Również dołączam się do podziękowania i pozdrowienia wszystkich siedzacych w znajomym dla wszystkich sektorze...MirU <poznań> pisze:talar pisze:paździoch-osanka pisze:POZDRO DLA Talara od Joya... i Paździocha...ajjj
:D:D
teraz Twoja kolej...:P:P[/b]
dzieki za pozdrowieniai zeby nie bylo ze nic tu nie pisze to pozdrawiam rowniez Was
oraz caly nasz sektor w Arenie POZDRO !!!!
A to muszę podziękować i równierz pozdrowić Wszystkich z tego "znajomego" sektora!
Mistrzostwa Europy U16 - Poznań (22-31 lipiec)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Joy ( MUKS )
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
:)
hahaha...tak jest Osanka
Specialne pozdro dla TALARA,której całe życie się bałam.Hahaha ! Śmieszneee...
No i of course pozdro dla wszystkich kibiców. WSZYSTKICH BEZ WYJĄTKÓW =)
Osanka...zaprzyjaźnimy się z leszkiem i kibicowanie łatwiej pójdzie,co nie? Coś czuje,że jutro WIELKI DZIEŃ SKOBLA będzie. Ajjj !
No i of course pozdro dla wszystkich kibiców. WSZYSTKICH BEZ WYJĄTKÓW =)
Osanka...zaprzyjaźnimy się z leszkiem i kibicowanie łatwiej pójdzie,co nie? Coś czuje,że jutro WIELKI DZIEŃ SKOBLA będzie. Ajjj !
MUKS?A co to w ogóle jest?
Joy jako NEW UNIJKA ??
Taaaak
Joy jako NEW UNIJKA ??
Taaaak
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
No a jak... dla TALARA musza byc specjalne...
:P:P ale dobrze ze sie juz jej nie boisz...
:P:P heh... wogole... trzeba ja zmusic... zeby wiecej komentow pisala...
:P:P ajjj...
A wlasnie... jutro... poznam nowego przyjaciela Leszka...
ktory nie ma zielonego pojecia o koszykowce...
:P:P i bedziemy musialy mu sysko wytlumaczyc...
ajjj
pozdro
A Joy mam nadzieje ze Skoblito... zagra... naj naj naj...
ajjj
:P:P ale ciii... nie zapeszajmy... 
A wlasnie... jutro... poznam nowego przyjaciela Leszka...
A Joy mam nadzieje ze Skoblito... zagra... naj naj naj...
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
A tak swoją drogą dziś w Arenie miało miejsce wiekopomne wydarzenie - w warunkach, gdy niektórzy działacze naszych poznańskich klubów nie potrafią ze sobą żyć w zgodzie, czynią małoetyczne podchody pod najzdolniejsze młode zawodniczki rywali, podkładają wzajemnie gdzie się tylko da sobie świnie... w tych warunkach naszego poznańskiego "piekełka" kibice różnych klubów Wielkopolski zjednoczyli się we wspólnym, sportowym, całkiem udanym dopingu dla reprezentacji Polski. Wspólnymi siłami fanów Olimpii, Unii Swarzędz, Włókniarza Pabianice (Buli vel Belfer), AZSu, Ostrovii (Mati), Osy Zgorzelec (Pazdzioszek, jej "dwójka" i koleżanki) i MUKSa (Joy) rozbrzmiewało przez cały mecz gromkie "POLSKA"! Szkoda, że nie przydało sie to na wiele... Biedne dziewczyny - bo zostawiły dziś na parkiecie naprawdę dużo zdrowia. Pokazały w trzech kwartach, że są w stanie wygrać ten mecz... szkoda, że na tę jedną trenerkę zmogła drzemka... szkoda też, że zamiast agresywnego pressingu na całym boisku w ostatnich 3-4 minutach musieliśmy obejrzeć chcąc niechcąc symulowanie obrony pod nazwą "obrona opózniająca"... hmmm... może "komuś" się wydawało, że to my prowadzimy? Stąd ta taktyka...
Pozdrawiam wszystkich, którzy też teraz nie mogą mówić
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Yo
Co do meczu i taktyki w końcówce to nie chcę się wypowiadać. Stało się jak się stało ( chyba mogło być inaczej... :/ ) ale cóż, i tak daleko zaszliśmy ( w sumie to zaszły nasze kadetki
).
Jednak dla mnie bardzo fajne było właśnie to kibicowanie. Zeby tak było w całej Polsce... utopia :] . I w tej chwili już wiem, że cześć meczów 1ligowych Unii będzie dla Nas kibiców (oczywiście nie patrząc na wynik) przyjemna. Dziękuję panowie i panie
. Proponuję jutro wspomóc nasze reprezentantki w walce o brąz. Jak już coś zaczęliśmy to doprowadźmy to do końca. 
Jednak dla mnie bardzo fajne było właśnie to kibicowanie. Zeby tak było w całej Polsce... utopia :] . I w tej chwili już wiem, że cześć meczów 1ligowych Unii będzie dla Nas kibiców (oczywiście nie patrząc na wynik) przyjemna. Dziękuję panowie i panie
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
DaRiO pisze:Co do meczu i taktyki w końcówce to nie chcę się wypowiadać. Stało się jak się stało ( chyba mogło być inaczej... :/ )
Wlasnie... DaRiO no comment...
DaRiO pisze:Jednak dla mnie bardzo fajne było właśnie to kibicowanie...
Ajjj...
DaRiO pisze:Proponuję jutro wspomóc nasze reprezentantki w walce o brąz. Jak już coś zaczęliśmy to doprowadźmy to do końca.
tak jest... jutro... takze... zdzieramy gardelka...
________
bedziemy in touch

bedziemy in touch

- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
postawa Pani trener pozostawia wiele do życzenia. Trzeba było posłuchać męża jak darł ryja przez całą salę. Co do meczu- nie mam szczęscia oglądać dobrych pojedynków naszych dziewczyn
Jeszcze do tego byłem baaardzo podminowany.
Pozdro i sory dla wszystkich za zachowanie ale mialem pewne powody, żeby czuć się z lekka smutno ;]
Pozdro i sory dla wszystkich za zachowanie ale mialem pewne powody, żeby czuć się z lekka smutno ;]
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
mati pisze:postawa Pani trener pozostawia wiele do życzenia. Trzeba było posłuchać męża jak darł ryja przez całą salę. Co do meczu- nie mam szczęscia oglądać dobrych pojedynków naszych dziewczynJeszcze do tego byłem baaardzo podminowany.
no wiec własnie!!!! juz nawet Jabol nie wytrzymal jak widzial co wyczynia jego "konkubina", wstal od stolika i pare razy wydarł konkretnie morde
to ona przegrala ten mecz a nie zawodniczki
mam nadzieje ze dzis robimy powtorke jesli chodzi o doping. Bo wczoraj to mozna powiedziec ze cala Polska dopingowala Polske: byli ludzie z: Osy Zgorzelec, Ostrovii Ostrów, Unii Swarzędz, MUKSu Poznań, Olimpii Poznań, AZSu Poznań - i wszyscy w jednej grupie, razem
POLSKA
-
Gość
Anonymous pisze:minł to on się z kulturą i to o cały rok świetlny, po prostu pokazał, że jest "dwupiwnym Tysonem" i w dodatku "damskim bokserem"
I co to jest "dwupiwny Tyson" ?
Mytek - wymieniając dopingujących zapomniałeś o Włókniarzu Pabianice - Belfer i rodzice anity Szemraj (pozdrawiam!).
Dario - masz rację, że daleko zaszły... na całe szczęście okazało się, że czołówka europejska aż tak bardzo nam nie ucieka, jesli chodzi o indywidualne umiejętności poszczególnych zawodniczek. Problemy zaczynają się na pewno, jeśli chodzi o wysokie - praktycznie tylko Kaczmarczyk i skrzydłowa Szemraj (no ale to "tylko" 182cm) podejmują walkę pod koszami. Do ustawienia taktycznego zespołu i jego prowadzenia z ławki podczas meczu już nie wracam... nie ma po co... 0:22 i 7:38 w dwóch meczach z rzędu, po wygraniu pierwszej połowy starcza za cały komentarz niestety.
Pozdrowionka dla Dopingujących - szkoda, że wczoraj jednak nie udało się poderwać całej Areny
- Joy ( MUKS )
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Jabłońska najlepszą trenerką w Polsce? Hahahahaha !
Boshee....co ta kobieta wczoraj zrobiła to przechodzi ludzkie pojęcie. Ona jeśli przegra mecz...to najczęściej w takim stylu ! Wchodzi do szatni w przerwie (MUKS wygrywa) i skacze,cieszy się,że taki super wynik,że tak dobrze idzie,a Jabol (chciałam użyć sformułowania JEDYNY RACJONALNIE MYŚLĄCY TRENER W SZATNI MUKS,ale jednak nie użyje) nigdy nie myśli optymistycznie i uspakaja tą....NAJLEPSZĄ TRENERKE (hahaha). I przeważnie (myśląc o kadetkach,juniorkach,bo 1lige raczej pomine) gdy Jabol prowadzi drużyne...jakoś jest to wszystko poukładane.Każdy wie co się dzieje.I przeważnie MUKS wygrywa.A gdy drużyne prowadzi trenerka Jabłońska...hohoho no comments !
A po meczu w szatni to....JAK ZAWSZE NASZA WINA. Ale to już zamieńmy w kwestie przyzwyczajenia.Hehe...
I widzisz Seba....nie wierzyłeś mi...
Jabłońska to z pomocą innych trenerów (chodzi o Iwone Błaszak & Rostislava Matoche) bez JABOLA nawet nie potrafi poprowadzić drużyny do zwycięstwa w meczu,kótry wydawał sie już meczem wygranym...
I co tutaj będe więcej pisała...
CAŁA PRAWDA !!
I ktoś w końcu musi Jabłońskiej zdjąć z nosa różowe okulary...hehehe....
Nooo...i POZDRAWIAM =D
A po meczu w szatni to....JAK ZAWSZE NASZA WINA. Ale to już zamieńmy w kwestie przyzwyczajenia.Hehe...
I widzisz Seba....nie wierzyłeś mi...
Jabłońska to z pomocą innych trenerów (chodzi o Iwone Błaszak & Rostislava Matoche) bez JABOLA nawet nie potrafi poprowadzić drużyny do zwycięstwa w meczu,kótry wydawał sie już meczem wygranym...
I co tutaj będe więcej pisała...
CAŁA PRAWDA !!
I ktoś w końcu musi Jabłońskiej zdjąć z nosa różowe okulary...hehehe....
Nooo...i POZDRAWIAM =D
Joy jako NEW UNIJKA ??
Taaaak
Joy jako NEW UNIJKA ??
Taaaak
Mytek - dokładnie tak:)
Joy - przyznaję się... mea culpa... ja już Ci jednak chyba będę wierzyć zawsze od teraz
Pozdrów Leszka... specjalistę od chorego gardła ... nie mogę mówić - chyba muszę przed meczem z nim "pogadać"
Pozdrowionka dla obu członkiń Laboratorium!:)
Do zobaczenia na Arenie!
Joy - przyznaję się... mea culpa... ja już Ci jednak chyba będę wierzyć zawsze od teraz
Do zobaczenia na Arenie!
- Joy ( MUKS )
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
;p
Ehem...widzisz Seba...Joy'owi zawsze trzeba wierzyć...zawsze ma racje
hahaha....
A wczoraj bez Leszka to nie wiem co by sie działo. Dzięki niemu ten cholerny mecz zleciał mi w miare szybko...!
I mówie Ci...lepiej sie z Nim zaprzyjaźnić...życie milsze się wydaje =D haha
Laboratorium działa....niedługo się przekonacie...
Do zaś
A wczoraj bez Leszka to nie wiem co by sie działo. Dzięki niemu ten cholerny mecz zleciał mi w miare szybko...!
I mówie Ci...lepiej sie z Nim zaprzyjaźnić...życie milsze się wydaje =D haha
Laboratorium działa....niedługo się przekonacie...
Do zaś
Joy jako NEW UNIJKA ??
Taaaak
Joy jako NEW UNIJKA ??
Taaaak
-
Gość
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”