Samotna gwiazda reprezentacji

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 października 2005, 16:53

Gość, ale nie z Gdyni pisze:Edzia ma rację i dodam jeszcze, że czytając wasze wpisy mam wrażenie, że nie nawidzicie Gdyni. Powiedzcie, że mylę się. :(

Nie, nie mylisz się :lol: :lol: :lol: ;) Paskudne miasto!!! ;)))) :lol: Zadowolony? Jeśli chcesz dyskutować NA TEMAT to proponuję się jednak podpisywać, a najlepiej zarejestrować! ... a póki co proponuję może w końcu wrócić do głównego wątku.

Pozdrowionka:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 01 października 2005, 16:53

Ja tylko podałem fakty... Zresztą nie mam zamiaru dyskutować więcej na ten temat.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 października 2005, 17:09

nienawiść to za duże słowo, ale duża niechęć jak najbardziej
Obrazek
Obrazek

Gość, ale nie z Gdyni

Postautor: Gość, ale nie z Gdyni » 01 października 2005, 17:13

Ok Seba, bo od czasu do czasu lubię z tobą podyskutować, chociaż, jak sam kiedyś powiedziałeś, jesteś okropnym złośliwcem. Także podpis będzie na pewno. :D :D :D

Pozdrawiam

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 października 2005, 17:21

Gość, ale nie z Gdyni pisze:(...) jak sam kiedyś powiedziałeś, jesteś okropnym złośliwcem. (...)

Jeśli ktoś sobie zasłużył (czasem wiele razy... hihi), to bardzo, bardzo OKROPNYM :))))) A tak wogóle to do rany przyłóż ;) Ci co mają o tym wiedzieć, wiedzą ;) Również pozdrawiam.

Naprawdę kończmy ten off-topic i do tematu ;) Brzmi trochę inaczej zdaje się...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 01 października 2005, 19:05

Gość, ale nie z Gdyni pisze:Edzia ma rację i dodam jeszcze, że czytając wasze wpisy mam wrażenie, że nie nawidzicie Gdyni. Powiedzcie, że mylę się. :(

Pozwolę jeszcze tylko dodać od siebie, że bardzo lubię Gdynię, tak jak i całe Trójmiasto, często tam bywam i spędzam miło czas.
Niechęć nie występuje w stosunku do Gdyni, tylko do paru osób. A dlaczego, to nie chce mi się rozpisywać. Ci co są długo na tyn forum wiedz a o co chodzi.
Ale zgadzam się z Sebą nie ma co dłużej rozmywać tematu :lol:

czekolada
Amator

Postautor: czekolada » 04 października 2005, 07:03

qBK pisze:Jeśli poruszamy wątek basketmanii, dorzucę też swoje trzy grosze. Zdążyłem już bardzo polubić owe forum za wklejanie skopiowanych żywcem moich postów bez podpisu, kto jest autorem ani skąd pochodzi tekst (chodzi o różnego rodzaju statsy, klasyfikacje, które podaję na KKForum). Raz nawet dowiedziałem się, że wpis pochodzi bodajże z probasket.pl 8) Inny był w ogóle nie podpisany...

To jest dosyć poważne oskarżenie. Jeśli mogę, poproszę o jakiś dowód.
Jeśli nie, to więcej nie pisz proszę takich rewelacji bez pokrycia.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”