CCC : Meblotap 68:76

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

gość

Postautor: gość » 12 lutego 2005, 20:01

ale Korsak będzie szalał

11 Marczewska Anna 26 1 0 6 0 0 0 1 2 50 1 0 1 1 1/0 4 3 3
:wink: nawet faworyta go zawiodła

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 12 lutego 2005, 20:02

KOMPROMITACJA!
Powiem krótko: nigdy nie widziałem tak słabego meczu w naszym wykonaniu. Wygrana Meblotapu jak najbardziej zasłużona.
Na konferencji zarówno Nowakowski jak i Korsak byli strasznie zdenerwowani, a Korsak już teraz zapowiedział kary dla zespołu. Za chwile umieszcze na forum treści wypowiedzi Trenera i Prezesa.

Gratulacje dla Meblotapu

gość

Postautor: gość » 12 lutego 2005, 20:05

i z tymi karami też już są monotonni :twisted:

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 12 lutego 2005, 20:16

No i jeszcze będzie ciekawie.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

chris_osw

Meblotap ma z banią

Postautor: chris_osw » 12 lutego 2005, 20:17

Meblotap ma z banią, każdy to wie !!!! Sia lalallala Niech spadną z tej ligi bo zajmuja miejsce

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Re: Meblotap ma z banią

Postautor: Mikey » 12 lutego 2005, 20:19

chris_osw pisze:Meblotap ma z banią, każdy to wie !!!! Sia lalallala Niech spadną z tej ligi bo zajmuja miejsce
co to znaczy ze ma z banią... :?
Obrazek
Obrazek

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 12 lutego 2005, 20:21

chris_osw pisze:Meblotap ma z banią, każdy to wie !!!! Sia lalallala Niech spadną z tej ligi bo zajmuja miejsce

Raczej to ty chyba masz coś z banią :twisted:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 12 lutego 2005, 20:21

Nowakowski: "Gratuluję zasłużonego zwycięstwa drużynie Meblotapu. My graliśmy chyba najgorszy mecz w sezonie, bo jeszcze gorszy niż przegrany z Gorzowem. Ja powiedziałem dziewczynom w szatni, że jeśli ktoś sie nie identyfikuje z zespołem na parkiecie, to gramy tak jak gramy. Przykra porażka, przez którą zespół musi ponieść konsekfencje. Tu nie chodzi o porażkę, tylko o styl, którego nie było! Tyle błędów w obronie zrobiliśmy w dzisiejszym emczu, co w dwóch, trzech innych meczach! W naszym zespole chyba była taka świadomość, ze do 40 minuty mamy jeszcze dużo czasu i spokojnie te zawody wygramy. No niestety nie udało się. Jedyne określeniem tego meczu to kompromitacja. O charakterze zespołu świadczą np. zbiórki. Mój zespół miał 27 zbiórek(mając znaczną przewagę wzrostową), a zespół Meblotapu miał 36 zbiórek. 9 piłek więcej zbniera zespół, który jest o głowę niższy!"

Korsak: "Mecz, który się odbył nie spełnił oczekiwań zarządu, jak i moich. Na gorąco chciałbym podjąc decyzję o ukaraniu drużyny. Bezwzględnie o ukaraniu. Nie pozwole sobie na to, aby zespół który zarabie pięciokrotnie, Ilona(Ilona Jasnowska była obecna na konferencji - dop.), mniej niż wy, ogrywa was w tak dziecinny sposób! Ja sobie na to osobiście nie pozwole! To jest skandal! Nie pozwolę sobie także na to, aby kibice wychodzili w trakcie meczu z hali. Nie po to tutaj wszyscy cięzko pracujemy na to, żeby ta koszykówka w Polkowicach istniała na dobrym, wysokim poziomie. To są gorzkie i mocne słowa i dotyczą gry całego zespołu. Jest mi poprostu wstyd."

____
teraz kilka słów ode mnie:
jak po porażce w Brzegu byłem smutny, tak teraz jestem wkurzony, zdenerwowany itd. To była antyreklama basketu w Polkowicach. Nie dziwie się wcale zdenerwowaniu prezesa i trenera.
Pozdrawiam chłopaków z Chełma, którzy zawitali do nas na salę.

pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 12 lutego 2005, 20:28

Kuba to samo co ty teraz czuli kibice Meblotapu po meczu z Ostrovia. I napewno podobne slowa padlby z ust prezesow jesli by byla taka mozliwosc. Ale taki jest sport. Nie przejmuj sie. Pozdrowka. A tak ogolnie to mam nadzieje ze Marynka zacznie wkoncu grac dluzej.
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 12 lutego 2005, 20:33

chris_osw pisze:Ziomek przyjedź do Ostrowa na baraże to Cie zniszcze !!! Będzie się słowo... jakiś kmiot sadził :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Dostaniesz po ryju downie i się skończy dzień dziecka !!!
Wiesz co mi sie wydaje ze dla ciebie nie ma miejsca na tym forum. Takie slowa to ty kieruj do swoich ROWNIE inteligentnych kolegow. Wspolczuje Ostrovi takich "kibicow". Zalosny jestes!
Obrazek

Obrazek

Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 12 lutego 2005, 20:34

Dobrze ,że wygrał Meblotap po tych końcówkach, w końcu :) mu się należało. Tym niemniej żałuję ,że teraz nadszedł ten mecz bo teraz trener i prezes zaczną szaleć i niestety zespół zagra dobrze w Poznaniu :( A tak jakby ta chwila wypadła za tydzień to byłoby okazałe zwycięstwo.Szkoda,bo będzie ciężko. :(

chris_osw

Poznań musi wygrać

Postautor: chris_osw » 12 lutego 2005, 20:40

Nie możecie im oddać zwycięstwa !!! Wierze w was !!! Wierze w Ole Karpińską bo znam ją osobiście bo grała rok temu w Ostrowie. Wielkopolska musi się trzymac razem i nie możecie przegrać tego meczu !!! Pozdro dla Poznania !!!

gość

Postautor: gość » 12 lutego 2005, 20:40

szkoda bo następny klub może zginąć z mapy. Bo problem nie jest chyba na poziomie zawodniczek i nawet nie trenera - choć Nowakowski ze swoim fałszywym charakterem dolewa jeszcze oliwy do ognia. Błędy w tworzeniu zespołu w traktowaniu go i to wrażenie że tylko kasa tworzy wynik. Tak to już najwyższy czas na medal i to ten zdobyty na boisku a nie kupiony w ... PLKK. :evil:

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 12 lutego 2005, 20:41

chris_osw pisze:Ziomek przyjedź do Ostrowa na baraże to Cie zniszcze !!! Będzie się słowo... jakiś kmiot sadził :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Dostaniesz po ryju downie i się skończy dzień dziecka !!!

Ano zawitam i zobaczymy czy bedziesz taki kozak :lol:

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 12 lutego 2005, 20:46

[quote="natalia"]Jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udalo sie. :D :D :D :D :D Po raz kolejny Meblotapek pokazal ze naprawde zasluguje na ekstraklase. Od poczatku prowadzenie. Brawoooo! Naprawde sama nie rozumiem tego zespolu ale wiem ze Meblotap NAJLEPSZY jest. Bardzooooo dziekuje dziewczynom i kibicom z Brzegu:):)[/quote]

Za co nam dziekujesz? Bo nie rozumim o co dokładnie chodzi?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”