desix pisze:Martw sie lepiej o Nas , bo moze być różnie za tydzień w Poznaniu, zwłaszcza po ciężkim środowym meczu z Moskwą
wyciąłem to z tematu o meczu Lotos-JG, żeby tam nie OT.
na pewno będzie bardzo ciężko z Moskwą, ale życzę Wam powodzenia.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
hellraiser pisze:Dynamo to zespół na zbliżonym poziomie choć trochę słabszy od tegorocznej Wisły czy tegorocznego Lotosu.

cesare pisze:hellraiser pisze:Dynamo to zespół na zbliżonym poziomie choć trochę słabszy od tegorocznej Wisły czy tegorocznego Lotosu.
po dzisiejszym meczu z całym szacunkiem do Wisły czy Lotosu ale hellraiser pomyliłeś się w ocenie siły Dynama .. nasz AZS próbował nawiązać walkę jedynie na początku meczu .. Rosjanki w późniejszych kwartach daleko nam odjechały i nie było siły na nich by ich dogonić .. po prostu nie te umiejętności, doświadczenie .. jedynie ambicją próbowały nasze dziewczyny nadrobić za co im podziękowaliśmy po meczu ..
i nie piszę tu, że mamy lepszy skład itd. od Wisły czy Lotosu bo zaliczyliśmy wygrane w tych meczach ..
ale myślę, że Dynamo spokojnie by poradziło sobie w naszej lidze walcząc o majstra ..
pozdro
Greebo pisze:To wielkie Dynamo przegrało w lidze z Orenburgiem, gdy ten zespół grał jeszcze bez swojej amerykańskiej gwiazdy - Christon. 3 dni po tym meczu Nadezda już z nią w składzie uległa Wisłę..
Jak dla mnie bylibyśmy w stanie spokojnie powalczyć z tym wielkim Dynamem, a o zwycięstwie decydowałaby dyspozycja dnia.
Greebo pisze:To wielkie Dynamo przegrało w lidze z Orenburgiem, gdy ten zespół grał jeszcze bez swojej amerykańskiej gwiazdy - Christon. 3 dni po tym meczu Nadezda już z nią w składzie uległa Wisłę..
Jak dla mnie bylibyśmy w stanie spokojnie powalczyć z tym wielkim Dynamem, a o zwycięstwie decydowałaby dyspozycja dnia.
Greebo pisze:Zgadzam się ze takie porównania pojedynczych spotkań są mało wiarygodne. Zwłaszcza gdy dochodzi taki czynnik jak motywacja.. bardzo często po świetnych meczach w pucharach drużyny graja fatalnie w lidze, a pucharach krajowych odpadają ze słabeuszami. Ale tutaj raczej trudno mówić ze Dynamo zlekceważyło Orenburg (bo dla nich liga Rosyjska raczej ważniejsza niż FIBA), Orenburg nie odpuścił Wisle..
Również rok temu Dynamo bardzo męczyło się z Lotosem, a ich obecne gwiazdy Burse (w barwach Pragi) i Snell (w Bourges) jakoś nie powaliły nas na kolana.
Endrju pisze:Jak naprawde daleko nam do ideału i jakim potężnym klubem jest Dynamo Moskwa...
To nie sa zawodniczki... to sa maszyny do zdobywania punktów...
"troszeczke slabszy od tegorocznej Wisły czy tegorocznego Lotosu" uwazam ze zmiotły by na dzien dzisiejszy kazdy Polski zespol ... sama Holdsclaw czy Matovic i Beard nie wystarczy niestety...
Z kazdej pozycji trafialy.. a jak juz nie trafialy to zbiorka i dobitka

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości