Przed meczem Ostrovia- CCC

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 08 stycznia 2005, 21:20

:shock: :?

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 08 stycznia 2005, 21:22

Kuba pisze::shock: :?

A ty co? Zaniemówiłeś :lol: :lol: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 08 stycznia 2005, 21:23

Nie no - po wpisie Majoneeza chyba jednak zaraz założę temat p.t. "Cytat Roku na KKForum" ;) hehehehehe... Po wczorajszym kfiatku gościa, który na mecz AZS do Areny idzie tylko po autograf trenera, bo mu obiecali piatkę z wuefu dziś ten tekst... czy o koszykówce w Polsce można poważnie? NIE!!! :D :D ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Fan KK

Postautor: Fan KK » 09 stycznia 2005, 13:34

Hersi pisze:Bez Siwczak i Anioły

Sobota, 8 stycznia 2005r.

Bez Moniki Siwczak-Dajksler i Pauliny Anioły zagrają koszykarki Ostrovii w niedzielnym meczu przeciwko CCC Aquapark Polkowice. Obie zawodniczki złożyły na ręce prezesa Włodzimierza Szymanowskiego pisma rozwiązujące kontrakty z klubem. W tej sytuacji, wygrana z polkowiczankami byłaby nie lada sensacją.

Działacze Ostrovii niechętnie wypowiadają się na ten temat. Jak udało nam się nieoficjalnie dowiedzieć, zawodniczki te miały zostać ukarne finansowo za niesportowe zachowanie. Podobno w jednym z ostrowskich lokali – wraz z trzema innymi koszykarkami – urządziły sobie zabawę, na której skok pomarańczowy był tylko dodatkiem do innych, znacznie mocniejszych płynów. Tak czy inaczej, na posiedzeniu zarządu, na które zostały poproszone zawodniczki, by złożyły stosowne wyjaśnienia, Anioła i Siwczak zrezygnowały z gry w Ostrovii.

- Nie będziemy z tego powodu płakać – mówi Sławomir Kowalczuk, wiceprezes Ostrovii. – W meczu z Polkowicami trener skorzysta z usług młodych zawodniczek, które wywalczyły mistrzostwo Polski juniorek – stwierdził Kowalczuk. Mecz z CCC Polkowice rozegrany zostanie w niedzielę, 9 stycznia. Początek o godz. 17.00.

BIN - Gazeta Poznańska

Binczak a Ty co, robileś za ten mocniejszy płyn czy może stawiałeś koszykarka te mocniejsze płyny? Bo z tego co wiem to raczej zawodniczek Ostrovii z powodu zaległości finansowych na tego rodzaju trunki nie stac.

A co p.Kowalczuka to nie dziwie sie ze nie bedzie płakał po odejsciu Siwczak i Anioły gdyz z tego co widac jego zaszczytnym celem jest chyba spadek do 1 ligi.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 10 stycznia 2005, 08:38

Binczak z Glubiakiem są wszędzie. Oni wszystko widzą i wszystko wiedzą. Po tym jak zawodniczki wyszły na rynek do lokalu wszedł Pan Rychu. Wyciągnął puse fiolki i pobrał próbki tego ów napoju. Zaniósł do gazetowego laboratorium po czym zrobił potrzebne badania. Wówczas gdy porobił wszelkie próby osądził, ze było to coś mocniejszego i pośpieszne zawiadomił swojego kolo Glubiaka. Jak wiadomo oni się wymieniają notatkami i takie p... piszą później. Pośpiesznie zawiadomili klub o tym fakcie i na tak wiarygodnych ludzi klub musiał zareagowac. :lol: hehehe...tak słyszałem :lol: :oops:
A tak serio może zamiast pisać p... poćwiczycie nazwiska kozykarek troszkę? A jak nie macie nigdzie składów to zapraszam do mnie. Nawet Wam zdjęcia pokażę. Ludzie nie denerwujcie mnie nawet. Pozdrawiam normalnych dziennikarzy, którzy robią swój zawód ponieważ jest dla nich pasją a nie tylko i wyłącznie zarobkiem. Pozdro dla prawdziwych!

swiadek

Postautor: swiadek » 11 stycznia 2005, 15:52

Jedna z opisywanch koszykarek w artykule p.Glubiaka dokładnie w tym czasie widziana była w zupełnie innym miejscu które zapewniam w niczym nie przypomina lokalu rozrywkowego.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 11 stycznia 2005, 16:21

swiadek pisze:Jedna z opisywanch koszykarek w artykule p.Glubiaka dokładnie w tym czasie widziana była w zupełnie innym miejscu które zapewniam w niczym nie przypomina lokalu rozrywkowego.

No pewnie tak to nic dziwnego.

Ja mam prośbę do wszystkich normalnych. Nie ufajcie wszystkim słowom tych dziennikarzy.

To są pismaki, które żerują na taniej sensacji i z przeproszeniem zrobią wszystko żeby im udzielono takich czy innych informacji, a tego co nie usłyszą dopowiedzą sobie...

To jest kpina ale takie są ostrowskie realia. Współczuję naszym ‘dziennikarzom’. Życzę w przyszłości aby Word się nie zacinał naszym drogim kompanieros. Aby w każdej chwili mogli włączyć sprawdzanie tekstu w Wordzie. Prawda jest taka, że jak czyta się ich (BIN, gg) teksty w regionalnych gazetach to nawet ja potrafię znaleźć wiele błędów zarówno ortograficznych jak i składniowych. Już nie wspomnę o poziomie i błyskotliwości tekstów tych panów. Po prostu jesteście płytkimi cieniasami, którzy mogą się wyżywać ponieważ siedzą obok i ziewają do taktu piłki odbijanej po parkiecie. Wszak media to czwarta władza w Polsce lecz panom już podziękujemy!

Proszę aby nie patrzeć na Ostrovię przez pryzmat tych muskuw ( :wink: ) ! Prawda jest taka, że to cienkie Bolki są!

obserwator

Postautor: obserwator » 11 stycznia 2005, 17:20

Im chyba płacą za odstraszanie kibiców i sponsorów.Koszykarki powinny oddać ich do sądu za zniesławienie.Takie tanie afery widać podniecają tych panów.

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 12 stycznia 2005, 09:23

mati pisze:Binczak z Glubiakiem są wszędzie. Oni wszystko widzą i wszystko wiedzą. Po tym jak zawodniczki wyszły na rynek do lokalu wszedł Pan Rychu. Wyciągnął puse fiolki i pobrał próbki tego ów napoju. Zaniósł do gazetowego laboratorium po czym zrobił potrzebne badania. Wówczas gdy porobił wszelkie próby osądził, ze było to coś mocniejszego i pośpieszne zawiadomił swojego kolo Glubiaka. Jak wiadomo oni się wymieniają notatkami i takie p... piszą później. Pośpiesznie zawiadomili klub o tym fakcie i na tak wiarygodnych ludzi klub musiał zareagowac. :lol: hehehe...tak słyszałem :lol: :oops:
A tak serio może zamiast pisać p... poćwiczycie nazwiska kozykarek troszkę? A jak nie macie nigdzie składów to zapraszam do mnie. Nawet Wam zdjęcia pokażę. Ludzie nie denerwujcie mnie nawet. Pozdrawiam normalnych dziennikarzy, którzy robią swój zawód ponieważ jest dla nich pasją a nie tylko i wyłącznie zarobkiem. Pozdro dla prawdziwych!

Czuję się zaszczycony :lol: Szczególnie, że za swoją "pracę" nie biorę ni grosza :P

a tak na marginesie gorącej dyskusji nt. redaktorków, to akurat pisanie głupot i wywlekanie różnych spraw to ich praca, za którą dostają kasę! I im większe dyrdymały ukażą się w ich pismach, tym więcej ludzi zainteresuje się tematem. W końcu jesteśmy społeczeństwem, które żeruje na sensacjach i im więcej krwi i jadu, tym lepiej :wink:
Fakt, merytoryczna zawartość niekiedy powala na kolana (w sensie negatywnym), bo pisanie o walce Dawida z Goliatem poparte nazwiskami Dominiki Górczak i... Katarzyny Dydek, naprawdę zakrawa na kpinę. Ale niestety, że od takich rzeczy nie da się uciec. Z drugiej strony, jeśli ktoś udaje, że zna się na czymś a w rzeczywistości ta wiedza jest minimalna, to poza ogłupianiem ludzi, serwuje nam niekiedy potężną dawkę humoru :wink: 8) I to chyba jedyny plus w tym wszystkim :P
Obrazek

you're as good as your last performance

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”