MEBLOTAP AZS PWSZ Chełm - TS WISŁA CAN-PACK Kraków 41-102

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 21 października 2004, 16:26

Szymon pisze:No, czyli w pewnym sensie jeździliście "nie za swoje". I myslę że o to właśnie chodziło Mikey'owi w kwestii Norberta a nie o to że za kradzione itd.itp.

Chciałeś powiedzieć, że jeźdzlili, bo ja akurat jeździłem własnym samochodem lub pociągiem (za swoje pieniądze 8) ), raz tylko skorzystałem z tego dobrodziejstwa. Znaczy się, że raz popełniłem grzech i będę musiał spowiadać się przed prawdziwymi kibicami. :oops: Co ja teraz biedny piknik pocznę, bo pokuta czeka mnie sroga :(

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 października 2004, 16:38

No a Ty cały czas w jedną stronę. Uszczypliwości i nic więcej. Człowieku daj na luz. Nikt tutaj nie wyzywał Cię że jesteś piknikiem itp. Więcej nikt nie powiedział tak o Was jako o grupie. Chodzi raczej o to że Wy- kibice Chełma czy Lublina nie potraficie przyznać że obecnie jest u Was kiepsko z frekwencją tylko czały czas uparcie się odwołujecie do dwóch sezonów wstecz. No sorry bardzo ale tak jak ktoś napisał: raz jest lepiej a raz gorzej i trzeba się do tego umieć przyznać. Co Ty myślisz, że ja nie wspominam czasów gdy się stało w kolejce za biletem od 7 rano. A było tak, wierz mi. Jednak się to skończyło. Tak samo jak u Was. Z najliczniejszej publiki staliście się normalną publiką w kraju.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 21 października 2004, 16:56

Szymon pisze:No a Ty cały czas w jedną stronę. Uszczypliwości i nic więcej. Człowieku daj na luz. Nikt tutaj nie wyzywał Cię że jesteś piknikiem itp. Więcej nikt nie powiedział tak o Was jako o grupie. Chodzi raczej o to że Wy- kibice Chełma czy Lublina nie potraficie przyznać że obecnie jest u Was kiepsko z frekwencją tylko czały czas uparcie się odwołujecie do dwóch sezonów wstecz. No sorry bardzo ale tak jak ktoś napisał: raz jest lepiej a raz gorzej i trzeba się do tego umieć przyznać. Co Ty myślisz, że ja nie wspominam czasów gdy się stało w kolejce za biletem od 7 rano. A było tak, wierz mi. Jednak się to skończyło. Tak samo jak u Was. Z najliczniejszej publiki staliście się normalną publiką w kraju.

A gdzie ktoś z nas napisał, że jest u nas super frekwencja w tym sezonie? No, proszę pokaż mi taki wątek! Ale i tak przychodzi sporo osób mimo tych całych zawirowań w klubie i ogólnie złej atmosfery wokół klubu.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 października 2004, 17:08

Hersi pisze:
Szymon pisze:No a Ty cały czas w jedną stronę. Uszczypliwości i nic więcej. Człowieku daj na luz. Nikt tutaj nie wyzywał Cię że jesteś piknikiem itp. Więcej nikt nie powiedział tak o Was jako o grupie. Chodzi raczej o to że Wy- kibice Chełma czy Lublina nie potraficie przyznać że obecnie jest u Was kiepsko z frekwencją tylko czały czas uparcie się odwołujecie do dwóch sezonów wstecz. No sorry bardzo ale tak jak ktoś napisał: raz jest lepiej a raz gorzej i trzeba się do tego umieć przyznać. Co Ty myślisz, że ja nie wspominam czasów gdy się stało w kolejce za biletem od 7 rano. A było tak, wierz mi. Jednak się to skończyło. Tak samo jak u Was. Z najliczniejszej publiki staliście się normalną publiką w kraju.

A gdzie ktoś z nas napisał, że jest u nas super frekwencja w tym sezonie? No, proszę pokaż mi taki wątek! Ale i tak przychodzi sporo osób mimo tych całych zawirowań w klubie i ogólnie złej atmosfery wokół klubu.

Nigdzie (chyba).A gdzie ktos z Was przyznał że już nie ma takiej frekwencji??? Też chyba nigdzie. A chodzi mi cały czas o to że uparcie wracacie do tego co było a nie jest.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 21 października 2004, 18:39

Hersi pisze:A jeszcze jedno

Norbert filmował mecz a jest naszym szefem póki co-jeździ za swoją kasę dla jasności

Sugerujesz, że my jeździmy za nieswoje pieniędze np. kradzione? Ehh.... szkoda słów.....
Ty chyba jesteś lekko przewrażliwiony na punkcie swojej osoby. To juz Twój problem ze przyszła Ci do głowy taka interpretacja :shock: Niczego nikomu nie sugerowalem,a miałem na myśli dokładnie to co powiedział Szymon. A co do wątku głównego zaczął sie własnie od tego ze zapytałem sie gdzie podziały się te 1000-1500 kibiców chełmskich i tak jak napisał Szymon nie odpowiedziałeś mi na pytanie, ani nie przyznałeś ze jest tak rzeczywiscie tylko od razu odwracając kota ogonem pzreszedłeś do ataku, kłapiąc że i tak Was będzie więcej niż nas na AZS Poznań. Przypomina to troche piaskownice i teksty w stylu: "a jak mój tata przyjdzie to ci pokaże!" I ten tekst o pikniku.. co żeś Ty sobie uroił??? Kto tu coś takiego powiedział? Mam nadzieję ze po wpisach Szymona i Seby trochę zluzujesz
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 października 2004, 18:50

Prawda jest taka, że przykre... kiedy to co powinno nas łączyć - dzieli :cry: Jeśli ma być miło na forum starajmy się odpowiadać rzeczowo na posty, a nie atakujmy się tylko, bowiem wtedy okazuje się, że słuszna jest droga kibiców-huliganów a nie inicjatorów i bywalców takich miejsc jak to.
Jeśli rozmowę i wymianę poglądów zaczniemy zamieniać w bełkot - sens istnienia kk zniknie...

pozdrawiam wszystkich :)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 22 października 2004, 10:52

To my jeszcze z Wisełką przegraliśmy w granicach przyzwoitości!
No ale jak zobaczyłem wynik z Chełmu to szczena mi opadła!
Żeby dostać 60 punktów w plecy to nie wiem jak trzeba grać?????
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”