedą robić wszystko aby do nitego nie doszło.

wy już wiecie,że wam będzie przeszkadze, jakoś przy dziele zniszczenia nikt wam nie przeszkodził.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”