Meblotap AZS Chełm - CCC Polkowice 62:63

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 05 grudnia 2004, 18:29

Czyli Meblotap cały czas nie przełamał serii minimalnych porażek. To sie nazywa pech.

Gratulacje dla CCC.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 05 grudnia 2004, 18:29

Seba pisze:DZIĘKI Kuba za relację i BIG GRATULACJE! :D

Dzięki Seba :-)
Dziewczynom było potrzebne to zwycięstwo. Teraz przed nami 4 mecze, 3 u siebie i wszystkie trzy z drużynami teoretycznie lepszymi. Lotos, Wisła i Polfa.
Zobaczymy jak to będzie....
Gratulacje dla Meblotapu! nie przypominam sobie kiedy ostatnio tak waliło mi serce z nerwów :D

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 05 grudnia 2004, 18:46

k....!!!!!!! Znowu przegrana! CCC bardzooooooooooo slabo, gdyby nie Palka to bysmy wygraly 20pkt! Ale coz... Palka z kazdej pozycji trafiala! Za 3,spod dziury,osobiste! Tak naprawde to ona wygrala mecz! W Meblotapie rewelacyjnie Marczanka! Super rozgrywa a do tego swietne rzuty! Druga polowa to popis gry Ludmily! Poprawnie zagrala Pazur,Szycko! A reszta... Znowu sie nie udalo! Tylko ktory to juz raz???!! Tyle ludzi,takie naerwy! Ale mozna bylo przypuszczac ze i tak przegramy! Po co wogle chodzic na te mecze skoro zawsze przegrywaja! Ja osobiscie mam juz dosc!! Serdecznie dosc!!!!!!!!!!
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 05 grudnia 2004, 18:55

natalia pisze:k....!!!!!!! Znowu przegrana! CCC bardzooooooooooo slabo, gdyby nie Palka to bysmy wygraly 20pkt! Ale coz... Palka z kazdej pozycji trafiala! Za 3,spod dziury,osobiste! Tak naprawde to ona wygrala mecz! W Meblotapie rewelacyjnie Marczanka! Super rozgrywa a do tego swietne rzuty! Druga polowa to popis gry Ludmily! Poprawnie zagrala Pazur,Szycko! A reszta... Znowu sie nie udalo! Tylko ktory to juz raz???!! Tyle ludzi,takie naerwy! Ale mozna bylo przypuszczac ze i tak przegramy! Po co wogle chodzic na te mecze skoro zawsze przegrywaja! Ja osobiscie mam juz dosc!! Serdecznie dosc!!!!!!!!!!

Natalio głowa do góry !!! Rzeczywiście, mówi się, że jak przegrać to najlepiej 20 pkt, a jak wygrać to 1 pkt i to rzutem w ostatnich sekundach. Meblotap ma po prostu jakiegoś nieszczęśliwego pecha. Powodzenia.
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 05 grudnia 2004, 19:06

To się nazywa pech gigant! Ja powiem tylko tyle...macie wybitnego szkoleniowca i super zespół! Trzeba podnieść się i uwierzyć, że to poprostu pech! Baa...nawet ja jestem pewny, ze to pech! Poprostu pozbierajcie się i walczcie...bo macie zespół nie tylko na utrzymanie ale z takim charakterem możecie o conajmniej pierwszą 6, 7 walczyć...czego z całego serca Wam życzę! OD DZISIAJ KONIEC PECHA! :D

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 05 grudnia 2004, 20:10

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 grudnia 2004, 20:43

Ufff cholera ulżyło mi. Gratulacje Kuba, Natalio nie łam się każda passa ma swój koniec, głowa do góry!
Obrazek
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 grudnia 2004, 20:52

Jeszcze nie raz bedziesz się mogła cieszyć z wygranych swojego zespołu Natalio! <przytul>... trzeba nauczyć się, jak czasem boli porażka, by potem móc bardziej docenić smak zwycięstwa! Nie martw się... jutro przyjdzie lepszy dzień!!!

Pozdrowionka!... i jednak gratulacje dla Chełma za dobry występ, pechową porażkę i zaciętą walkę do samego końca!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 05 grudnia 2004, 21:02

Seba ale takich porazek 1 lub 2 pkt bylo duzo! Poznan,Ostrovia,Polfa i CCC! I tylko jedna wygrana z Cukierkami! A w nastepnej rundzie jedynie 3 spotkania w Chelmie! Ma byc bardzo dobry zespol ale jak druzyna ma pecha to juz do konca... No i mam nadzieje ze znowu calej druzyny nie wymienia! :( Najwazniejsze zeby zostalo Natalia,Agnieszka i Ludmila!
Obrazek

Obrazek

Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 grudnia 2004, 21:10

Droga Natalio ;) Wiem, że pocieszenie marne, ale... hihi.. mi zespół wymieniali co roku, oglądając kiedyś najlepsze zespoły Europy i same wygrane w lidze, musiałem sie pogodzić z wycofaniem zespołu z ligi... potem wygranie pierwszej ligi i wymarzony powrót do ekstraklasy... i załamanie - kompletnie bez żadnego zainteresowania ze strony władz Poznania i żadnej pomocy Olimpia musi się wycofać już przed sezonem... potem druga liga, juniorki, w tym sezonie do marca zostały mi 4 mecze do końca, w tym 3 w Poznaniu (bo jeszcze "wyjazd" na MUKS)... jeśli nie awansujemy w tym sezonie, a pieniędzy póki co nie ma, to za rok nie będzie już po co i na co przyjść ;) Jak widzisz może być różnie - czasem przychodzą porażki, takie życie... ale nie wszystko da się zmienić, a na pewno nie pomoże smutek. Więc podnieś głowę, tradycyjny banan na twarz i uwierz, że będzie dobrze!!! Niedługo następny mecz, potem następny, na pewno jeszcze niejedno zwycięstwo... WIERZ W TO NATALIO! Masz zespół w ekstraklasie, możesz oglądać najlepsze, polskie koszykarki, również te we własnym teamie, pełna sala, zacięte spotkania, walka... czego chcieć więcej? Zwycięstwa przyjdą na pewno...

Trzymaj się i pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 grudnia 2004, 22:17

Fakt. Chełm to jak na razie drużyna specjalizująca się w minimalnych porażkach. sądze że to już można mówić o pechu. Owszem, raz, dwa może się zdarzyć, ale nie kolejka w kolejke.
Natalio. Nie załamuj się . Lepsze dni muszą w końcu nadejść. I takie przesłanie do Ciebie:
"KTO NIE UMIE PRZETRWAĆ KLĘSKI - TEN NIE JEST WART ZWYCIĘSTWA"
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 05 grudnia 2004, 22:20

Szczerze?? To jestem zaskoczony tym wynikiem. wprawdzie wiem że Meblotap potrafi grac w kosza ale nie spodziewałem sie tak zacietego meczu :!: . Gratulacje dla Polkowic.

Ps. Natalio, nie łam sie. Tak jak napisał Seba, każda passa maswój koniec i wiem że Wasze porazki tez w końcu sie skończą. Wiem że to nie jest pocieszenie dla Ciebie ale wierz mi: BĘDZIE LEPIEJ
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 05 grudnia 2004, 22:26

Jaki tam pech. Poprostu nie umiejętność rozegrania końcówki meczu :?

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 05 grudnia 2004, 22:31

Hersi pisze:Jaki tam pech. Poprostu nie umiejętność rozegrania końcówki meczu :?

Hersi, umiejętności umiejętnościami ale czasami potrzebne jest troche szczęścia :D
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 grudnia 2004, 22:33

Co za pech :o Ale nie ma się co martwić tylko myśleć o kolejnym zwycięstwie - czego wam szczerze życzę

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”