Play Out:MUKS Poznań-ŁKS Łódź 70:56,

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 27 marca 2009, 18:26

Ogólnym - co to za kończenie sezonu z ujemnym bilansem koszy coś koło -180 :?

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 27 marca 2009, 20:18

Saletra pisze:Ogólnym - co to za kończenie sezonu z ujemnym bilansem koszy coś koło -180 :?
:lol: :lol: :lol: to naprawde problem, ale Saletro argumencik KLASOWY :wink:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 27 marca 2009, 23:03

nie no to rzeczywiscie CHOLERKA mam nadzieje ze wygraja tymi 180 punktami zeby bylo na zero chociaz... no wez przestan... jak sie ma pierwsza 5 to nie wypada miec ujemnego, ale miejscu - liczmy - 9. na 13 zespolow.... :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 27 marca 2009, 23:13

Zawsze trzeba walczyć o jak najkorzystniejszy bilans koszy, a przyznam ze osobiście bardzo nie lubię konczenia sezonu na minusie. Inna sprawa, że nasze reprezentacje zawsze mają stosunek koszy w du...pie a potem się to różnie kończy ( daleko nei trzeba patrzec przedostatnie Kwalifikacje do Me gdzie od żałosnych cieniar Choratwek dostaliśmy po dupsku 20 pkt na wyjedzie, a u siebie wydusiliśmy zwycięstwo 1...., albo u siatkarek, które notorycznei mając kiepski bilans małych pkt, zajmują niższe miejsca prz tej samej ilości zespołów, niz inne zespoły, szanujące małe punkty).

Generalnei zawsze mówię, że warto przypieprzyć się do największych szczegołłów, aby potem nie płakac, że gdyby przegrało się mniej to coś tam...

A dwa warto uczulać zawodniczki żeby liczyły się dla nich także małe pkt i dusiły ostro do końca, a nie jak sprawa ma się wielokrotnei odpuszczały pod koniec meczu.

Generalnie to w sumie dobrze mieć dylematy związane z kiepskim bilansme koszy, niz np zwycięstw

:wink:

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 27 marca 2009, 23:24

co ma do tego reprezenatacja czy tym bardziej siatkarki to nie wiem ale male punkty mnie tak obchodza jak zeszloroczny snieg... dziewczyny daja z siebie wszystko w kazdym meczu i dla mnie nic innego sie nie liczy!! :!:
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”