Lotos Gdynia - Cukierki ODRA Brzeg
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
No wynik lepszy niz wczoraj ale... No własnie znowu mecz przegrany w drugiej połowie
niewiem czym jest to spowodowane ale tak nie może byc
Z tego co widze w Brzegu szykuja sie emocje bo dzisiaj było juz całkiem blisko (blisko
) No ale bedzie walka
Więcej po statystykach napisze
Więcej po statystykach napisze
Ja go znam to jest ten no...
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Gratki dla Brzegu za walkę.
Już raz pokazałyście jak się wygrywa z Lotosem na własnym podwórku.
Liczę, że sprawicie u siebie kolejny raz niespodziankę.
Powodzenia
i...
do boju

Już raz pokazałyście jak się wygrywa z Lotosem na własnym podwórku.
Liczę, że sprawicie u siebie kolejny raz niespodziankę.
Powodzenia
do boju
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
regionalna w krakowie pokazywała ten mecz!!
oglądałem tylko 2 połowe którą wygrały wyraźnie gdynianki ale dalej grają konkretną kiche, Odra mimo fatalnej 3 kwarty pokazała pazur/ troche stępiony
no i w Gdyni nikt poza komentującymi Małgorzatą Czerlonko ( miałeś nosa Seba!!) i Noculakiem nie był zdziwiony porażką Pabów!!
oglądałem tylko 2 połowe którą wygrały wyraźnie gdynianki ale dalej grają konkretną kiche, Odra mimo fatalnej 3 kwarty pokazała pazur/ troche stępiony
no i w Gdyni nikt poza komentującymi Małgorzatą Czerlonko ( miałeś nosa Seba!!) i Noculakiem nie był zdziwiony porażką Pabów!!
Ostatnio zmieniony 12 marca 2006, 21:30 przez jimmy, łącznie zmieniany 1 raz.
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:KIBIC pisze:Gdyby Cukierki nie grały z Lotosem to nawet by mi było przykro , że przegrałybo nie wiem czemu ale tą drużyne lubie co prawda nie tak jak dziewczyny z LotosuGdynia ale...
![]()
Mecz początek był zacięty potem przewaga Lotosu i tak samo może wyglądać dzisiejszy mecz w sumie to nie do końca bo martwi mnie tylko gra BibyMałgosia Morka zmieniła kolor włosów
twoja doglebna analiza powala z nóg
Szymon pisze:Po pierwsze.
Twoja odwaga "gościu" jeszcze bardziej zwala z nógPodpisz się cwaniaczku i dopiero zabieraj głos.
Po drugie.
W tym wypadku stanę w obronie Kibica, gdyż wreszcie zaczyna pisać coś o meczu i nie ogranicza się jedynie do napisania "Gdynia będzie mistrzem".
Kto wie, może już niedługo Kibic zacznie nas "zarzucać" długimi poeamatami na temat meczów![]()
Nie zamierzam pisać poematów ale staram się pisać więcej
YorkieBoy pisze:szkoda tej naszej ODERKI, za tydzien u nas . Mam nadzieje ze nasze dziewczyny troche pomecza u nas te sledziska!!! NIECH WYGRA LEPSZY!!!
a co do dzisiejszego meczu tak krzykliwej i głosnej koszykarki jak 7 z Cukierków dawno nie widziałem i słyszałem na wszystkich krzyczała od sędziów do koleżanek z zespołu nawet znokautowała naszą 4
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
-
Gość
MARIO pisze:Szkoda porażki, ale nie ma co się łudzić, by móc wygrać z Lotosem w Gdyni*.
Powalczymy o przedłużenie rywalizacji o jeden mecz w Brzegu.
Gdynia to piękne miasto, morze zimne i piwo pyszne.
Pozdrowionka dla wszystkich fanów w Brzegu.
Wypadzik do Gdyni z towarzyszami Andrew, Młodym i Gurem jak zwykle bardzo udany.
Mój Boże!
Mario Ty tak o Gdyni???
Koniec świata!!!!!!!!!
Skoro ładnie jest i dzikusy z pałami nie biegają przed hala to normalnie chyba się tam wybiorę...
KIBIC pisze:a co do dzisiejszego meczu tak krzykliwej i głosnej koszykarki jak 7 z Cukierków dawno nie widziałem i słyszałem na wszystkich krzyczała od sędziów do koleżanek z zespołu nawet znokautowała naszą 4Resztę pisać czy widzieliście w tv
bo relacja była live
Po pierwsze PRIMO to nie 7 tylko Madzia Rzeźnik,
Po drugie PRIMO to ona została znokautowana pierwsza przez Johnson i to był cios bokserski bez gry
Po trzecie PRIMO więcej mordą strzępiła jakas baba w podeszłym wieku siedząca w pierwszym rzędzie za koszem niz Madzia.
A tak zupełnie już na marginesie napisz cos jeszcze moze dowiemy sie więcej ciekawostek z tego meczu.
Na ten czas nie mam siły więcej pisać o tych meczach bo dopiero weszłem na chate po powrocie z Gdyni ale wszystko było ogólnie zajebiście (wyliczając wyniki naszych Cukiereczków,ale w niedziele w Brzegu będzie do przodu)
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”