AZS Gorzów : CCC 74:70
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
-
adrian_m82
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
a ja nie trafiłem.... pomyliłem sie o 2 pkty... jakby aga trafiła ostati rzut to bym mial trafienie... ale olac to, wazne ze sa pietrwsze punkty. martwi mnie tylko jedna sprawa, jedna trójka i to po 25 min, ehhhhh.
gratulacje dla nas.... jupiiiiiiii.
ps
koryzna jeste niesamowita, weszło jej chyba z 90% rzutów, jak jej powiedziałem zeby wrócila do gorzowa to powiedziała ze starych bab tu nie chcą... hihihi, ale wydaje mi sie ze jest za droga... i jeszcze jadna zawodniczka z CCC grała z 12 Nowacka, piekne trójeczki.
pozdro dla kibiców CCC
gratulacje dla nas.... jupiiiiiiii.
ps
koryzna jeste niesamowita, weszło jej chyba z 90% rzutów, jak jej powiedziałem zeby wrócila do gorzowa to powiedziała ze starych bab tu nie chcą... hihihi, ale wydaje mi sie ze jest za droga... i jeszcze jadna zawodniczka z CCC grała z 12 Nowacka, piekne trójeczki.
pozdro dla kibiców CCC
konstanty nie podniecaj sie tak, bo czarnej jeszcze duzo brakuje, ale licze na to ze sie wybije wreszcie i justa sie obudzi po kontuzji, troche im nie wchodziło i wygladało to jakby sie nie mogły odnależć, ale swoje trafienia miały. dziewczyny, superowo grały. i z nikim sie nie zgodze ze kasia czubak grala zle czy cos, była bardzo dobra...
pozdro
pozdro
Ostatnio zmieniony 15 października 2005, 18:27 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo wyrownany mecz od poczatku do konca. Do Gorzowa doskonale wprowadzila sie Karpinska (to bylo wiadomo od dawna), ale rowniez Czarnecka zagrala bardzo dobrze, swiadczy o tym nie tylko zdobycz punktowa, widac ze jest silnym elementem zespolu. Troszke slabiej zagrala Justyna Zurowska. W obronie duza presje na Koryzne wywieraly Kozdron i Karpinska, i jak widac po koncowym wyniku, szlo im to bardzo dobrze
. Troche szkoda nietrafionych rzutow Zurowskiej spod kosza, no i brak trojek tez byl widoczny. Oczywiscie Agnieszka Szott jak zwykle na swoim nieziemskim poziomie (ah ta czapa
). Gratulacje!
ps ja akurat nic nie trafilem w typerach
i troszke mi wstyd za siebie
ps ja akurat nic nie trafilem w typerach
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
Gość
Wielkie gratulacje dla Gorzowa!!!
Brawo Aga Szott i spółka
Brawo Aga Szott i spółka
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”