Mistrzostwa Europy U16 - Poznań (22-31 lipiec)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Joy ( MUKS )
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
A Polki dzisiaj grały dla Czeszek...i co? Dupa ! No nie udało się.Żal Czeszek,ale bez przesady.Chociaż troszkę powinny się cieszyć,że z pierwszego miejsca i pykają z Francją,a nie z Hiszpankami,ale...smutek większy.Spox.Rozumiem to.Hehe...Dobry mecz Mićków
Skobel też całkiem nieźle.
Tak trzymać.
I do zobaczenia w sobote =)
Tak trzymać.
I do zobaczenia w sobote =)
MUKS?A co to w ogóle jest?
Joy jako NEW UNIJKA ??
Taaaak
Joy jako NEW UNIJKA ??
Taaaak
-
Gość
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:Mam dziwne wrażenie że Polki dzisiaj przegrały medal i obym się mylił. Uważam że Turcja to dobry zespół zwłaszcza w obronie i wystarczyła jedna kwarta żeby z nami wygrały. Boję się że z Francją nasze nie dadzą sobie rady ale zawsze pozostaje nadzieja.
Z taką grą jaką miałem...wątpliwą przyjemność oglądać to tak znakomity wynik! I obojętnie co się teraz stanie należy się cieszyć z naszych młodych reprezentantek! Pociechy jest wiele z mam nadzieję, przyszłych czołowych postaci w naszej lidze, kadrze! a jak zauważylismy sport (nie tylko na tym przedziale wiekowym chociaż tutaj na pewno czesciej sie zdarzaja zwroty akcji) przynosi wiele nieprzewidzianych zdzrzen. Teraz nie ma żadnych kalkulacji. Każdy z zespołów ma równe szanse!!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ojjjj... dziś było nieszczególnie - tego nie da się ukryć. Na wyniku końcowym zaważył początek drugiej połowy i fatalne 0:22 w ciągu pierwszych bodajże 5 minut tej trzeciej kwarty. Nie wiem od czego w takie sytuacji są trenerzy, którzy niestety totalnie spali w tym momencie na ławce.... W końcówce zaczęło się w końcu bronienie i odrabianie strat - neistety czasu starczyło tylko na zapewnienie sobie pierwszego miejsca w grupie i uniknięcie Hiszpanek. Ku rozpaczy Czeszek, która bardzo głośno przez długie minuty dopingowały "POLSKA" i "OBRONA", wygrać już się nie udało. Radość dwóch zespołów i łzy Czeszek, które długo jeszcze siedziały na trybunach nie wierząc, że dla nich walka o medal się już skończyła. Indywidualnie dziś ciężko kogoś wyróżniać - jedyne co warto podkreślić to aż 20 zbiórek zawodniczki Włókniarza Pabianice - Anity Szemraj. Niestety również jej przydarzyło się to, co na tych ME jest prawdziwą zmorą naszych zawodniczek - pudła z pod samego kosza w 1000% zdawałoby się sytuacjach 
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
MirU <poznan> pisze:Dzisiaj doping byl niezly. Pozdrowionka dla wszystkich dopingujaczch ludyi cyzli Olimpia, Unia, AZS.....Joy, pazdzioch, a jeszcze bardziej pozdrawiam tych co wznosili toast za moje zdane prawko - w koncu za pierwszym razem
Dziekujemy dziekujemy z Joyem
dzisiaj sie staralysmy...
A wiesz co MirU... musisz nas nagrac na swoim aparacie... jak dopingujemy...
A wiec... w sobote... jazda jazda jazda... ajjj...
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
talar pisze:(...) oraz caly nasz sektor w Arenie POZDRO !!!!
To ja również wezmę udział w tym pozdrawianiu się wzajemnym (w końcu dzień przerwy, więc możemy odejść na trochę od ME) i w imieniu swoim, i reszty tego "naszego" sektora POZDRAWIAM również Talara, Joy, Osankę, Dario i Mytka
Specjalne POZDROWIENIA dla Wery!!! Jutro leżakowanie, unikaj słońca, a w sobotę... JAAAAZDAAAA - jechać z żabami!!!
Hmmmm... mam nadzieję, że plany pewnych osób się skrystalizują i w sobotę będzie nas trochę więcej - przynajmniej o kilku fanów z P.... hmmm... nie wiem, czy mogę zdradzać suprise;) "Herbatka" już się mam nadzieję parzy?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
talar pisze:paździoch-osanka pisze:POZDRO DLA Talara od Joya... i Paździocha...ajjj
:D:D
teraz Twoja kolej...:P:P[/b]
dzieki za pozdrowieniai zeby nie bylo ze nic tu nie pisze to pozdrawiam rowniez Was
oraz caly nasz sektor w Arenie POZDRO !!!!
A to muszę podziękować i równierz pozdrowić Wszystkich z tego "znajomego" sektora!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”