IX kolejka FGE:AZS Poznań-Lotos PKO BP Gdynia
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Brawa dla AZU za walkę na tablicach - to na + . Natomiast zbyt chaotycznie w ataku...
Gratulacje dla Lotosu
Gratulacje dla Lotosu
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
- hellraiser
- Junior
Niby wygrana ale
Nie tylko Boba ma formę w d..pie ale Ivana też 5/13, całe 4 zbiórki i 6 strat łagodnie mówiąc nie ma się czym chwalić.
Nasza Fleischer poza drużyną a Maslowski to trzymają tylko polskie korzenie i nadzieja na bycie Polką.
Ale brawa dla
Marchanki i Leci.
I trener. Czy tylko ja mam wrażenie że jego zmiany są przypadkowe.
Cienko to widzę we Francji

Nie tylko Boba ma formę w d..pie ale Ivana też 5/13, całe 4 zbiórki i 6 strat łagodnie mówiąc nie ma się czym chwalić.
Nasza Fleischer poza drużyną a Maslowski to trzymają tylko polskie korzenie i nadzieja na bycie Polką.
Ale brawa dla
Marchanki i Leci.
I trener. Czy tylko ja mam wrażenie że jego zmiany są przypadkowe.
Cienko to widzę we Francji

Ale z drugiej strony Francja jest kiepska i nie ma co się sugerować przeszlością tego zespołu. Fakt lotos fatalny - jak na razie dwie dobre zawodniczki - Marczanka, ktora naprawe ładnie wyszukuje kolezanki, plus Alana - pyszne, plastyczne rzuty w waznych momentach, ale z drugiej strony zbyt paswyna gra, trochę więcej ruchu. Co nie zmienia faktu, ze ogolnie zagrała ładnie.
Reszta kiepscizna, ale z drugiej ten Hainaut czy jaką tam inną ma durną nazwę ten zespol z Francji to tez cieniarstwo, więc czas zacisnąc zeby i dać im ostro w kość.
Dobrze, ze w koncu transmisję na zywca w tv przeprowadzili. Dalej - Skoblito chwilami fajnie, ale nie ma co machać ze zrezygnowania po nieudanych zagraniach łapami, tylko szybko brać d... w troki i powrot do obrony.
Reda- załamała mnie kiedy stojąc sama na sam z koszem rzuca piłkę gdzies na szczyt tablicy i fatalnie przestrzela, chociaz widać,ze wystarczy lekko podniesc pilkę zeby wpadla do kosza. Ale u niej mozna się do tego przyzwyczaić.
Podsumowując - Lotos- wyrzuccie Masło, Snytsę, Flejszer, ktora dzis nie grała i niestety na szybko probujcie wybrać jakies lepsze zagraniczne innemu klubowi.
Prodrug jakby była lepsza tez mozna by wymienic, no i Pawlaczkę tez. Kiepsko to wygląda.
Acha ale przede wszystkim won z trenerem- Francuz z tłumaczem proszę, to samo się tyczy Wisły.
Najlepiej zakombinujcie z Gorbunową zeby na szybko zerwała kontrakt.
Reszta kiepscizna, ale z drugiej ten Hainaut czy jaką tam inną ma durną nazwę ten zespol z Francji to tez cieniarstwo, więc czas zacisnąc zeby i dać im ostro w kość.
Dobrze, ze w koncu transmisję na zywca w tv przeprowadzili. Dalej - Skoblito chwilami fajnie, ale nie ma co machać ze zrezygnowania po nieudanych zagraniach łapami, tylko szybko brać d... w troki i powrot do obrony.
Reda- załamała mnie kiedy stojąc sama na sam z koszem rzuca piłkę gdzies na szczyt tablicy i fatalnie przestrzela, chociaz widać,ze wystarczy lekko podniesc pilkę zeby wpadla do kosza. Ale u niej mozna się do tego przyzwyczaić.
Podsumowując - Lotos- wyrzuccie Masło, Snytsę, Flejszer, ktora dzis nie grała i niestety na szybko probujcie wybrać jakies lepsze zagraniczne innemu klubowi.
Prodrug jakby była lepsza tez mozna by wymienic, no i Pawlaczkę tez. Kiepsko to wygląda.
Acha ale przede wszystkim won z trenerem- Francuz z tłumaczem proszę, to samo się tyczy Wisły.
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Saletra pisze:
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
- hellraiser
- Junior
ann pisze:No forma formą, ale 18 punktów chyba robi swoje...
owszem punkty ważne, ale eval 8 przy 18 pkt wiele mówi. i średnio 4 zbiórki w dotyczas rozegranych meczach nie powalają na kolana.
przyznam, że się spodziewałam nieco więcej po niej. ale jakby się ktoś chciał zamieniać Boba za Ivane to biorę
Akurat tej formy (braku) można było się spodziewać. W sporcie cudów nie siedzenie na ławeczce zrobiło swoje. Ale myślę że w połowie sezonu Euroligowego zobaczymy tę Ivane ze Sopronu.
Boba też się przebudzi, jestem tego pewien (o ile wcześniej ją nie wywalą

ann pisze:No forma formą, ale 18 punktów chyba robi swoje...
owszem punkty ważne, ale eval 8 przy 18 pkt wiele mówi. i średnio 4 zbiórki w dotyczas rozegranych meczach nie powalają na kolana.
przyznam, że się spodziewałam nieco więcej po niej. ale jakby się ktoś chciał zamieniać Boba za Ivane to biorę
no fakt, fakt, ale wysoki eval chyba nie jest potrzebny do szczęścia...
a zbiórki - racja, mogłoby być lepiej.
Lubię Bobę, ale za taką wymianę dziękuję..

wlodi9 pisze:
najlepiej nowy zespol stworzyc z "czysta karta" , hehe, kolejny "wielki" znawca sie znalazl na forum, pzd
Jakbys nie zauwazyl, to na forum jestem od 2004 roku, więc stwierdzenie, ze okazuję się kolejnym "znawca" po ponad 1000 -nym poscie traktuję z duzym rozbawieniem:))Wracając do sprawy - po prostu wymienilbym trenera- tka by bylo najprosciej - tylko zadnego cholernego dziadostwa z Polski - mam nadzieję, ze po ostatnich latach działacze sie tego juz nauczyli.
pzdr
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Saletra pisze:wlodi9 pisze:
najlepiej nowy zespol stworzyc z "czysta karta" , hehe, kolejny "wielki" znawca sie znalazl na forum, pzd
Jakbys nie zauwazyl, to na forum jestem od 2004 roku, więc stwierdzenie, ze okazuję się kolejnym "znawca" po ponad 1000 -nym poscie traktuję z duzym rozbawieniem:))Wracając do sprawy - po prostu wymienilbym trenera- tka by bylo najprosciej - tylko zadnego cholernego dziadostwa z Polski - mam nadzieję, ze po ostatnich latach działacze sie tego juz nauczyli.
pzdr
Saletra z calym szacunkiem ale twoje posty sa dosyc kontrowersyjne i nie dziwie sie ze kolejny raz ktos pisze ze "znawca" sie znalazl
Masz swoj styl pisania i tyle, kazdy ma prawo go komentowac.
A to ze twierdzisz ze koszykarka "x" czy "y" jest słaba że ta byś wyrzucił a tą odesłał na zmywak do Anglii to juz u Ciebie standard
Pozdro
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
wlodi9 pisze:Dobrze, ale wczesniej nie zauwazylem Twoich trenerskich iwarunkowan(zdolnosci)
Faktycznie szkoda, ale obiecuję, ze jak się posypią oferty, to pierwszenstwo będzie miała oferta z Leszna
A wracając do bylych i obecnych zawodniczek Lotosu - zapraszamy Bobę do Muksu, wierzcie mi miejsce się dla niej znajdzie
Flejszer tez wezmiemy ale juz bez pocalowania reki.
Endrju : z tym zmywakiem nie przesadzajmy, ze to taka zła perspektywa- gdyby płacili ładnie w funtach, to ewentualnie na rok jeszcze bym się zdecydował popracować
pozdro
Ostatnio zmieniony 26 października 2008, 21:25 przez Saletra, łącznie zmieniany 2 razy.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”