Shrek nzl pisze:Waldi pisze:Raczej SMS kontra Niemcy.
A mi się zdawało że to Korona Kraków-Kasia Suknarowska, Płazińska Kasia, MUKS Poznań-Dominika Nawrotek, LOTOS Gdynia-Bibrzycka Magda, Jujka Marta,Tarnawa-Kopczyk Lidka, Brzeg-Mirela Pułtorak, Tarnów-Marta Micuła, Stalowa Wola-Marta Gajewska, Olimpia Poznań-Marta Urbaniak, Gorzów Wlkp-Zalesiak Joanna, Bytom-Ania Pietrzak. To faktycznie cały SMS

To Ci się zle zdawało

Tu masz skład...
ROZGRYWAJĄCE: Lidia Kopczyk (Gimbal Tarnawa Dln./SMS Łomianki), Anna Pietrzak (MOSM Bytom/SMS Łomianki), Katarzyna Suknarowska (Korona Kraków/SMS Łomianki), Magda Bibrzycka (GTK Gdynia/SMS Łomianki)
SKRZYDŁOWE: Joanna Zalesiak (AZS PWSZ Gorzów Wlkp.), Marta Urbaniak (OLimpia Poznań/SMS Łomianki), Katarzyna Płazińska (Korona Kraków/SMS Łomianki), Mirela Pułtorak (Cukierki Odra Brzeg/SMS Łomianki), Dominika Nawrotek (MUKS Poznań)
ŚRODKOWE: Marta Micuła (PM Tarnów/SMS Łomianki), Marta Gajewska (Stal Stalowa Wola/SMS Łomianki), Marta Jujka (Lotos Gdynia/SMS Łomianki)
Dwie nie grają w SMSie... a to są [url=http://www.fibaeurope.com/Default.asp?cid={A440F8BD-44CB-4159-9FC6-547E93455FE2}&teamID=347&compID={E11648D9-1AB8-4DC8-8AE5-4F385AE9358D}&season=2005&roundID=3792&playerID=48776]statystyki[/url] reprezentacyjnej rozgrywającej (3/18 za dwa, 0/4 za trzy)... oczywiście biorąc pod uwagę wpis pewnego "gościa" wcześniej w tym temacie, "lepszej" od Agaty Rafałowicz... Co do młodej Bibrzyckiej zaś - nawiązując do Twojego wpisu i mojego rozeznania... zawsze myślałem, że obie z Agatą grają na centrze

Może te kilka meczy, które widziałem dla kibica to za mało, żeby się zorientować... ale na pewno Tobie się nie udało zorientować w ironii, którą się posłużyłem wspominając na pierwszej stronie o promowaniu "nadziei"... dygresja o niej miała mało wspólnego z brakiem powołania dla kogoś innego - niefortunnie we wpisie wyglądało na coś innego... chociaż pewnie "nadzieja" także komuś "słabszemu" zajęła miejsce... ale ja się nie znam, w końcu jestem tylko kibicem
Dzisiejszy wynik... NO COMMENT! ... skuteczność z gry - 29%

(
Pozdrowionka!