Mistrzostwa Europy U16 - Poznań (22-31 lipiec)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 28 lipca 2005, 21:37

No i mimo porażki z Turcją (51:56) pierwsze miejsce w grupie. W sobotę półfinał z Francją. Czy ktoś z forumowiczów widział Francuzki w akcji? Jak oceniacie szanse naszych dziewczyn w półfinale?
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Joy ( MUKS )
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Joy ( MUKS ) » 28 lipca 2005, 21:56

A Polki dzisiaj grały dla Czeszek...i co? Dupa ! No nie udało się.Żal Czeszek,ale bez przesady.Chociaż troszkę powinny się cieszyć,że z pierwszego miejsca i pykają z Francją,a nie z Hiszpankami,ale...smutek większy.Spox.Rozumiem to.Hehe...Dobry mecz Mićków :) Skobel też całkiem nieźle.
Tak trzymać.
I do zobaczenia w sobote =)
MUKS?A co to w ogóle jest?

Joy jako NEW UNIJKA ??
Taaaak ;)

Gość

Postautor: Gość » 28 lipca 2005, 22:37

Mam dziwne wrażenie że Polki dzisiaj przegrały medal i obym się mylił. Uważam że Turcja to dobry zespół zwłaszcza w obronie i wystarczyła jedna kwarta żeby z nami wygrały. Boję się że z Francją nasze nie dadzą sobie rady ale zawsze pozostaje nadzieja.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 28 lipca 2005, 23:11

Anonymous pisze:Mam dziwne wrażenie że Polki dzisiaj przegrały medal i obym się mylił. Uważam że Turcja to dobry zespół zwłaszcza w obronie i wystarczyła jedna kwarta żeby z nami wygrały. Boję się że z Francją nasze nie dadzą sobie rady ale zawsze pozostaje nadzieja.

Z taką grą jaką miałem...wątpliwą przyjemność oglądać to tak znakomity wynik! I obojętnie co się teraz stanie należy się cieszyć z naszych młodych reprezentantek! Pociechy jest wiele z mam nadzieję, przyszłych czołowych postaci w naszej lidze, kadrze! a jak zauważylismy sport (nie tylko na tym przedziale wiekowym chociaż tutaj na pewno czesciej sie zdarzaja zwroty akcji) przynosi wiele nieprzewidzianych zdzrzen. Teraz nie ma żadnych kalkulacji. Każdy z zespołów ma równe szanse!!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 28 lipca 2005, 23:47

Dzisiaj doping byl niezly. Pozdrowionka dla wszystkich dopingujacych ludzi czyli Olimpia, Unia, AZS.....Joy, pazdzioch, a jeszcze bardziej pozdrawiam tych co wznosili toast za moje zdane prawko 8) :P - w koncu za pierwszym razem :P

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 lipca 2005, 23:55

Ojjjj... dziś było nieszczególnie - tego nie da się ukryć. Na wyniku końcowym zaważył początek drugiej połowy i fatalne 0:22 w ciągu pierwszych bodajże 5 minut tej trzeciej kwarty. Nie wiem od czego w takie sytuacji są trenerzy, którzy niestety totalnie spali w tym momencie na ławce.... W końcówce zaczęło się w końcu bronienie i odrabianie strat - neistety czasu starczyło tylko na zapewnienie sobie pierwszego miejsca w grupie i uniknięcie Hiszpanek. Ku rozpaczy Czeszek, która bardzo głośno przez długie minuty dopingowały "POLSKA" i "OBRONA", wygrać już się nie udało. Radość dwóch zespołów i łzy Czeszek, które długo jeszcze siedziały na trybunach nie wierząc, że dla nich walka o medal się już skończyła. Indywidualnie dziś ciężko kogoś wyróżniać - jedyne co warto podkreślić to aż 20 zbiórek zawodniczki Włókniarza Pabianice - Anity Szemraj. Niestety również jej przydarzyło się to, co na tych ME jest prawdziwą zmorą naszych zawodniczek - pudła z pod samego kosza w 1000% zdawałoby się sytuacjach :(
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 28 lipca 2005, 23:55

MirU <poznan> pisze:Dzisiaj doping byl niezly. Pozdrowionka dla wszystkich dopingujaczch ludyi cyzli Olimpia, Unia, AZS.....Joy, pazdzioch, a jeszcze bardziej pozdrawiam tych co wznosili toast za moje zdane prawko - w koncu za pierwszym razem

Dziekujemy dziekujemy z Joyem :):):)
dzisiaj sie staralysmy... :) ale w sobote bedzie jeszcze lepiej... tylko dajcie nam klapki... :P:P:P
A wiesz co MirU... musisz nas nagrac na swoim aparacie... jak dopingujemy... :P:P:P musze to sobie upamietnic... :):):)
A wiec... w sobote... jazda jazda jazda... ajjj... :P:P:P bedzie dobrze... :) czuje to... w... moczu... ajjj :P:P:P pozdro dla syskich... :) ktorych widzialam dzisiaj w Arenie... :P:P:P ajjj :)[/b]
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 28 lipca 2005, 23:58

A tu musze Ci zaskoczyc, bo juz mam Wasz doping uwieczniony :P na filmie

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 29 lipca 2005, 00:10

a no racja... :) no to loozik :) ale w sobote... jeszcze ladniej... pokibicujemy... :) i Joy nie bedzie mnie zaslaniala klapka... :P:P:P ajjj :)
________Obrazek

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 29 lipca 2005, 00:23

POZDRO DLA Talara od Joya... i Paździocha... :) ajjj :D:D:D
teraz Twoja kolej... :P:P:P[/b]
________Obrazek

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 29 lipca 2005, 00:27

paździoch-osanka pisze:POZDRO DLA Talara od Joya... i Paździocha... :) ajjj :D:D:D

dzieki za pozdrowienia :lol: i zeby nie bylo ze nic tu nie pisze to pozdrawiam rowniez Was :lol: oraz caly nasz sektor w Arenie POZDRO !!!!

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 29 lipca 2005, 00:32

heh... :) nasz sektor... szaleje... :) ajjj... :):):) naj naj najlepszy... w calej Arenie... :) w sobote zobaczysz jak bedzie... :) ajjj :) pozdro dla Leszka... :)
________Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 29 lipca 2005, 01:12

talar pisze:(...) oraz caly nasz sektor w Arenie POZDRO !!!!

To ja również wezmę udział w tym pozdrawianiu się wzajemnym (w końcu dzień przerwy, więc możemy odejść na trochę od ME) i w imieniu swoim, i reszty tego "naszego" sektora POZDRAWIAM również Talara, Joy, Osankę, Dario i Mytka :) ... a nie byłbym sobą, gdyby nie trochę prywaty - pozdrawiam więc także naszych galonów olimpijnych (Żołnierz wynalazł nową wersję klapeczek... boszeeeee... dobijcie;P) i Darię M. z koleżanką "Hey Hey USA" ( ;) )... no i całą resztę dziś dość znajomego sektora ;) Po tych mistrzostwach coś mi się wydaje, że cała Arena się będzie znała... hihihi...

Specjalne POZDROWIENIA dla Wery!!! Jutro leżakowanie, unikaj słońca, a w sobotę... JAAAAZDAAAA - jechać z żabami!!! :P I finał jest nasz ;)

Hmmmm... mam nadzieję, że plany pewnych osób się skrystalizują i w sobotę będzie nas trochę więcej - przynajmniej o kilku fanów z P.... hmmm... nie wiem, czy mogę zdradzać suprise;) "Herbatka" już się mam nadzieję parzy? ;))))))))
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 29 lipca 2005, 10:20

paździoch-osanka pisze:A wiec... w sobote... jazda jazda jazda... ajjj... :P:P:P bedzie dobrze... :) czuje to... w... moczu... ajjj :P:P:P pozdro dla syskich... :) ktorych widzialam dzisiaj w Arenie... :P:P:P ajjj :)[/b]

:shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

to jak tak kazdy kazdego pozdrawia to ja tez pozdrawiam WSZYSTKICH :D

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 29 lipca 2005, 11:30

talar pisze:
paździoch-osanka pisze:POZDRO DLA Talara od Joya... i Paździocha... :) ajjj :D:D:D

dzieki za pozdrowienia :lol: i zeby nie bylo ze nic tu nie pisze to pozdrawiam rowniez Was :lol: oraz caly nasz sektor w Arenie POZDRO !!!!

A to muszę podziękować i równierz pozdrowić Wszystkich z tego "znajomego" sektora! :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”