Lotos x CCC Polkowice 81:85
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
kibice lotosu się pocieszają po dzisiejszej porażce jak mogą:lol:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
majoneez pisze:Kibicu, orientujesz się może przed iloma laty wasza drużyna przegrała poprzedni mecz ligowy na własnym parkiecie?
Pozwól, że odpowię za Kibica:
W 2000r w finale Polfa grała z zespołem Polpharmy VBW Clima Gdynia i po przegranej 1:4 zajęła drugie miejsce w kraju.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Super!! Brawo dziewczyny:D
Jeżeli mowa o braku zgrania w druzynie Lotosu, to chyba nie wypada pominąć faktu iż nasz zespół również nie imponuje zgraniem, gdyż przez cały okres przygotowawczy zdaje się, ani razu nie trenował w pełnym składzie (kadra, kontuzje, choroby). Tym bardziej cieszy wygrana w hali Mistrzyń Polski.
Biba jak zwykle nam "nawrzucała" ...
Jeżeli mowa o braku zgrania w druzynie Lotosu, to chyba nie wypada pominąć faktu iż nasz zespół również nie imponuje zgraniem, gdyż przez cały okres przygotowawczy zdaje się, ani razu nie trenował w pełnym składzie (kadra, kontuzje, choroby). Tym bardziej cieszy wygrana w hali Mistrzyń Polski.
Biba jak zwykle nam "nawrzucała" ...
Jeeeezu ile jadu jest w większości Wszych aluzji pod adresem Lotosu...
Nie należy jednak zapominać, że Lotos się zdecydowanie odmłodził i stąd taki wynik. Faktem jest też oczywistość zasady bij mistrza, ale patrząc na składy Lotosu i CCC ( straszna młodzież - zwłaszcza Trzaśnięta, Edzia i Jancia ) wcale ten wynik nie jest dla mnie niespodzianką. Jasne dla mnie też jest, że prawie wszystkie te młode zawodniczki Lotosu to zakupy, ale taki jest dzisiejszy wysoko kwalifikowany sport (finanse ). Nie jedźcie wobec tego tak strasznie z aktualnymi zawodniczkami Lotosu, bo to młode obiecujące dzieczyny, a klub no cóż , wielu z Was zaszedł za skórę ( nie mój interes). także i moje gratulacje dla CCC 
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
seven pisze:Jeeeezu ile jadu jest w większości Wszych aluzji pod adresem Lotosu...Nie należy jednak zapominać, że Lotos się zdecydowanie odmłodził i stąd taki wynik.
Nie bede ukrywal mojego zadowolenia z wygranej Polkowic:)
Codotego jadu jakos nikomu nie przeszkadzala bufonada Lotosu i nikt nie zwracal uwagi ze pozostale kluby przy takim wspraciu Rafinerii Gdansk sa ubogimi kopciuszkami i nikt z Lotosu nie mowil wygrywamy juz 9 lat bo inni maja slabe sklady,nie maja sposnorow tylko gloryfikowali swoja druzyne pod niebiosa a \ . A teraz gdy pojawila sie mocna konkurencja w postaci WIsły Polkowic i innych kotre maja finansowe zabezpieczenie to sie mowi ze zespol sie odmlodzil stad ta porazka, no i co z tego?? ich sprawa tak zdecydowali to tak maja. Tyle jadu ile Lotos serwowal w swoich wypowiedziahc chocby w tmatym sezonie to wtedy nikomu nie przeszkadzalo a niektorych jeszcze nazywano szowinistami

WislaLive.pl
Mytek pisze:Marco TS pisze:
Nie bede ukrywal mojego zadowolenia z wygranej Polkowic:)
ja tez :] brawo Polkowice![]()
![]()
no w tej sytuacji dzien 22 październikazapowiada sie bardzo emocjonujaco.....
Gratulacje dla CCC! I masz Mytek racje co do 22 października! Bo teraz jest przykład że z Lotosem nie tylko można walczyć ale i wygrać i to na hali w Gdyni!!! Brawa za przerwanie passy Lotosu!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
Rafał Szeremeta
Waldi pisze:Gratulacje dla Polkowic!!!![]()
A co do składu Lotosu, to bezsensowne są dyskusje na ten temat. Czy w poprzednich latach kibice Lotosu zastanawiali się jakie składy mają inne drużyny? Nie. Więc, "jak kto sobie pościele, tak się wyśpi"
otóz to!!!
zgadzam się w 100%
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
Rywalizacja musi być - Magdalena Leciejewska
2005-10-09 16:27 | plkk | Wojciech Walder
Jedną z kilku nowych zawodniczek zakupionych przed sezonem do Lotosu, które zaprezentowały się dziś przed gdyńską publicznością była Magdalena Leciejewska. Trener Koziorowicz pozwolił wystąpić tej zaledwie 19-letniej zawodniczce aż 19 minut.
Wasza przegrana to duża niespodzianka. Czego Wam dziś zabrakło? W czym rywalki były od Was lepsze?
Zagrałyśmy w miarę dobry mecz, obydwie drużyny grały zresztą na dobrym, podobnym poziomie. Było trochę niedociągnięć i dużo sytuacji w obronie, w których się pogubiłyśmy.
W konsekwencji Polkowice okazały się lepszym zespołem i teraz wiemy nad czym musimy jeszcze popracować. Wyciągniemy z tego wnioski, bo nie spodziewałyśmy się tej porażki, liczyłyśmy na zwycięstwo…
Magdalena Leciejewska Zadebiutowałaś dziś oficjalnie w drużynie Lotosu. Ile czasu potrzebujesz na zgranie się z zespołem, z nowymi koleżankami?
Wydaje mi się, że w Pabianicach na turnieju oraz na Wyspach Kanaryjskich dobrze się zaprezentowałam, dużo grałam, trener mi zaufał. Dziś wypadłam słabo, ale być może jest to skutek tremy lub czegoś podobnego. Koleżanki z zespołu dużo mi pomagają – najbardziej pomaga Biba, bo jest kapitanem. Mamy naprawdę świetną atmosferę, wszystkie zawodniczki są młode. Myślałam, że będzie inaczej (śmiech).
Lotos pozyskał przed sezonem wiele nowych zawodniczek. Nie boisz się konkurencji?
Konkurencja musi być. Trzeba wziąć się za pas, udowodnić że jest się lepszym, że się powinno grać. Rywalizacja musi być!
www.lotosgdynia.pl
i fotki z meczu ze strony www.lotosgdynia.pl

2005-10-09 16:27 | plkk | Wojciech Walder
Jedną z kilku nowych zawodniczek zakupionych przed sezonem do Lotosu, które zaprezentowały się dziś przed gdyńską publicznością była Magdalena Leciejewska. Trener Koziorowicz pozwolił wystąpić tej zaledwie 19-letniej zawodniczce aż 19 minut.
Wasza przegrana to duża niespodzianka. Czego Wam dziś zabrakło? W czym rywalki były od Was lepsze?
Zagrałyśmy w miarę dobry mecz, obydwie drużyny grały zresztą na dobrym, podobnym poziomie. Było trochę niedociągnięć i dużo sytuacji w obronie, w których się pogubiłyśmy.
W konsekwencji Polkowice okazały się lepszym zespołem i teraz wiemy nad czym musimy jeszcze popracować. Wyciągniemy z tego wnioski, bo nie spodziewałyśmy się tej porażki, liczyłyśmy na zwycięstwo…
Magdalena Leciejewska Zadebiutowałaś dziś oficjalnie w drużynie Lotosu. Ile czasu potrzebujesz na zgranie się z zespołem, z nowymi koleżankami?
Wydaje mi się, że w Pabianicach na turnieju oraz na Wyspach Kanaryjskich dobrze się zaprezentowałam, dużo grałam, trener mi zaufał. Dziś wypadłam słabo, ale być może jest to skutek tremy lub czegoś podobnego. Koleżanki z zespołu dużo mi pomagają – najbardziej pomaga Biba, bo jest kapitanem. Mamy naprawdę świetną atmosferę, wszystkie zawodniczki są młode. Myślałam, że będzie inaczej (śmiech).
Lotos pozyskał przed sezonem wiele nowych zawodniczek. Nie boisz się konkurencji?
Konkurencja musi być. Trzeba wziąć się za pas, udowodnić że jest się lepszym, że się powinno grać. Rywalizacja musi być!
www.lotosgdynia.pl
i fotki z meczu ze strony www.lotosgdynia.pl

http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
ann pisze:Waldi pisze:Gratulacje dla Polkowic!!!![]()
A co do składu Lotosu, to bezsensowne są dyskusje na ten temat. Czy w poprzednich latach kibice Lotosu zastanawiali się jakie składy mają inne drużyny? Nie. Więc, "jak kto sobie pościele, tak się wyśpi"
otóz to!!!
zgadzam się w 100%
Ja też
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”