Gość, ale nie z Gdyni pisze:Edzia ma rację i dodam jeszcze, że czytając wasze wpisy mam wrażenie, że nie nawidzicie Gdyni. Powiedzcie, że mylę się.
Nie, nie mylisz się
Pozdrowionka:)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Gość, ale nie z Gdyni pisze:Edzia ma rację i dodam jeszcze, że czytając wasze wpisy mam wrażenie, że nie nawidzicie Gdyni. Powiedzcie, że mylę się.
Gość, ale nie z Gdyni pisze:(...) jak sam kiedyś powiedziałeś, jesteś okropnym złośliwcem. (...)
qBK pisze:Jeśli poruszamy wątek basketmanii, dorzucę też swoje trzy grosze. Zdążyłem już bardzo polubić owe forum za wklejanie skopiowanych żywcem moich postów bez podpisu, kto jest autorem ani skąd pochodzi tekst (chodzi o różnego rodzaju statsy, klasyfikacje, które podaję na KKForum). Raz nawet dowiedziałem się, że wpis pochodzi bodajże z probasket.plInny był w ogóle nie podpisany...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość